Zakup i dostawa produktów żywnościowych do kuchni Szkoły Podstawowej nr 400 im. Marii Skłodowskiej – Curie w Warszawie w 2026 r.
Notice description
Część nr 1: Dostawa ryb i mrożonek.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu Zamówienia: zgodnie z Załącznikiem nr 1.1 do SWZ.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15200000-0 (Ryby przetworzone i konserwowane), 15220000-6 (Ryby mrożone, filety
rybne i pozostałe mięso ryb), 15331170-9 (Warzywa mrożone).
3) Czas trwania lub termin wykonania: od dnia 2 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r. lub do wyczerpania kwoty, o
której mowa w §2 ust. 1 Umowy (Załącznik nr 2 do SWZ), w zależności od tego które z ww. zdarzeń nastąpi pierwsze.
Część nr 2: Dostawa warzyw i owoców.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu Zamówienia: zgodnie z Załącznikiem nr 1.2 do SWZ.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1 (Owoce, warzywa i produkty podobne).
3) Czas trwania lub termin wykonania: od dnia 2 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r. lub do wyczerpania kwoty, o
której mowa w §2 ust. 1 Umowy (Załącznik nr 2 do SWZ), w zależności od tego które z ww. zdarzeń nastąpi pierwsze.
Część nr 3: Dostawa mięs i wędlin.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu Zamówienia: zgodnie z Załącznikiem nr 1.3 do SWZ.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9 (Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne).
3) Czas trwania lub termin wykonania: od dnia 2 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r. lub do wyczerpania kwoty, o
której mowa w §2 ust. 1 Umowy (Załącznik nr 2 do SWZ), w zależności od tego które z ww. zdarzeń nastąpi pierwsze.
4.2.6.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
Część nr 4: Dostawa produktów ogólnospożywczych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu Zamówienia: zgodnie z Załącznikiem nr 1.4 do SWZ.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6 (Różne produkty spożywcze), 15320000-7 (Soki owocowe i warzywne),
15330000-0 (Przetworzone owoce i warzywa), 15400000-2 (Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne), 15600000-4 (Produkty
przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych), 15980000-1 (Woda mineralna).
3) Czas trwania lub termin wykonania: od dnia 2 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r. lub do wyczerpania kwoty, o
której mowa w §2 ust. 1 Umowy (Załącznik nr 2 do SWZ), w zależności od tego które z ww. zdarzeń nastąpi pierwsze.
Część nr 5: Dostawa produktów garmażeryjnych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu Zamówienia: zgodnie z Załącznikiem nr 1.5 do SWZ.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894300-4 (Dania gotowe).
3) Czas trwania lub termin wykonania: od dnia 2 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r. lub do wyczerpania kwoty, o
której mowa w §2 ust. 1 Umowy (Załącznik nr 2 do SWZ), w zależności od tego które z ww. zdarzeń nastąpi pierwsze.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu Zamówienia: zgodnie z Załącznikiem nr 1.1 do SWZ.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15200000-0 (Ryby przetworzone i konserwowane), 15220000-6 (Ryby mrożone, filety
rybne i pozostałe mięso ryb), 15331170-9 (Warzywa mrożone).
3) Czas trwania lub termin wykonania: od dnia 2 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r. lub do wyczerpania kwoty, o
której mowa w §2 ust. 1 Umowy (Załącznik nr 2 do SWZ), w zależności od tego które z ww. zdarzeń nastąpi pierwsze.
Część nr 2: Dostawa warzyw i owoców.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu Zamówienia: zgodnie z Załącznikiem nr 1.2 do SWZ.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1 (Owoce, warzywa i produkty podobne).
3) Czas trwania lub termin wykonania: od dnia 2 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r. lub do wyczerpania kwoty, o
której mowa w §2 ust. 1 Umowy (Załącznik nr 2 do SWZ), w zależności od tego które z ww. zdarzeń nastąpi pierwsze.
Część nr 3: Dostawa mięs i wędlin.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu Zamówienia: zgodnie z Załącznikiem nr 1.3 do SWZ.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9 (Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne).
3) Czas trwania lub termin wykonania: od dnia 2 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r. lub do wyczerpania kwoty, o
której mowa w §2 ust. 1 Umowy (Załącznik nr 2 do SWZ), w zależności od tego które z ww. zdarzeń nastąpi pierwsze.
4.2.6.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
Część nr 4: Dostawa produktów ogólnospożywczych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu Zamówienia: zgodnie z Załącznikiem nr 1.4 do SWZ.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6 (Różne produkty spożywcze), 15320000-7 (Soki owocowe i warzywne),
15330000-0 (Przetworzone owoce i warzywa), 15400000-2 (Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne), 15600000-4 (Produkty
przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych), 15980000-1 (Woda mineralna).
3) Czas trwania lub termin wykonania: od dnia 2 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r. lub do wyczerpania kwoty, o
której mowa w §2 ust. 1 Umowy (Załącznik nr 2 do SWZ), w zależności od tego które z ww. zdarzeń nastąpi pierwsze.
Część nr 5: Dostawa produktów garmażeryjnych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu Zamówienia: zgodnie z Załącznikiem nr 1.5 do SWZ.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894300-4 (Dania gotowe).
3) Czas trwania lub termin wykonania: od dnia 2 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r. lub do wyczerpania kwoty, o
której mowa w §2 ust. 1 Umowy (Załącznik nr 2 do SWZ), w zależności od tego które z ww. zdarzeń nastąpi pierwsze.
Time limit for receipt of tenders
2025-12-30 11:00:00.0
Location
ul. Oś Królewska 25
02-972 Warszawa
Województwo: mazowieckie
Polska
02-972 Warszawa
Województwo: mazowieckie
Polska
Category assortment
Alcohol and tobacco products
Ready meals and special nutritional products
Mushrooms
Coffee, tea, infusions
Meat, poultry, fish and seafood
Dairy products
Beverages
Bread
Starch products
Animal feed
Processed fruit and vegetable products
Fat dairy products
Seasoning and dressing
Sweets and snacks
Ready meals and special nutritional products
Mushrooms
Coffee, tea, infusions
Meat, poultry, fish and seafood
Dairy products
Beverages
Bread
Starch products
Animal feed
Processed fruit and vegetable products
Fat dairy products
Seasoning and dressing
Sweets and snacks
Buyer details
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 400 W WARSZAWIE, UL. OŚ KRÓLEWSKA 25
ul. Oś Królewska 25
02-972 Warszawa
Województwo: mazowieckie
Polska
ul. Oś Królewska 25
02-972 Warszawa
Województwo: mazowieckie
Polska