Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej

Notice description

. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo do
składanego zamówienia.
2. Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową i może ulec zmianie.
Zamawiający zastrzega sobie możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do
wnoszenia przez Wykonawcę roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych
produktów czy odszkodowania za ich nie zamówienie.
Zamawiajacy zastrzega prawo do niewykozystania całości bądź części zamówienia, a Wykonawca oświadcza , że nie
będzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń.
Wykonawca dostarczać będzie artykuły spożywcze zgodnie z wymaganiami stacji sanitarno epidemiologicznej. Warunki
dostawy towarów: czystość towarów, higiena osobista konwojenta - dostawcy, dostawa w pojazdach przystosowanych tj. dla
żywności wymagającej przechowywania w warunkach chłodniczych temperatura od 0-4 st.C, dla żywności mrożonej -18
st.C,.
Dostawa codzienne wg zapotrzebowania sporządzonego przez uprawnionego pracownika szkoły. Artykuły muszą być
świeże, dobrej jakości, dostarczane terminowo, zgodnie z zamówieniem. Zamawiający zastrzega sobie możliwość
sprawdzenia cen artykułów.
. Nie dopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, a także zniszczone lub otwarte
opakowania albo hermetycznie nieszczelne, bądź dostarczane w opakowaniach zastępczych/nieoryginalnych.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego
żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL- Załącznik nr 1.2
do SWZ. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo do
składanego zamówienia.
2. Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie
możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę
roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowania
za ich nie zamówienie.
Zamawiajacy zastrzega prawo do niewykozystania całości bądź części zamówienia, a Wykonawca oświadcza , że nie
będzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń.
Wykonawca dostarczać będzie artykuły spożywcze zgodnie z wymaganiami stacji sanitarno epidemiologicznej. Warunki
dostawy towarów: czystość towarów, higiena osobista konwojenta - dostawcy, dostawa w pojazdach przystosowanych tj. dla
żywności wymagającej przechowywania w warunkach chłodniczych temperatura od 0-4 st.C, dla żywności mrożonej -18
st.C,.
Dostawa codzienne wg zapotrzebowania sporządzonego przez uprawnionego pracownika szkoły. Artykuły muszą być
świeże, dobrej jakości, dostarczane terminowo, zgodnie z zamówieniem. Zamawiający zastrzega sobie możliwość
sprawdzenia cen artykułów.
Wszystkie artykuły suche powinny być pakowane w czyste opakowania jednostkowe
przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniące zawartość przed uszkodzeniem. Kasze powinny być suche, bez
obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich wyrządzonych,
bez śladów pleśni czy wilgoci. Nie dopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, a także zniszczone lub otwarte
opakowania albo hermetycznie nieszczelne, bądź dostarczane w opakowaniach zastępczych/nieoryginalnych.
8. Artykuły piekarnicze powinny być dostarczane suche, bez obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich
wyrządzonych, bez śladów pleśni czy wilgoci, bez obcych zapachów. Nie dopuszczalne są produkty uszkodzone
mechanicznie, połamane, niewyrośnięte, zakalcowate wewnątrz lub o zbyt ciemnym kolorze skórki.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego
żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL- Załącznik nr 1.2
do SWZ. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo do
składanego zamówienia.
2. Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie
możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę
roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowania
za ich nie zamówienie.
Zamawiajacy zastrzega prawo do niewykozystania całości bądź części zamówienia, a Wykonawca oświadcza , że nie
będzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń.
Wykonawca dostarczać będzie artykuły spożywcze zgodnie z wymaganiami stacji sanitarno epidemiologicznej. Warunki
dostawy towarów: czystość towarów, higiena osobista konwojenta - dostawcy, dostawa w pojazdach przystosowanych tj. dla
żywności wymagającej przechowywania w warunkach chłodniczych temperatura od 0-4 st.C, dla żywności mrożonej -18
st.C,.
Dostawa codzienne wg zapotrzebowania sporządzonego przez uprawnionego pracownika szkoły. Artykuły muszą być
świeże, dobrej jakości, dostarczane terminowo, zgodnie z zamówieniem. Zamawiający zastrzega sobie możliwość
sprawdzenia cen artykułów.
Wszystkie artykuły suche powinny być pakowane w czyste opakowania jednostkowe
przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniące zawartość przed uszkodzeniem. Kasze powinny być suche, bez
obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich wyrządzonych,
bez śladów pleśni czy wilgoci. Nie dopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, a także zniszczone lub otwarte
opakowania albo hermetycznie nieszczelne, bądź dostarczane w opakowaniach zastępczych/nieoryginalnych.
8. Artykuły piekarnicze powinny być dostarczane suche, bez obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich
wyrządzonych, bez śladów pleśni czy wilgoci, bez obcych zapachów. Nie dopuszczalne są produkty uszkodzone
mechanicznie, połamane, niewyrośnięte, zakalcowate wewnątrz lub o zbyt ciemnym kolorze skórki.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego
żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL- Załącznik nr 1.2
do SWZ. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo do
składanego zamówienia.
2. Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie
możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę
roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowania
za ich nie zamówienie.
Zamawiajacy zastrzega prawo do niewykozystania całości bądź części zamówienia, a Wykonawca oświadcza , że nie
będzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń.
Wykonawca dostarczać będzie artykuły spożywcze zgodnie z wymaganiami stacji sanitarno epidemiologicznej. Warunki
dostawy towarów: czystość towarów, higiena osobista konwojenta - dostawcy, dostawa w pojazdach przystosowanych tj. dla
żywności wymagającej przechowywania w warunkach chłodniczych temperatura od 0-4 st.C, dla żywności mrożonej -18
st.C,.
Dostawa codzienne wg zapotrzebowania sporządzonego przez uprawnionego pracownika szkoły. Artykuły muszą być
świeże, dobrej jakości, dostarczane terminowo, zgodnie z zamówieniem. Zamawiający zastrzega sobie możliwość
sprawdzenia cen artykułów.
Wszystkie artykuły suche powinny być pakowane w czyste opakowania jednostkowe
przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniące zawartość przed uszkodzeniem. Kasze powinny być suche, bez
obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich wyrządzonych,
bez śladów pleśni czy wilgoci. Nie dopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, a także zniszczone lub otwarte
opakowania albo hermetycznie nieszczelne, bądź dostarczane w opakowaniach zastępczych/nieoryginalnych.
8. Artykuły piekarnicze powinny być dostarczane suche, bez obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich
wyrządzonych, bez śladów pleśni czy wilgoci, bez obcych zapachów. Nie dopuszczalne są produkty uszkodzone
mechanicznie, połamane, niewyrośnięte, zakalcowate wewnątrz lub o zbyt ciemnym kolorze skórki.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego
żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL- Załącznik nr 1.2
do SWZ. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo do
składanego zamówienia.
2. Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie
możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę
roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowania
za ich nie zamówienie.
Zamawiajacy zastrzega prawo do niewykozystania całości bądź części zamówienia, a Wykonawca oświadcza , że nie
będzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń.
Wykonawca dostarczać będzie artykuły spożywcze zgodnie z wymaganiami stacji sanitarno epidemiologicznej. Warunki
dostawy towarów: czystość towarów, higiena osobista konwojenta - dostawcy, dostawa w pojazdach przystosowanych tj. dla
żywności wymagającej przechowywania w warunkach chłodniczych temperatura od 0-4 st.C, dla żywności mrożonej -18
st.C,.
Dostawa codzienne wg zapotrzebowania sporządzonego przez uprawnionego pracownika szkoły. Artykuły muszą być
świeże, dobrej jakości, dostarczane terminowo, zgodnie z zamówieniem. Zamawiający zastrzega sobie możliwość
sprawdzenia cen artykułów.
Wszystkie artykuły suche powinny być pakowane w czyste opakowania jednostkowe
przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniące zawartość przed uszkodzeniem. Kasze powinny być suche, bez
obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich wyrządzonych,
bez śladów pleśni czy wilgoci. Nie dopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, a także zniszczone lub otwarte
opakowania albo hermetycznie nieszczelne, bądź dostarczane w opakowaniach zastępczych/nieoryginalnych.
8. Artykuły piekarnicze powinny być dostarczane suche, bez obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich
wyrządzonych, bez śladów pleśni czy wilgoci, bez obcych zapachów. Nie dopuszczalne są produkty uszkodzone
mechanicznie, połamane, niewyrośnięte, zakalcowate wewnątrz lub o zbyt ciemnym kolorze skórki.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego
żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL- Załącznik nr 1.2
do SWZ. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo do
składanego zamówienia.
2. Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie
możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę
roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowania
za ich nie zamówienie.
Zamawiajacy zastrzega prawo do niewykozystania całości bądź części zamówienia, a Wykonawca oświadcza , że nie
będzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń.
Wykonawca dostarczać będzie artykuły spożywcze zgodnie z wymaganiami stacji sanitarno epidemiologicznej. Warunki
dostawy towarów: czystość towarów, higiena osobista konwojenta - dostawcy, dostawa w pojazdach przystosowanych tj. dla
żywności wymagającej przechowywania w warunkach chłodniczych temperatura od 0-4 st.C, dla żywności mrożonej -18
st.C,.
Dostawa codzienne wg zapotrzebowania sporządzonego przez uprawnionego pracownika szkoły. Artykuły muszą być
świeże, dobrej jakości, dostarczane terminowo, zgodnie z zamówieniem. Zamawiający zastrzega sobie możliwość
sprawdzenia cen artykułów.
Wszystkie artykuły suche powinny być pakowane w czyste opakowania jednostkowe
przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniące zawartość przed uszkodzeniem. Kasze powinny być suche, bez
obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich wyrządzonych,
bez śladów pleśni czy wilgoci. Nie dopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, a także zniszczone lub otwarte
opakowania albo hermetycznie nieszczelne, bądź dostarczane w opakowaniach zastępczych/nieoryginalnych.
8. Artykuły piekarnicze powinny być dostarczane suche, bez obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich
wyrządzonych, bez śladów pleśni czy wilgoci, bez obcych zapachów. Nie dopuszczalne są produkty uszkodzone
mechanicznie, połamane, niewyrośnięte, zakalcowate wewnątrz lub o zbyt ciemnym kolorze skórki.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego
żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL- Załącznik nr 1.2
do SWZ. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo do
składanego zamówienia.
2. Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie
możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę
roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowania
za ich nie zamówienie.
Zamawiajacy zastrzega prawo do niewykozystania całości bądź części zamówienia, a Wykonawca oświadcza , że nie
będzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń.
Wykonawca dostarczać będzie artykuły spożywcze zgodnie z wymaganiami stacji sanitarno epidemiologicznej. Warunki
dostawy towarów: czystość towarów, higiena osobista konwojenta - dostawcy, dostawa w pojazdach przystosowanych tj. dla
żywności wymagającej przechowywania w warunkach chłodniczych temperatura od 0-4 st.C, dla żywności mrożonej -18
st.C,.
Dostawa codzienne wg zapotrzebowania sporządzonego przez uprawnionego pracownika szkoły. Artykuły muszą być
świeże, dobrej jakości, dostarczane terminowo, zgodnie z zamówieniem. Zamawiający zastrzega sobie możliwość
sprawdzenia cen artykułów.
Wszystkie artykuły suche powinny być pakowane w czyste opakowania jednostkowe
przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniące zawartość przed uszkodzeniem. Kasze powinny być suche, bez
obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich wyrządzonych,
bez śladów pleśni czy wilgoci. Nie dopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, a także zniszczone lub otwarte
opakowania albo hermetycznie nieszczelne, bądź dostarczane w opakowaniach zastępczych/nieoryginalnych.
8. Artykuły piekarnicze powinny być dostarczane suche, bez obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich
wyrządzonych, bez śladów pleśni czy wilgoci, bez obcych zapachów. Nie dopuszczalne są produkty uszkodzone
mechanicznie, połamane, niewyrośnięte, zakalcowate wewnątrz lub o zbyt ciemnym kolorze skórki.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego
żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL- Załącznik nr 1.2
do SWZ. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo do
składanego zamówienia.
2. Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie
możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę
roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowania
za ich nie zamówienie.
Zamawiajacy zastrzega prawo do niewykozystania całości bądź części zamówienia, a Wykonawca oświadcza , że nie
będzie z tego powodu wnosił żadnych roszczeń.
Wykonawca dostarczać będzie artykuły spożywcze zgodnie z wymaganiami stacji sanitarno epidemiologicznej. Warunki
dostawy towarów: czystość towarów, higiena osobista konwojenta - dostawcy, dostawa w pojazdach przystosowanych tj. dla
żywności wymagającej przechowywania w warunkach chłodniczych temperatura od 0-4 st.C, dla żywności mrożonej -18
st.C,.
Dostawa codzienne wg zapotrzebowania sporządzonego przez uprawnionego pracownika szkoły. Artykuły muszą być
świeże, dobrej jakości, dostarczane terminowo, zgodnie z zamówieniem. Zamawiający zastrzega sobie możliwość
sprawdzenia cen artykułów.
Wszystkie artykuły suche powinny być pakowane w czyste opakowania jednostkowe
przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniące zawartość przed uszkodzeniem. Kasze powinny być suche, bez
obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich wyrządzonych,
bez śladów pleśni czy wilgoci. Nie dopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, a także zniszczone lub otwarte
opakowania albo hermetycznie nieszczelne, bądź dostarczane w opakowaniach zastępczych/nieoryginalnych.
8. Artykuły piekarnicze powinny być dostarczane suche, bez obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich
wyrządzonych, bez śladów pleśni czy wilgoci, bez obcych zapachów. Nie dopuszczalne są produkty uszkodzone
mechanicznie, połamane, niewyrośnięte, zakalcowate wewnątrz lub o zbyt ciemnym kolorze skórki.

Make an offer

Time limit for receipt of tenders

2025-12-30 09:00:00.0

Location

ul. Wróblewskiego 2
17-200 Hajnówka
Województwo: podlaskie
Polska

Category assortment

Other
Forestry products
Hunting products
Fish and other fishing products
Forestry, hunting and fishing equipment
Fishing-related services
Forestry-related services
Hunting-related services
Crops
Plants
Agricultural, horticultural and livestock breeding equipment
Agricultural, horticultural and livestock breeding services
Livestock
Alcohol and tobacco products
Ready meals and special nutritional products
Mushrooms
Coffee, tea, infusions
Meat, poultry, fish and seafood
Dairy products
Beverages
Bread
Starch products
Animal feed
Processed fruit and vegetable products
Fat dairy products
Seasoning and dressing
Sweets and snacks

Buyer details

Szkoła Podstawowa Nr2 im. Władysława Jagiełły
ul. Wróblewskiego 2
17-200 Hajnówka
Województwo: podlaskie
Polska

Contact details