01/12/2025/ZAW- Zapewnienie noclegu wraz z wyżywieniem dla uczniów i opiekunów ze szkół zawodowych, -„Międzypowiatowa droga do edukacyjnego sukcesu szkół zawodowych powiatów dzierżoniowskiego, kłodzkiego i świdnickiego”

Notice description

Powstaje w kontekście projektu:
FEDS.09.03-IZ.00-0006/23 - Międzypowiatowa droga do edukacyjnego sukcesu szkół zawodowych powiatów dzierżoniowskiego, kłodzkiego i świdnickiego

Część 1

Część 1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu w dniach 15-16.01.2026 r. wraz z wyżywieniem dla 34 osób z Zespołu Szkół Hotelarsko-Turystycznych w Świdnicy
Kod CPV: 55000000-0
Termin: od 15.01.2026 r. do 16.01.2026 r. (1 nocleg)
Liczba uczestników: 32 uczniów + 2 opiekunów
Wyżywienie: w miejscu zakwaterowania dla 34 osób w dn. 15.01-16.01.2026 r. z uwzględnieniem preferencji żywieniowych uczestników, np. posiłki wegetariańskie, bezglutenowe, itp.:
- obiady w dniu 15.01.2026 r. w formie bufetu lub serwowany do stołu, zawierający minimum: zupę, drugie danie mięsne (lub dostosowane do preferencji żywieniowych), surówki 2-3 rodzaje, deser lub owoc, wodę,
- kolacje w dniu 15.01.2026 r w formie bufetu zawierająca minimum: sery żółte, camembert lub mozzarella, jajka w sosie, wędlina drobiowa, wędlina wieprzowa, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), sałatka warzywna (każdego dnia inna), pikle, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, masło, danie gorące w bemarze, herbata,
- śniadania w dniu 16.01.2026 r. w formie bufetu zawierające minimum: jajka gotowane, parówki lub kiełbaski, jajecznicę, wędlinę drobiową, wędlinę wieprzową, serek topiony, ser żółty, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), twarożek ze śmietaną i warzywami, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, jogurt naturalny i owocowy, płatki śniadaniowe (3 rodzaje), pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, bułki słodkie, masło, dżem, kawę i herbatę, wodę.
3.1. Miejsce organizacji, zakwaterowanie:
- nocleg na terenie Gminy Wiejskiej Świdnica (pow. świdnicki, woj. dolnośląskie) w odległości:
do 1,5 km od stacji kolejowej PKP do zaoferowanego miejsca zakwaterowania
lub w odległości do 500 m od przystanku autobusowego umożliwiającego bezpośredni dojazd autobusem MPK ze Świdnicy,
- pokoje 1, 2, 3 osobowe z prywatną łazienką dla uczniów oraz 2 pokoje 1 osobowe z prywatną łazienką dla nauczycieli. Uczniowie oraz nauczyciele zakwaterowani w jednym budynku.
- wyposażenie: łóżka jednoosobowe, pościel,
- zagwarantowanie hali sportowej, z możliwością uprawiania m.in. piłki nożnej, siatkówki, koszykówki,
- zapewnienie bezprzewodowego Internetu (hot spot),
- zapewnienie miejsca do rekreacji na zewnątrz z wiatą zewnętrzną oraz miejscem na ognisko,
- zapewnienie miejsca zewnętrznego do gry w siatkówkę/piłkę nożną itp.,
- zapewnienie minimum 2 sal warsztatowych wyposażonych w minimum: flipcharty, bloki do flipchartów, markery, rzutnik, stoliki i krzesła.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica

Część 2

Część 2. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu w dniach 15-16.01.2026 r. wraz z wyżywieniem dla 34 osób z Kłodzkiej Szkoły Przedsiębiorczości w Kłodzku
Kod CPV: 55000000-0
Termin: od 15.01.2026 r. do 16.01.2026 r. (1 nocleg)
Liczba uczestników: 32 uczniów + 2 opiekunów
Wyżywienie: w miejscu zakwaterowania dla 34 osób w dn. 15.01-16.01.2026 r. z uwzględnieniem preferencji żywieniowych uczestników, np. posiłki wegetariańskie, bezglutenowe, itp.:
- obiady w dniu 15.01.2026 r. w formie bufetu lub serwowany do stołu, zawierający minimum: zupę, drugie danie mięsne (lub dostosowane do preferencji żywieniowych), surówki 2-3 rodzaje, deser lub owoc, wodę,
- kolacje w dniu 15.01.2026 r w formie bufetu zawierająca minimum: sery żółte, camembert lub mozzarella, jajka w sosie, wędlina drobiowa, wędlina wieprzowa, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), sałatka warzywna (każdego dnia inna), pikle, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, masło, danie gorące w bemarze, herbata,
- śniadania w dniu 16.01.2026 r. w formie bufetu zawierające minimum: jajka gotowane, parówki lub kiełbaski, jajecznicę, wędlinę drobiową, wędlinę wieprzową, serek topiony, ser żółty, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), twarożek ze śmietaną i warzywami, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, jogurt naturalny i owocowy, płatki śniadaniowe (3 rodzaje), pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, bułki słodkie, masło, dżem, kawę i herbatę, wodę.
3.1. Miejsce organizacji, zakwaterowanie:
- nocleg na terenie Gminy Wiejskiej Świdnica (pow. świdnicki, woj. dolnośląskie) w odległości:
do 1,5 km od stacji kolejowej PKP do zaoferowanego miejsca zakwaterowania
lub w odległości do 500 m od przystanku autobusowego umożliwiającego bezpośredni dojazd autobusem MPK ze Świdnicy,
- pokoje 1, 2, 3 osobowe z prywatną łazienką dla uczniów oraz 2 pokoje 1 osobowe z prywatną łazienką dla nauczycieli. Uczniowie oraz nauczyciele zakwaterowani w jednym budynku.
- wyposażenie: łóżka jednoosobowe, pościel,
- zagwarantowanie hali sportowej, z możliwością uprawiania m.in. piłki nożnej, siatkówki, koszykówki,
- zapewnienie bezprzewodowego Internetu (hot spot),
- zapewnienie miejsca do rekreacji na zewnątrz z wiatą zewnętrzną oraz miejscem na ognisko,
- zapewnienie miejsca zewnętrznego do gry w siatkówkę/piłkę nożną itp.,
- zapewnienie minimum 2 sal warsztatowych wyposażonych w minimum: flipcharty, bloki do flipchartów, markery, rzutnik, stoliki i krzesła.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica

Część 3

Część 3. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu w dniach 22-23.01.2026 r. wraz z wyżywieniem dla 34 osób z Noworudzkiej Szkoły Technicznej w Nowej Rudzie
Kod CPV: 55000000-0
Termin: od 22.01.2026 r. do 23.01.2026 r. (1 nocleg)
Liczba uczestników: 32 uczniów + 2 opiekunów
Wyżywienie: w miejscu zakwaterowania dla 34 osób w dn. 22.01-23.01.2026 r. z uwzględnieniem preferencji żywieniowych uczestników, np. posiłki wegetariańskie, bezglutenowe, itp.:
- obiady w dniu 22.01.2026 r. w formie bufetu lub serwowany do stołu, zawierający minimum: zupę, drugie danie mięsne (lub dostosowane do preferencji żywieniowych), surówki 2-3 rodzaje, deser lub owoc, wodę,
- kolacje w dniu 22.01.2026 r w formie bufetu zawierająca minimum: sery żółte, camembert lub mozzarella, jajka w sosie, wędlina drobiowa, wędlina wieprzowa, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), sałatka warzywna (każdego dnia inna), pikle, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, masło, danie gorące w bemarze, herbata,
- śniadania w dniu 23.01.2026 r. w formie bufetu zawierające minimum: jajka gotowane, parówki lub kiełbaski, jajecznicę, wędlinę drobiową, wędlinę wieprzową, serek topiony, ser żółty, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), twarożek ze śmietaną i warzywami, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, jogurt naturalny i owocowy, płatki śniadaniowe (3 rodzaje), pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, bułki słodkie, masło, dżem, kawę i herbatę, wodę.
3.1. Miejsce organizacji, zakwaterowanie:
- nocleg na terenie Gminy Wiejskiej Świdnica (pow. świdnicki, woj. dolnośląskie) w odległości:
do 1,5 km od stacji kolejowej PKP do zaoferowanego miejsca zakwaterowania
lub w odległości do 500 m od przystanku autobusowego umożliwiającego bezpośredni dojazd autobusem MPK ze Świdnicy,
- pokoje 1, 2, 3 osobowe z prywatną łazienką dla uczniów oraz 2 pokoje 1 osobowe z prywatną łazienką dla nauczycieli. Uczniowie oraz nauczyciele zakwaterowani w jednym budynku.
- wyposażenie: łóżka jednoosobowe, pościel,
- zagwarantowanie hali sportowej, z możliwością uprawiania m.in. piłki nożnej, siatkówki, koszykówki,
- zapewnienie bezprzewodowego Internetu (hot spot),
- zapewnienie miejsca do rekreacji na zewnątrz z wiatą zewnętrzną oraz miejscem na ognisko,
- zapewnienie miejsca zewnętrznego do gry w siatkówkę/piłkę nożną itp.,
- zapewnienie minimum 2 sal warsztatowych wyposażonych w minimum: flipcharty, bloki do flipchartów, markery, rzutnik, stoliki i krzesła.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica

Część 4

Część 4. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu w dniach 22-23.01.2026 r. wraz z wyżywieniem dla 35 osób z Zespół Szkół Technicznych w Kłodzku
Kod CPV: 55000000-0
Termin: od 22.01.2026 r. do 23.01.2026 r. (1 nocleg)
Liczba uczestników: 32 uczniów + 3 opiekunów
Wyżywienie: w miejscu zakwaterowania dla 34 osób w dn. 22.01-23.01.2026 r. z uwzględnieniem preferencji żywieniowych uczestników, np. posiłki wegetariańskie, bezglutenowe, itp.:
- obiady w dniu 22.01.2026 r. w formie bufetu lub serwowany do stołu, zawierający minimum: zupę, drugie danie mięsne (lub dostosowane do preferencji żywieniowych), surówki 2-3 rodzaje, deser lub owoc, wodę,
- kolacje w dniu 22.01.2026 r w formie bufetu zawierająca minimum: sery żółte, camembert lub mozzarella, jajka w sosie, wędlina drobiowa, wędlina wieprzowa, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), sałatka warzywna (każdego dnia inna), pikle, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, masło, danie gorące w bemarze, herbata,
- śniadania w dniu 23.01.2026 r. w formie bufetu zawierające minimum: jajka gotowane, parówki lub kiełbaski, jajecznicę, wędlinę drobiową, wędlinę wieprzową, serek topiony, ser żółty, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), twarożek ze śmietaną i warzywami, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, jogurt naturalny i owocowy, płatki śniadaniowe (3 rodzaje), pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, bułki słodkie, masło, dżem, kawę i herbatę, wodę.
3.1. Miejsce organizacji, zakwaterowanie:
- nocleg na terenie Gminy Wiejskiej Świdnica (pow. świdnicki, woj. dolnośląskie) w odległości:
do 1,5 km od stacji kolejowej PKP do zaoferowanego miejsca zakwaterowania
lub w odległości do 500 m od przystanku autobusowego umożliwiającego bezpośredni dojazd autobusem MPK ze Świdnicy,
- pokoje 1, 2, 3 osobowe z prywatną łazienką dla uczniów oraz 3 pokoje 1 osobowe z prywatną łazienką dla nauczycieli. Uczniowie oraz nauczyciele zakwaterowani w jednym budynku.
- wyposażenie: łóżka jednoosobowe, pościel,
- zagwarantowanie hali sportowej, z możliwością uprawiania m.in. piłki nożnej, siatkówki, koszykówki,
- zapewnienie bezprzewodowego Internetu (hot spot),
- zapewnienie miejsca do rekreacji na zewnątrz z wiatą zewnętrzną oraz miejscem na ognisko,
- zapewnienie miejsca zewnętrznego do gry w siatkówkę/piłkę nożną itp.,
- zapewnienie minimum 2 sal warsztatowych wyposażonych w minimum: flipcharty, bloki do flipchartów, markery, rzutnik, stoliki i krzesła.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica

Część 5

Część 5. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu w dniach 22-23.01.2026 r. wraz z wyżywieniem dla 37 osób z Zespół Szkół nr 1 w Dzierżoniowie
Kod CPV: 55000000-0
Termin: od 22.01.2026 r. do 23.01.2026 r. (1 nocleg)
Liczba uczestników: 35 uczniów + 2 opiekunów
Wyżywienie: w miejscu zakwaterowania dla 37 osób w dn. 22.01-23.01.2026 r. z uwzględnieniem preferencji żywieniowych uczestników, np. posiłki wegetariańskie, bezglutenowe, itp.:
- obiady w dniu 22.01.2026 r. w formie bufetu lub serwowany do stołu, zawierający minimum: zupę, drugie danie mięsne (lub dostosowane do preferencji żywieniowych), surówki 2-3 rodzaje, deser lub owoc, wodę,
- kolacje w dniu 22.01.2026 r w formie bufetu zawierająca minimum: sery żółte, camembert lub mozzarella, jajka w sosie, wędlina drobiowa, wędlina wieprzowa, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), sałatka warzywna (każdego dnia inna), pikle, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, masło, danie gorące w bemarze, herbata,
- śniadania w dniu 23.01.2026 r. w formie bufetu zawierające minimum: jajka gotowane, parówki lub kiełbaski, jajecznicę, wędlinę drobiową, wędlinę wieprzową, serek topiony, ser żółty, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), twarożek ze śmietaną i warzywami, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, jogurt naturalny i owocowy, płatki śniadaniowe (3 rodzaje), pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, bułki słodkie, masło, dżem, kawę i herbatę, wodę.
3.1. Miejsce organizacji, zakwaterowanie:
- nocleg na terenie Gminy Wiejskiej Świdnica (pow. świdnicki, woj. dolnośląskie) w odległości:
do 1,5 km od stacji kolejowej PKP do zaoferowanego miejsca zakwaterowania
lub w odległości do 500 m od przystanku autobusowego umożliwiającego bezpośredni dojazd autobusem MPK ze Świdnicy,
- pokoje 1, 2, 3 osobowe z prywatną łazienką dla uczniów oraz 3 pokoje 1 osobowe z prywatną łazienką dla nauczycieli. Uczniowie oraz nauczyciele zakwaterowani w jednym budynku.
- wyposażenie: łóżka jednoosobowe, pościel,
- zagwarantowanie hali sportowej, z możliwością uprawiania m.in. piłki nożnej, siatkówki, koszykówki,
- zapewnienie bezprzewodowego Internetu (hot spot),
- zapewnienie miejsca do rekreacji na zewnątrz z wiatą zewnętrzną oraz miejscem na ognisko,
- zapewnienie miejsca zewnętrznego do gry w siatkówkę/piłkę nożną itp.,
- zapewnienie minimum 2 sal warsztatowych wyposażonych w minimum: flipcharty, bloki do flipchartów, markery, rzutnik, stoliki i krzesła.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica

Część 6

Część 6. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu w dniach 29-30.01.2026 r. wraz z wyżywieniem dla 34 osób z Zespół Szkół Mechanicznych w Świdnicy
Kod CPV: 55000000-0
Termin: od 29.01.2026 r. do 30.01.2026 r. (1 nocleg)
Liczba uczestników: 32 uczniów + 2 opiekunów
Wyżywienie: w miejscu zakwaterowania dla 34 osób w dn. 29.01-30.01.2026 r. z uwzględnieniem preferencji żywieniowych uczestników, np. posiłki wegetariańskie, bezglutenowe, itp.:
- obiady w dniu 29.01.2026 r. w formie bufetu lub serwowany do stołu, zawierający minimum: zupę, drugie danie mięsne (lub dostosowane do preferencji żywieniowych), surówki 2-3 rodzaje, deser lub owoc, wodę,
- kolacje w dniu 29.01.2026 r w formie bufetu zawierająca minimum: sery żółte, camembert lub mozzarella, jajka w sosie, wędlina drobiowa, wędlina wieprzowa, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), sałatka warzywna (każdego dnia inna), pikle, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, masło, danie gorące w bemarze, herbata,
- śniadania w dniu 30.01.2026 r. w formie bufetu zawierające minimum: jajka gotowane, parówki lub kiełbaski, jajecznicę, wędlinę drobiową, wędlinę wieprzową, serek topiony, ser żółty, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), twarożek ze śmietaną i warzywami, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, jogurt naturalny i owocowy, płatki śniadaniowe (3 rodzaje), pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, bułki słodkie, masło, dżem, kawę i herbatę, wodę.
3.1. Miejsce organizacji, zakwaterowanie:
- nocleg na terenie Gminy Wiejskiej Świdnica (pow. świdnicki, woj. dolnośląskie) w odległości:
do 1,5 km od stacji kolejowej PKP do zaoferowanego miejsca zakwaterowania
lub w odległości do 500 m od przystanku autobusowego umożliwiającego bezpośredni dojazd autobusem MPK ze Świdnicy,
- pokoje 1, 2, 3 osobowe z prywatną łazienką dla uczniów oraz 3 pokoje 1 osobowe z prywatną łazienką dla nauczycieli. Uczniowie oraz nauczyciele zakwaterowani w jednym budynku.
- wyposażenie: łóżka jednoosobowe, pościel,
- zagwarantowanie hali sportowej, z możliwością uprawiania m.in. piłki nożnej, siatkówki, koszykówki,
- zapewnienie bezprzewodowego Internetu (hot spot),
- zapewnienie miejsca do rekreacji na zewnątrz z wiatą zewnętrzną oraz miejscem na ognisko,
- zapewnienie miejsca zewnętrznego do gry w siatkówkę/piłkę nożną itp.,
- zapewnienie minimum 2 sal warsztatowych wyposażonych w minimum: flipcharty, bloki do flipchartów, markery, rzutnik, stoliki i krzesła.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica

Make an offer

Time limit for receipt of tenders

2026-01-08 08:00:00.0

Location

Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica

Category assortment

Kitchen accessories
Equipment service and repair
Catering services
Food services
Hotels
Commercial restaurant equipment

Buyer details

Fundacja "Krzyżowa" dla Porozumienia Europejskiego
Krzyżowa 7
58-112 Grodziszcze
Województwo: dolnośląskie
Kraj: Polska
NIP: 8840034672

Contact details