Zapytanie ofertowe nr 5/2025/FERS/3.1/UG/FIRR na usługi wyżywienia dla uczestników/czek i trenerów/-ek szkoleń w Projekcie „Dostępny UG 2.0”
Notice description
Powstaje w kontekście projektu:
FERS.03.01-IP.08-0159/24 - Dostępny UG 2.0
1) Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi wyżywienia (przygotowanie
i dostawa posiłków w postaci zimnego bufetu) dla uczestników/czek i trenerów/-ek szkoleń przeprowadzanych w Projekcie „Dostępny UG 2.0” (projekt FERS 3.1 w ramach konkursu nr FERS.03.01-IP.08-001/24).
2) Terminy
13.01.2026
14.01.2026
15.01.2026
25.02.2026
26.02.2026
27.02.2026
17.03.2026
18.03.2026
19.03.2026
3) Miejsce
Wszystkie szkolenia będą odbywać się w budynkach Uniwersytetu Gdańskiego. Szkolenia w dniach 13.01.2026, 14.01.2026, 15.01.2026, 25.02.2026, 26.02.2026, 27.02.2026 realizowane będą na terenie Gdańska.
Szkolenia w dniach 17.03.2026, 18.03.2026, 19.03.2026 realizowane będą na terenie Sopotu.
4) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia
Przygotowanie i dostawa posiłków w postaci zimnego bufetu we wskazanych wyżej terminach oraz miejscu:
a) obejmuje kawę, herbatę, wodę (w szklanych butelkach lub woda
z dystrybutorów wody pitnej serwowana w szklanych dzbankach), mleko, cukier lub jego zamiennik, cytrynę, drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki lub kruche ciastka lub owoce, przy czym istnieje możliwość szerszego zakresu usługi, o ile mieści się w określonej standardem cenie rynkowej tj. nie więcej niż 53 zł za osobę zgodnie z Zestawieniem standardu
i cen rynkowych dla programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego 2021-2027 w pozycji Zimny bufet (stanowiącym zał. nr 5 do zapytania ofertowego).
b) powinno uwzględniać specjalne potrzeby osób (np. wegetariańskie, bezglutenowe);
c) zakłada, że jedzenie i napoje serwowane są w naczyniach wielorazowego użytku, do ponownego wykorzystania, np. szklanych lub ceramicznych; nie jest dozwolone używanie plastikowych naczyń lub sztućców; w przypadku wydarzeń w plenerze istnieje możliwość wykorzystania naczyń biodegradowalnych;
d) zakłada, że w każdym szkoleniu weźmie udział około 15 uczestników/czek i 2 trenerów/-ek szkoleń. Liczby te są szacunkowe i mogą ulec zmniejszeniu lub zwiększeniu, włącznie z odwołaniem lub przesunięciem terminu szkolenia
z przyczyn niezależnych od Zamawiającego.
e) zakłada, że nie później niż do godz. 10.00 rano dnia roboczego poprzedzającego dzień szkolenia Zamawiający przekaże Wykonawcy:
• dokładną lokalizację na terenie Uniwersytetu Gdańskiego, obejmującą ulicę, numer budynku oraz salę, w której świadczona będzie usługa wyżywienia;
• dokładne godziny, w obrębie których będzie świadczona usługa wyżywienia;
• dokładną liczbę osób, którym będzie świadczona usługa wyżywienia, w tym liczbę osób korzystających ze specjalnych potrzeb (np. wegetariańskich, bezglutenowych).
• informację o ewentualnym odwołaniu lub przesunięciu terminu szkolenia z przyczyn niezależnych od Zamawiającego.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: pomorskie, Powiat: Gdańsk, Gmina: Gdańsk, Miejscowość: Gdańsk
Kraj: Polska, Województwo: pomorskie, Powiat: Sopot, Gmina: Sopot, Miejscowość: Sopot
FERS.03.01-IP.08-0159/24 - Dostępny UG 2.0
1) Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi wyżywienia (przygotowanie
i dostawa posiłków w postaci zimnego bufetu) dla uczestników/czek i trenerów/-ek szkoleń przeprowadzanych w Projekcie „Dostępny UG 2.0” (projekt FERS 3.1 w ramach konkursu nr FERS.03.01-IP.08-001/24).
2) Terminy
13.01.2026
14.01.2026
15.01.2026
25.02.2026
26.02.2026
27.02.2026
17.03.2026
18.03.2026
19.03.2026
3) Miejsce
Wszystkie szkolenia będą odbywać się w budynkach Uniwersytetu Gdańskiego. Szkolenia w dniach 13.01.2026, 14.01.2026, 15.01.2026, 25.02.2026, 26.02.2026, 27.02.2026 realizowane będą na terenie Gdańska.
Szkolenia w dniach 17.03.2026, 18.03.2026, 19.03.2026 realizowane będą na terenie Sopotu.
4) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia
Przygotowanie i dostawa posiłków w postaci zimnego bufetu we wskazanych wyżej terminach oraz miejscu:
a) obejmuje kawę, herbatę, wodę (w szklanych butelkach lub woda
z dystrybutorów wody pitnej serwowana w szklanych dzbankach), mleko, cukier lub jego zamiennik, cytrynę, drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki lub kruche ciastka lub owoce, przy czym istnieje możliwość szerszego zakresu usługi, o ile mieści się w określonej standardem cenie rynkowej tj. nie więcej niż 53 zł za osobę zgodnie z Zestawieniem standardu
i cen rynkowych dla programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego 2021-2027 w pozycji Zimny bufet (stanowiącym zał. nr 5 do zapytania ofertowego).
b) powinno uwzględniać specjalne potrzeby osób (np. wegetariańskie, bezglutenowe);
c) zakłada, że jedzenie i napoje serwowane są w naczyniach wielorazowego użytku, do ponownego wykorzystania, np. szklanych lub ceramicznych; nie jest dozwolone używanie plastikowych naczyń lub sztućców; w przypadku wydarzeń w plenerze istnieje możliwość wykorzystania naczyń biodegradowalnych;
d) zakłada, że w każdym szkoleniu weźmie udział około 15 uczestników/czek i 2 trenerów/-ek szkoleń. Liczby te są szacunkowe i mogą ulec zmniejszeniu lub zwiększeniu, włącznie z odwołaniem lub przesunięciem terminu szkolenia
z przyczyn niezależnych od Zamawiającego.
e) zakłada, że nie później niż do godz. 10.00 rano dnia roboczego poprzedzającego dzień szkolenia Zamawiający przekaże Wykonawcy:
• dokładną lokalizację na terenie Uniwersytetu Gdańskiego, obejmującą ulicę, numer budynku oraz salę, w której świadczona będzie usługa wyżywienia;
• dokładne godziny, w obrębie których będzie świadczona usługa wyżywienia;
• dokładną liczbę osób, którym będzie świadczona usługa wyżywienia, w tym liczbę osób korzystających ze specjalnych potrzeb (np. wegetariańskich, bezglutenowych).
• informację o ewentualnym odwołaniu lub przesunięciu terminu szkolenia z przyczyn niezależnych od Zamawiającego.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: pomorskie, Powiat: Gdańsk, Gmina: Gdańsk, Miejscowość: Gdańsk
Kraj: Polska, Województwo: pomorskie, Powiat: Sopot, Gmina: Sopot, Miejscowość: Sopot
Time limit for receipt of tenders
Mon Jan 05 22:59:59 GMT 2026
Location
Kraj: Polska, Województwo: pomorskie
Category assortment
Food services
Buyer details
Fundacja Instytut Rozwoju Regionalnego
Świętokrzyska 14
30-015 Kraków
Województwo: małopolskie
Kraj: Polska
NIP: 6772221566
Świętokrzyska 14
30-015 Kraków
Województwo: małopolskie
Kraj: Polska
NIP: 6772221566