Dywersyfikacja działalności firmy P.H.U. ANDRZEJ JASTRZĘBSKI w kierunku nowej usługi - organizacja imprez okolicznościowych oferowana z noclegiem w woj. pomorskim.

Notice description

Powstaje w kontekście projektu:
KPOD.01.03-IW.01-D061/24 - Dywersyfikacja działalności firmy P.H.U. ANDRZEJ JASTRZĘBSKI w kierunku nowej usługi - organizacja imprez okolicznościowych oferowana z noclegiem w woj. pomorskim.

Dostawa sprzętu na wyposażenie kuchni o następujących parametrach:
I. Piec konwekcyjno-parowy elektryczny pojemność 7 x GN1 – 1 szt.
Parametry:
• Moc: 11,1 kW
• Wymiary zewnętrzne: 895 × 883 × 846 mm
• Pojemność komory: 6 × GN 1/1
• Orientacja prowadnic: GN wkładane wzdłuż
Konstrukcja i montaż
• Montaż w zakresie wykonawcy
• Drzwi otwierane na prawą stronę
Sterowanie i funkcje
• Elektroniczne sterowanie z ekranem 2.8”
• Zarządzanie i regulacja wilgotności z dokładnością do 1%
• Funkcja automatycznego czyszczenia
Tryby gotowania
• Para niskotemperaturowa: 30–98°C
• Para: 99°C
• Superpara: 100–130°C
• Kombinacja: 30–300°C
• Konwekcja: 30–300°C
Gwarancja
• Minimum 36 miesięcy, typ door to door

II. Piec konwekcyjno-parowy elektryczny pojemność 10 x GN1 - 1 szt.
Parametry:
• Moc: 18,6 kW
• Wymiary zewnętrzne: 895 × 883 × 1117 mm
• Pojemność komory: 10 × GN 1/1
• Orientacja prowadnic: GN wkładane wzdłuż
• Montaż: w zakresie wykonawcy
Konstrukcja
• Drzwi otwierane na prawą stronę
Sterowanie i funkcje
• Elektroniczne sterowanie z ekranem 2.8”
• Zarządzanie i regulacja wilgotności z dokładnością do 1%
• Funkcja automatycznego czyszczenia
Tryby gotowania
• Para niskotemperaturowa: 30–98°C
• Para: 99°C
• Superpara: 100–130°C
• Kombinacja: 30–300°C
• Konwekcja: 30–300°C
Gwarancja
• Minimum 36 miesięcy, typ door to door

III. Szafa chłodnicza z chłodzeniem powietrzem obiegowym 3 - szt.
Parametry:
1. Wymiary i pojemność
• Wymiary zewnętrzne: 747 × 769 × 2018 mm
• Pojemność brutto: 655 l
• Pojemność netto: 479 l
• Nośność pojedynczej półki: ≥ 60 kg
2. Konstrukcja
• Materiał: stal nierdzewna
• Chłodzenie: powietrzem obiegowym (dynamiczne, konwekcyjne)
• Kondensator z rurką drucianą – zapobiegający osadzaniu się brudu, zapewniający stałą wydajność
• Nóżki ze stali nierdzewnej z regulacją wysokości
• Agregat umieszczony powyżej, za panelem przednim
• Drzwi pełne, zamykane
• Zawias po prawej stronie

3. Funkcje i sterowanie
• Zakres temperatur: −2°C do +15°C
• Regulacja temperatury za pomocą cyfrowego wyświetlacza
• Cyfrowy odczyt temperatury z dokładnością do 1°C
• Automatyczne odszranianie i odparowywanie kondensatu
• SuperCool – szybkie schładzanie świeżych produktów do temperatury reszty komory
• Dynamiczne chłodzenie – równomierny rozkład temperatury w komorze

4. Oświetlenie i sygnalizacja
• Przednie oświetlenie LED
• Wizualny alarm – migające oświetlenie wewnętrzne w przypadku: zbyt wysokiej temperatury, otwartych drzwi, innych usterek

5. Parametry eksploatacyjne
• Maksymalne roczne zużycie energii: 635 kWh
• Poziom hałasu: max. 49 dB

6. Gwarancja
• Minimum 36 miesięcy

IV. Zmywarka kapturowa - 1 szt.
Parametry:
1. Wymiary i moc
• Wymiary: 630 × 750 × 1465 mm
• Moc: 14,25 kW
• Montaż: w zakresie wykonawcy
2. Wyposażenie i konstrukcja
• Wbudowana pompa spustowa
• Wbudowana pompa wspomagająca płukanie
• Boiler izolowany
• Pojemność boilera: minimum 10 l
• Pojemność zbiornika: minimum 33 l
3. Funkcje i parametry pracy
• Wydajność: minimum 60 koszy/h
• Zużycie wody: ≤ 2,6 l na cykl
• Funkcja Thermostop (blokada mycia i płukania do osiągnięcia zadanej temperatury)
• Ilość cykli mycia: 60 / 90 / 180 / 300 / 480 s
4. Sterowanie
• Podświetlany, kolorowy wyświetlacz TFT 2,8”
5. Gwarancja
• Minimum 36 miesięcy
V. Stół chłodniczy z 6 szufladami i rantem – 1 szt.
Parametry:
• Długość maksymalna: 1725 mm
• Głębokość: 600 lub 700 mm (dwa dopuszczalne warianty)
• Wyposażenie: 6 szuflad, tylny rant (ochronny, higieniczny)
• Typ: stół chłodniczy gastronomiczny podblatowy / roboczy
VI. Szatkownica do warzyw - 1 szt.
Parametry:
1. Parametry pracy
• Wydajność: 300 kg/h
• Prędkość obrotowa: 375 obr./min
• Moc silnika: 0,55 kW
• Funkcje krojenia: możliwość krojenia w kostkę za pomocą jednej tarczy
2. Otwory wsadowe
• Otwór główny: 139 cm²
• Otwór dodatkowy (na drobnicę): Ø 69 mm
3. Silnik i napęd
• Silnik asynchroniczny
• Hamulec silnikowy
• Magnetyczny system bezpieczeństwa
• Automatyczny start po zamknięciu popychacza
4. Konstrukcja
• Metalowa komora robocza
• Metalowa pokrywa
• Korpus silnika ze stali nierdzewnej
5. Gwarancja
• Minimum 24 miesiące
VII. Kuchnia gazowa 4-palnikowa z piekarnikiem - 2 szt.
Parametry:
1. Moc palników / sekcji grzewczych
• 1 × 3,5 kW
• 2 × 5,5 kW
• 1 × 7,5 kW
2. Konstrukcja płyty grzewczej
• Głębokość urządzenia: 700 mm
• Palniki dwukoronowe
• System zabezpieczający palniki i wnętrze przed zalaniem
• Dwa oddzielne ruszty ze stali nierdzewnej - umożliwiają korzystanie z małych naczyń bez redukcji
3. Piekarnik
• Typ: piekarnik elektryczny, konwekcyjny
• Kompatybilny ruszt / pojemność: GN 1/1
• Wymiary komory: 550 × 360 × 340 mm
4. Gwarancja
• Minimum 36 miesięcy
VIII. Kuchenka mikrofalowa sterowana manualnie - 1 szt.
Parametry:
• Wymiary: 597 × 464 × 368 mm
• Moc: minimum 1,85 kW
• Pojemność: minimum 26 litrów
• Sterowanie: manualne
• Gwarancja: minimum 24 miesiące

Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: pomorskie, Powiat: wejherowski, Gmina: Wejherowo, Miejscowość: Wejherowo

Make an offer

Time limit for receipt of tenders

2025-12-22 22:59:59.0

Location

Kraj: Polska, Województwo: pomorskie, Powiat: wejherowski, Gmina: Wejherowo, Miejscowość: Wejherowo

Category assortment

Small household appliances
Large household appliances
Kitchen accessories

Buyer details

P.H.U. ANDRZEJ JASTRZĘBSKI
Jana III Sobieskiego 328B
84-200 Wejherowo
Województwo: pomorskie
Kraj: Polska
NIP: 5882355592

Contact details