Dostawa mięsa wieprzowego i wędlin wieprzowych do obiektów „Uzdrowisko Kołobrzeg” S.A. w Kołobrzegu
Notice description
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do punktów żywienia w obiektach Zamawiającego mięsa wieprzowego oraz wyrobów wędliniarskich i garmażeryjnych wieprzowych według następującego podziału:
Grupa 1. Mięso, podroby, kości i tłuszcze świeże będące elementami rozbioru tuszy wieprzowej oraz w niewielkim zakresie tuszy wołowej.
Ogólna masa zamawianego mięsa i podrobów w okresie 12 miesięcy – około 31.291 kg.
Grupa 2. Wędliny z mięsa wieprzowego, wysokogatunkowe, wykonane w różnej technologii w postaci różnorodnych szynek, kiełbas, bloków itp. o różnym stopniu rozdrobnienia i kompozycji oraz podwyższonej trwałości, możliwe do spożycia bez specjalnego przygotowania na zimno, np.: szynki, polędwice, kiełbasy suche i podsuszane, kabanosy, wędzonki itp.
Ogólna przewidywana masa zamawianych wędlin w tej grupie: około 22.925 kg,
Grupa 3. Wędliny z mięsa wieprzowego pozostałe wykonane w różnej technologii w postaci różnego rodzaju kiełbas i batonów o różnym stopniu rozdrobnienia, z nadzieniem lub przyprawami, możliwe do spożycia na zimno lub po podgrzaniu, a także wyroby garmażeryjne w postaci pasztetów, pieczeni, salcesonów itp.
Ogólna przewidywana masa zamawianych wyrobów w tej grupie: około 20.575 kg.
Link do ogłoszenia w TED
Grupa 1. Mięso, podroby, kości i tłuszcze świeże będące elementami rozbioru tuszy wieprzowej oraz w niewielkim zakresie tuszy wołowej.
Ogólna masa zamawianego mięsa i podrobów w okresie 12 miesięcy – około 31.291 kg.
Grupa 2. Wędliny z mięsa wieprzowego, wysokogatunkowe, wykonane w różnej technologii w postaci różnorodnych szynek, kiełbas, bloków itp. o różnym stopniu rozdrobnienia i kompozycji oraz podwyższonej trwałości, możliwe do spożycia bez specjalnego przygotowania na zimno, np.: szynki, polędwice, kiełbasy suche i podsuszane, kabanosy, wędzonki itp.
Ogólna przewidywana masa zamawianych wędlin w tej grupie: około 22.925 kg,
Grupa 3. Wędliny z mięsa wieprzowego pozostałe wykonane w różnej technologii w postaci różnego rodzaju kiełbas i batonów o różnym stopniu rozdrobnienia, z nadzieniem lub przyprawami, możliwe do spożycia na zimno lub po podgrzaniu, a także wyroby garmażeryjne w postaci pasztetów, pieczeni, salcesonów itp.
Ogólna przewidywana masa zamawianych wyrobów w tej grupie: około 20.575 kg.
Link do ogłoszenia w TED
Time limit for receipt of tenders
2026-01-15 08:00:00.0
Category assortment
Meat, poultry, fish and seafood
Buyer details
"UZDROWISKO KOŁOBRZEG" S.A.
KSIĘDZA PIOTRA ŚCIEGIENNEGO 1
78-100 Kołobrzeg
Województwo: zachodniopomorskie
KSIĘDZA PIOTRA ŚCIEGIENNEGO 1
78-100 Kołobrzeg
Województwo: zachodniopomorskie