„Zakup wyposażenia kawiarniano-restauracyjnego”
Notice description
Powstaje w kontekście projektu:
FEPZ.06.07-IP.01-0000/00 - Aktywne starzenie się w dobrym zdrowiu, typ 1-3
Część 1
Sprzęt zaproponowany w ramach oferty (dotyczy wszystkich części zamówienia od 1 do 5 włącznie) musi spełniać powyższe wymogi minimalne lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Modele sprzętów zostały podane poglądowo jako wskazanie sprzętów najbardziej odpowiadających wymogom zamawiającego jednak zamawiający nie wskazuje modeli sprzętów jako przedmiotu zamówienia a jedynie parametry i przykładowe sprzęty spełniające te parametry – zamawiający nie wymaga dostarczenia tylko i wyłącznie sprzętów/modeli wskazanych w opisie jako najbardziej odpowiadające wymogom a zamówienie obejmuje sprzęty o parametrach spełniających powyższe wymogi minimalne w zakresie technicznym i funkcjonalnym lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Wszystkie wymiary i parametry maja dopuszczalne odchylenia -/+ 10%
Część I – ekspres do kawy ciśnieniowy, ubijaczka do śmietany, blender z osłoną
Ekspres ciśnieniowy do kawy – 2 sztuki
• Szerokość 790 mm
• Głębokość 523 mm + 67,9 mm przestrzeni na otwarcie pojemników na kawę
• Wysokość 625 mm (705 mm z powiększonymi zbiornikami na kawę)
• Podgrzewana płyta na filiżanki – min. 2 temperatury
• Ekspres dwugrupowy
• 2 niezależne bojlery do zaparzania kawy
• 1 bojler do gorącej wody i pary wodnej
• Łyżki o pojemności do 21 g
• Automatyczne rozpoznanie łyżki i wskazanie odpowiedniego menu/receptury
• Ilość wbudowanych młynków do kawy 2 o pojemności min. 500 g
• Automatyczny system kontroli pracy młynków – auto-regulacja grubości mielenia kawy
• Stalowe żarna o Ø min. 64 mm
• Stalowe zaparzacze w każdej z grup
• 2 niezależne 7” dotykowe panele sterujące
• Automatyczny system dozowania mleka – min. 3 wielkości
• Automatyczny system pienienia mleka – min. 3 rodzaje piany mlecznej
• Automatyczny system mycia linii mleka
• Automatyczny system mycia zaparzaczy
• Wbudowana telemetria – zdalne zarządzanie pracą ekspresu
• Manualna dysza pary wodnej
• Regulowana wysokość półki na filiżankę – możliwość stosowania wysokich szklanek do cafe latte
• Automatyczne przygotowywanie cafe Americano – by-pass gorącej wody
• Pojemnik na czekoladę nie
• Podłączenie do wody tak
• Zbiornik na wodę nie
• Świeże mleko tak
• Wydajność dzienna ok. 300 kaw
• Masa ok 75 kg
• Moc 6-7 kW
• Zasilanie 400 V
Ubijaczka do śmietany –
• Mała barowa (zaprojektowana do ustawiania na blacie baru) maszyna do bitej śmietany z 6-litrowym zbiornikiem, idealna do barów, kawiarenek i restauracji.
• Pompa łopatkowa lub stalową zębatą pompę napowietrzającą lub wzmocniona stalowa zębata zapewniająca wysokie napowietrzenie bitej śmietany. Obudowana termoplastikiem.
• Pompę łatwa w demontażu w celu dokładnego mycia i sterylizacji.
• Po wciśnięciu przycisku możemy wydać żądaną ilość bitej śmietany.
• Obudowa z tworzywa sztucznego lub stali nierdzewnej, odporna na wstrząsy warunek to elegancki wygląd obudowy z uwagi na ekspozycje sprzętu na barze.
• Pompa łopatkowalub stalowe zębate, 20-kłowe
• Wydajność godzinowa od 35 kg do 80 kg, od 105 litrów do 240 litrów.
• Moc od 0,5 do 0,9kW
• Bezpiecznik A10
• Zasilanie 220-240 V, głośność 50/60Hz
• Wymiary: wysokość od 45 do 51, głębokość podstawy od 37 do 46, głębokość z podajnikiem bitej śmietany: od 52 do 61, szerokość od 22 do 31
• Masa 39 kg
Blender z osłoną
• Pojemność dzbanka z poliwęglanu: 1,4 l
• Sterowanie: Panel dotykowy
• Rozmiar: 226x312x(H)473 mm
• Moc: 2000 W
• Napięcie: 230 V
• Technologia QuietBlend lub równoważna oraz osłona - znacznie redukuje dźwięk silnika, wraz z osłoną pozwala obniżyć hałas do poziomu rozmowy w lokalu.
• Auto Blend - funkcja wyłącza blender po osiągnięciu idealnej konsystencji drinka
• Kompaktowe rozmiary - szerokość blendera 22 cm pozwala bez problemu ustawić go na barze. Otwarta obudowa do maksymalnej wysokości 56 cm.
• Technologia silników bezszczotkowych - -silnik o mocy maksymalnej 2 000 z obiegiem powietrza, który pomaga zapobiegać przegrzaniu silnika i przedłużyć jego żywotność.
• Wgrane programy - popularne drinki dostępne pod 6 przyciskami oraz ponad 100 dodatkowych programów. Dedykowane programy można łatwo pobrać dzięki karcie pamięci.
• Funkcja wyłączenia silnika kiedy użytkownik uniesie obudowę.
• Dożywotnia gwarancja na mechanizm tnący i ostrze ze stali nierdzewnej
• Unikalnie zaprojektowany dzbanek oraz ostrza, które ciągle popychają mieszankę w dółw stronę ostrzy dla efektu smoothie.
• Ochrona przed przegrzaniem - wyświetlacz ostrzega użytkownika w przypadku przegrzania silnika i zaleca wykonanie szybkiego cyklu chłodzącego.
• Dzbanek o pojemności 1,4 l - z możliwością sztaplowania - układania w stosy.
Okres gwarancji: 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: zachodniopomorskie, Powiat: Szczecin, Gmina: Szczecin, Miejscowość: Szczecin
Część 2
Sprzęt zaproponowany w ramach oferty (dotyczy wszystkich części zamówienia od 1 do 5 włącznie) musi spełniać powyższe wymogi minimalne lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Modele sprzętów zostały podane poglądowo jako wskazanie sprzętów najbardziej odpowiadających wymogom zamawiającego jednak zamawiający nie wskazuje modeli sprzętów jako przedmiotu zamówienia a jedynie parametry i przykładowe sprzęty spełniające te parametry – zamawiający nie wymaga dostarczenia tylko i wyłącznie sprzętów/modeli wskazanych w opisie jako najbardziej odpowiadające wymogom a zamówienie obejmuje sprzęty o parametrach spełniających powyższe wymogi minimalne w zakresie technicznym i funkcjonalnym lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Wszystkie wymiary i parametry maja dopuszczalne odchylenia -/+ 10%
Część II – szafa chłodnicza, kuchenka indukcyjna
Szafa chłodnicza – 2 sztuki
• Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej z przeznaczenie do profesjonalnego intensywnego użytku
• Poliuretanowa, wtryskiwana pod wysokim ciśnieniem izolacja termiczna ścian o grubości 60 mm i wysokiej gęstości 40 kg/m³, wolna od CFC.
• Drzwi ze stali nierdzewnej ze zintegrowanym uchwytem. Ergonomiczny, solidny i wygodny uchwyt, poprowadzony po całej długości drzwi, idealnie wkomponowuje się w bryłę urządzenia oraz uniemożliwia gromadzenie się brudu i kurzu.
• Drzwi skrzydłowe z automatycznym domykaniem poniżej 90° i maksymalnym kątem otwarcia 120°.
• Dwustronne zawiasy pozwalają na proste dopasowanie urządzenia do miejsca ustawienia.
• Modele z pełnymi drzwiami wyposażone w zamek.
• Intuicyjny cyfrowy sterownik pozwala na szybkie i łatwe ustawienie parametrów temperatury.
• Otwory wentylacyjne w przednim panelu poprawiają estetykę, utrzymują odpowiednie warunki dla systemu chłodzenia, dzięki czemu działa on bardziej wydajnie.
• Kontrolka włączenia/wyłączenia.
• Parownik z wymuszonym obiegiem powietrza, pokryty powłoką antykorozyjną.
• Inteligentny system obiegu powietrza równomiernie rozprowadza temperaturę dzięki innowacyjnej konstrukcji.
• Wyłącznik stykowy na drzwiach wyłącza wentylator, ograniczając tym samym utratę zimna w momencie otwarcia drzwi i dodatkowo oszczędza energię.
• Automatyczne odparowanie skroplin. Gorący gaz pochodzący z kompresora używany jest do automatycznego odparowania skroplin. Brak konieczności montażu dodatkowych elementów grzewczych pozwala na jeszcze mniejsze zużycie energii.
• Nóżki ze stali nierdzewnej z łatwą regulacją wysokości w zakresie od 130 mm do 200 mm, co ułatwia czyszczenie powierzchni pod urządzeniem.
• Wyjmowane prowadnice umożliwiają wygodniejsze czyszczenie bez użycia jakichkolwiek dodatkowych narzędzi. Montowanie i ustawianie półek na żądanej wysokości możliwe jest bez użycia dodatkowych prowadnic. Półki epoksydowe dostosowane są do przechowywania różnych typów opakowań o maksymalnym obciążeniu 40 kg.
• Półki epoksydowe dostosowane są do przechowywania różnych typów. opakowań o maksymalnym obciążeniu 40 kg
• Magnetyczna uszczelka drzwi, z możliwością demontażu, zapewnia maksymalna higienę oraz właściwą izolację.
• Dno wykonane z tłoczonego pojedynczego arkusza blachy, otwór spustowy w dolnym panelu oraz zaokrąglone wewnętrzne krawędzie zapewniają łatwe utrzymanie czystości oraz zapobiegają gromadzeniu się brudu.
• W celu zwiększenia pojemności urządzenia posiadają możliwość regulacji ustawienia półek na 23 poziomach.
• Dostosowane do pojemników gastronomicznych GN 2/1 lub 2 x GN 1/1.
• Wyposażone w 3 półki epoksydowe GN 2/1.
• Czynnik chłodniczy: R600a Hydrocarbon (HC).
• Zakres temperatury pracy od 0°C do +8°C w IV klasie klimatycznej.
• Zasilanie: 230V 1+N- 50Hz
• Moc 182W
• Pojemność brutto: 543 litry
• Wymiary: 653x842x204 mm
• Zużycie energii: 577 KWh
Kuchenka indukcyjna
• Szkło ceramiczne o grubości 6 mm, hermetycznie uszczelnione w blacie ze stali nierdzewnej o grubości 1,5 mm.
• Połączenia wycinane laserowo i spawane automatycznie. Ukryte śruby.
• Obszary gotowania wyznaczone okrągłym nadrukiem o średnicy 260 mm, o mocy 5 kW w każdym obszarze, szybkim nagrzewaniu i idealne do serwowania dań z karty.
• Regulator energii z 10 poziomami mocy, który umożliwia pracę w niskich temperaturach w przypadku delikatnych potraw lub w najwyższej temperaturze w przypadku szybkiej obsługi.
• Energia przekazywana tylko do obszaru poniżej pojemnika, a pozostała część powierzchni ceramicznej szkła pozostaje zimna.
• Działanie po wykryciu obecności pojemnika. Po wyjęciu pojemnika przestaje się nagrzewać.
• Środowisko pracy i atmosfera skoncentrowane u podstawy patelni/pojemnika, promieniowanie cieplne i rozpraszanie ciepła zmniejszone, a temperatura gotowania jest osiągana szybko.
• Zabezpieczenie przed przegrzaniem. Komunikaty o błędach wyświetlane za pomocą migających światełek.
• Wymiar: 400x730x290
• Wysokotemperaturowa emaliowana żeliwna osłona komina.
• Dostęp do komponentów od przodu.
• Urządzenia z ochroną przed wodą klasy IPX5.
• Napięcie - 400 V 3fazowe
Okres gwarancji: 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: zachodniopomorskie, Powiat: Szczecin, Gmina: Szczecin, Miejscowość: Szczecin
Część 3
Sprzęt zaproponowany w ramach oferty (dotyczy wszystkich części zamówienia od 1 do 5 włącznie) musi spełniać powyższe wymogi minimalne lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Modele sprzętów zostały podane poglądowo jako wskazanie sprzętów najbardziej odpowiadających wymogom zamawiającego jednak zamawiający nie wskazuje modeli sprzętów jako przedmiotu zamówienia a jedynie parametry i przykładowe sprzęty spełniające te parametry – zamawiający nie wymaga dostarczenia tylko i wyłącznie sprzętów/modeli wskazanych w opisie jako najbardziej odpowiadające wymogom a zamówienie obejmuje sprzęty o parametrach spełniających powyższe wymogi minimalne w zakresie technicznym i funkcjonalnym lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Wszystkie wymiary i parametry maja dopuszczalne odchylenia -/+ 10%
Część III – maszyna do lodów
Maszyna do lodów:
• Trzy innowacyjne cylindry mrożące masę lodową
• Głowica z pięcioma tłokami, co pozwala nam na wydawanie trzech podstawowych smaków lodów oraz dwa mieszane.
• Dwa agregaty chłodnicze.
• Chłodzona wodą.
• Duża lodówka mieszcząca cztery zbiorniki (keg).
• Osobne sterowanie na każdy cylinder.
• Sterowanie twardością mieszanki, nie temperaturą.
• Dwa płytowe wymienniki ciepła, po jednym na każdy układ chłodniczy.
• Obudowa ze stali nierdzewnej.
• Żeliwno-poliuretanowe kółka z hamulcami.
• Wbudowany cichy bezolejowy kompresor powietrza.
• Zabezpieczenia temperaturowe
• Zabezpieczenie wysokiego ciśnienia
• Zabezpieczenie przed przeciążeniem
• Czujnik zaniku i kolejności faz
• Dodatkowo do maszyny dodajemy:
• Trzy nierdzewne zbiorniki keg 18l
Wymiary maszyny:
• Szerokość: 610mm
• Głębokość: 1025mm
• Wysokość: 1675mm
• Model: ZS-5W2/EU
• Chłodzenie - woda
• Zasilanie - 380V
• Agregat - 2 szt.
• Obudowa - stal nierdzewna
• Moc - 6,5 kW
Okres gwarancji: 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: zachodniopomorskie, Powiat: Szczecin, Gmina: Szczecin, Miejscowość: Szczecin
Część 4
Sprzęt zaproponowany w ramach oferty (dotyczy wszystkich części zamówienia od 1 do 5 włącznie) musi spełniać powyższe wymogi minimalne lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Modele sprzętów zostały podane poglądowo jako wskazanie sprzętów najbardziej odpowiadających wymogom zamawiającego jednak zamawiający nie wskazuje modeli sprzętów jako przedmiotu zamówienia a jedynie parametry i przykładowe sprzęty spełniające te parametry – zamawiający nie wymaga dostarczenia tylko i wyłącznie sprzętów/modeli wskazanych w opisie jako najbardziej odpowiadające wymogom a zamówienie obejmuje sprzęty o parametrach spełniających powyższe wymogi minimalne w zakresie technicznym i funkcjonalnym lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Wszystkie wymiary i parametry maja dopuszczalne odchylenia -/+ 10%
Część IV – maszyna do czekolady – 3 sztuki – czekolada biała, gorzka i mleczna
• Charakterystyka mechaniczna
• Wymiary całkowite [mm] (dł. x szer. x wys.) 390 x 740 x 1400
• Masa własna [kg] 56
• Materiał mający kontakt z żywnością stal nierdzewna AISI 304 L – stalowa obudowa oraz ślimakowa pompa podająca czekoladę
• Dotykowy panel sterujący z wyświetlaczem LCD
• Ażurowa płyta zabezpieczająca zespół mieszadła
• Płynna regulacja temperatury czekolady w zakresie 40 - 45⁰C
• Uszczelki PTFE
• Pojemność zbiornika [kg] 10
• Liczba kół obrotowych 4
• Charakterystyka elektryczna
• Całkowita moc zainstalowana [kW] 0,7
• Napięcie zasilania 400 V
• Liczba faz 1* / 3
• Częstotliwość [Hz] 50 / 60
• Stopień ochrony obudowy IP65
• Podłączenie: wtyczka przemysłowa 16A - 5-biegunowa
• Możliwość zamontowania w blacie frontowym cukierni, lodziarni, kawiarni, czekoladziarni
• Możliwość używania do dekoracji lodów w rożkach, pucharach, deserów, marocchino coffee, jako dystrybutor gorącej czekolady, itp.
• Wyposażona w wolumetryczny dyspenser i pedał do kontroli przepływu
• Możliwość podłączenia do bieżącej wody
• Możliwość produkcyjna na 1 godzinę 35 kg
• Samojezdna – wyposażona w kółka na dole
Okres gwarancji: 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: zachodniopomorskie, Powiat: Szczecin, Gmina: Szczecin, Miejscowość: Szczecin
Część 5
Sprzęt zaproponowany w ramach oferty (dotyczy wszystkich części zamówienia od 1 do 5 włącznie) musi spełniać powyższe wymogi minimalne lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Modele sprzętów zostały podane poglądowo jako wskazanie sprzętów najbardziej odpowiadających wymogom zamawiającego jednak zamawiający nie wskazuje modeli sprzętów jako przedmiotu zamówienia a jedynie parametry i przykładowe sprzęty spełniające te parametry – zamawiający nie wymaga dostarczenia tylko i wyłącznie sprzętów/modeli wskazanych w opisie jako najbardziej odpowiadające wymogom a zamówienie obejmuje sprzęty o parametrach spełniających powyższe wymogi minimalne w zakresie technicznym i funkcjonalnym lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Wszystkie wymiary i parametry maja dopuszczalne odchylenia -/+ 10%
Część V – maszyna do waty cukrowej – typu „chmurka”
• Model:przykładowy JT95 lub równoważny lub o wyższych parametrach i możliwościach użytkowo-wytwórczych
• Zasilanie:AC220V 50HZ
• Zużycie cukru:25szt cukru / KG
• Wymiary:1472*741*1733mm
• Waga:350KG
• Temepratura pracy:Indoor temperature 0°C/40°C
• Wielkość ekranu:21.5inch
Okres gwarancji: 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: zachodniopomorskie, Powiat: Szczecin, Gmina: Szczecin, Miejscowość: Szczecin
FEPZ.06.07-IP.01-0000/00 - Aktywne starzenie się w dobrym zdrowiu, typ 1-3
Część 1
Sprzęt zaproponowany w ramach oferty (dotyczy wszystkich części zamówienia od 1 do 5 włącznie) musi spełniać powyższe wymogi minimalne lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Modele sprzętów zostały podane poglądowo jako wskazanie sprzętów najbardziej odpowiadających wymogom zamawiającego jednak zamawiający nie wskazuje modeli sprzętów jako przedmiotu zamówienia a jedynie parametry i przykładowe sprzęty spełniające te parametry – zamawiający nie wymaga dostarczenia tylko i wyłącznie sprzętów/modeli wskazanych w opisie jako najbardziej odpowiadające wymogom a zamówienie obejmuje sprzęty o parametrach spełniających powyższe wymogi minimalne w zakresie technicznym i funkcjonalnym lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Wszystkie wymiary i parametry maja dopuszczalne odchylenia -/+ 10%
Część I – ekspres do kawy ciśnieniowy, ubijaczka do śmietany, blender z osłoną
Ekspres ciśnieniowy do kawy – 2 sztuki
• Szerokość 790 mm
• Głębokość 523 mm + 67,9 mm przestrzeni na otwarcie pojemników na kawę
• Wysokość 625 mm (705 mm z powiększonymi zbiornikami na kawę)
• Podgrzewana płyta na filiżanki – min. 2 temperatury
• Ekspres dwugrupowy
• 2 niezależne bojlery do zaparzania kawy
• 1 bojler do gorącej wody i pary wodnej
• Łyżki o pojemności do 21 g
• Automatyczne rozpoznanie łyżki i wskazanie odpowiedniego menu/receptury
• Ilość wbudowanych młynków do kawy 2 o pojemności min. 500 g
• Automatyczny system kontroli pracy młynków – auto-regulacja grubości mielenia kawy
• Stalowe żarna o Ø min. 64 mm
• Stalowe zaparzacze w każdej z grup
• 2 niezależne 7” dotykowe panele sterujące
• Automatyczny system dozowania mleka – min. 3 wielkości
• Automatyczny system pienienia mleka – min. 3 rodzaje piany mlecznej
• Automatyczny system mycia linii mleka
• Automatyczny system mycia zaparzaczy
• Wbudowana telemetria – zdalne zarządzanie pracą ekspresu
• Manualna dysza pary wodnej
• Regulowana wysokość półki na filiżankę – możliwość stosowania wysokich szklanek do cafe latte
• Automatyczne przygotowywanie cafe Americano – by-pass gorącej wody
• Pojemnik na czekoladę nie
• Podłączenie do wody tak
• Zbiornik na wodę nie
• Świeże mleko tak
• Wydajność dzienna ok. 300 kaw
• Masa ok 75 kg
• Moc 6-7 kW
• Zasilanie 400 V
Ubijaczka do śmietany –
• Mała barowa (zaprojektowana do ustawiania na blacie baru) maszyna do bitej śmietany z 6-litrowym zbiornikiem, idealna do barów, kawiarenek i restauracji.
• Pompa łopatkowa lub stalową zębatą pompę napowietrzającą lub wzmocniona stalowa zębata zapewniająca wysokie napowietrzenie bitej śmietany. Obudowana termoplastikiem.
• Pompę łatwa w demontażu w celu dokładnego mycia i sterylizacji.
• Po wciśnięciu przycisku możemy wydać żądaną ilość bitej śmietany.
• Obudowa z tworzywa sztucznego lub stali nierdzewnej, odporna na wstrząsy warunek to elegancki wygląd obudowy z uwagi na ekspozycje sprzętu na barze.
• Pompa łopatkowalub stalowe zębate, 20-kłowe
• Wydajność godzinowa od 35 kg do 80 kg, od 105 litrów do 240 litrów.
• Moc od 0,5 do 0,9kW
• Bezpiecznik A10
• Zasilanie 220-240 V, głośność 50/60Hz
• Wymiary: wysokość od 45 do 51, głębokość podstawy od 37 do 46, głębokość z podajnikiem bitej śmietany: od 52 do 61, szerokość od 22 do 31
• Masa 39 kg
Blender z osłoną
• Pojemność dzbanka z poliwęglanu: 1,4 l
• Sterowanie: Panel dotykowy
• Rozmiar: 226x312x(H)473 mm
• Moc: 2000 W
• Napięcie: 230 V
• Technologia QuietBlend lub równoważna oraz osłona - znacznie redukuje dźwięk silnika, wraz z osłoną pozwala obniżyć hałas do poziomu rozmowy w lokalu.
• Auto Blend - funkcja wyłącza blender po osiągnięciu idealnej konsystencji drinka
• Kompaktowe rozmiary - szerokość blendera 22 cm pozwala bez problemu ustawić go na barze. Otwarta obudowa do maksymalnej wysokości 56 cm.
• Technologia silników bezszczotkowych - -silnik o mocy maksymalnej 2 000 z obiegiem powietrza, który pomaga zapobiegać przegrzaniu silnika i przedłużyć jego żywotność.
• Wgrane programy - popularne drinki dostępne pod 6 przyciskami oraz ponad 100 dodatkowych programów. Dedykowane programy można łatwo pobrać dzięki karcie pamięci.
• Funkcja wyłączenia silnika kiedy użytkownik uniesie obudowę.
• Dożywotnia gwarancja na mechanizm tnący i ostrze ze stali nierdzewnej
• Unikalnie zaprojektowany dzbanek oraz ostrza, które ciągle popychają mieszankę w dółw stronę ostrzy dla efektu smoothie.
• Ochrona przed przegrzaniem - wyświetlacz ostrzega użytkownika w przypadku przegrzania silnika i zaleca wykonanie szybkiego cyklu chłodzącego.
• Dzbanek o pojemności 1,4 l - z możliwością sztaplowania - układania w stosy.
Okres gwarancji: 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: zachodniopomorskie, Powiat: Szczecin, Gmina: Szczecin, Miejscowość: Szczecin
Część 2
Sprzęt zaproponowany w ramach oferty (dotyczy wszystkich części zamówienia od 1 do 5 włącznie) musi spełniać powyższe wymogi minimalne lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Modele sprzętów zostały podane poglądowo jako wskazanie sprzętów najbardziej odpowiadających wymogom zamawiającego jednak zamawiający nie wskazuje modeli sprzętów jako przedmiotu zamówienia a jedynie parametry i przykładowe sprzęty spełniające te parametry – zamawiający nie wymaga dostarczenia tylko i wyłącznie sprzętów/modeli wskazanych w opisie jako najbardziej odpowiadające wymogom a zamówienie obejmuje sprzęty o parametrach spełniających powyższe wymogi minimalne w zakresie technicznym i funkcjonalnym lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Wszystkie wymiary i parametry maja dopuszczalne odchylenia -/+ 10%
Część II – szafa chłodnicza, kuchenka indukcyjna
Szafa chłodnicza – 2 sztuki
• Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej z przeznaczenie do profesjonalnego intensywnego użytku
• Poliuretanowa, wtryskiwana pod wysokim ciśnieniem izolacja termiczna ścian o grubości 60 mm i wysokiej gęstości 40 kg/m³, wolna od CFC.
• Drzwi ze stali nierdzewnej ze zintegrowanym uchwytem. Ergonomiczny, solidny i wygodny uchwyt, poprowadzony po całej długości drzwi, idealnie wkomponowuje się w bryłę urządzenia oraz uniemożliwia gromadzenie się brudu i kurzu.
• Drzwi skrzydłowe z automatycznym domykaniem poniżej 90° i maksymalnym kątem otwarcia 120°.
• Dwustronne zawiasy pozwalają na proste dopasowanie urządzenia do miejsca ustawienia.
• Modele z pełnymi drzwiami wyposażone w zamek.
• Intuicyjny cyfrowy sterownik pozwala na szybkie i łatwe ustawienie parametrów temperatury.
• Otwory wentylacyjne w przednim panelu poprawiają estetykę, utrzymują odpowiednie warunki dla systemu chłodzenia, dzięki czemu działa on bardziej wydajnie.
• Kontrolka włączenia/wyłączenia.
• Parownik z wymuszonym obiegiem powietrza, pokryty powłoką antykorozyjną.
• Inteligentny system obiegu powietrza równomiernie rozprowadza temperaturę dzięki innowacyjnej konstrukcji.
• Wyłącznik stykowy na drzwiach wyłącza wentylator, ograniczając tym samym utratę zimna w momencie otwarcia drzwi i dodatkowo oszczędza energię.
• Automatyczne odparowanie skroplin. Gorący gaz pochodzący z kompresora używany jest do automatycznego odparowania skroplin. Brak konieczności montażu dodatkowych elementów grzewczych pozwala na jeszcze mniejsze zużycie energii.
• Nóżki ze stali nierdzewnej z łatwą regulacją wysokości w zakresie od 130 mm do 200 mm, co ułatwia czyszczenie powierzchni pod urządzeniem.
• Wyjmowane prowadnice umożliwiają wygodniejsze czyszczenie bez użycia jakichkolwiek dodatkowych narzędzi. Montowanie i ustawianie półek na żądanej wysokości możliwe jest bez użycia dodatkowych prowadnic. Półki epoksydowe dostosowane są do przechowywania różnych typów opakowań o maksymalnym obciążeniu 40 kg.
• Półki epoksydowe dostosowane są do przechowywania różnych typów. opakowań o maksymalnym obciążeniu 40 kg
• Magnetyczna uszczelka drzwi, z możliwością demontażu, zapewnia maksymalna higienę oraz właściwą izolację.
• Dno wykonane z tłoczonego pojedynczego arkusza blachy, otwór spustowy w dolnym panelu oraz zaokrąglone wewnętrzne krawędzie zapewniają łatwe utrzymanie czystości oraz zapobiegają gromadzeniu się brudu.
• W celu zwiększenia pojemności urządzenia posiadają możliwość regulacji ustawienia półek na 23 poziomach.
• Dostosowane do pojemników gastronomicznych GN 2/1 lub 2 x GN 1/1.
• Wyposażone w 3 półki epoksydowe GN 2/1.
• Czynnik chłodniczy: R600a Hydrocarbon (HC).
• Zakres temperatury pracy od 0°C do +8°C w IV klasie klimatycznej.
• Zasilanie: 230V 1+N- 50Hz
• Moc 182W
• Pojemność brutto: 543 litry
• Wymiary: 653x842x204 mm
• Zużycie energii: 577 KWh
Kuchenka indukcyjna
• Szkło ceramiczne o grubości 6 mm, hermetycznie uszczelnione w blacie ze stali nierdzewnej o grubości 1,5 mm.
• Połączenia wycinane laserowo i spawane automatycznie. Ukryte śruby.
• Obszary gotowania wyznaczone okrągłym nadrukiem o średnicy 260 mm, o mocy 5 kW w każdym obszarze, szybkim nagrzewaniu i idealne do serwowania dań z karty.
• Regulator energii z 10 poziomami mocy, który umożliwia pracę w niskich temperaturach w przypadku delikatnych potraw lub w najwyższej temperaturze w przypadku szybkiej obsługi.
• Energia przekazywana tylko do obszaru poniżej pojemnika, a pozostała część powierzchni ceramicznej szkła pozostaje zimna.
• Działanie po wykryciu obecności pojemnika. Po wyjęciu pojemnika przestaje się nagrzewać.
• Środowisko pracy i atmosfera skoncentrowane u podstawy patelni/pojemnika, promieniowanie cieplne i rozpraszanie ciepła zmniejszone, a temperatura gotowania jest osiągana szybko.
• Zabezpieczenie przed przegrzaniem. Komunikaty o błędach wyświetlane za pomocą migających światełek.
• Wymiar: 400x730x290
• Wysokotemperaturowa emaliowana żeliwna osłona komina.
• Dostęp do komponentów od przodu.
• Urządzenia z ochroną przed wodą klasy IPX5.
• Napięcie - 400 V 3fazowe
Okres gwarancji: 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: zachodniopomorskie, Powiat: Szczecin, Gmina: Szczecin, Miejscowość: Szczecin
Część 3
Sprzęt zaproponowany w ramach oferty (dotyczy wszystkich części zamówienia od 1 do 5 włącznie) musi spełniać powyższe wymogi minimalne lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Modele sprzętów zostały podane poglądowo jako wskazanie sprzętów najbardziej odpowiadających wymogom zamawiającego jednak zamawiający nie wskazuje modeli sprzętów jako przedmiotu zamówienia a jedynie parametry i przykładowe sprzęty spełniające te parametry – zamawiający nie wymaga dostarczenia tylko i wyłącznie sprzętów/modeli wskazanych w opisie jako najbardziej odpowiadające wymogom a zamówienie obejmuje sprzęty o parametrach spełniających powyższe wymogi minimalne w zakresie technicznym i funkcjonalnym lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Wszystkie wymiary i parametry maja dopuszczalne odchylenia -/+ 10%
Część III – maszyna do lodów
Maszyna do lodów:
• Trzy innowacyjne cylindry mrożące masę lodową
• Głowica z pięcioma tłokami, co pozwala nam na wydawanie trzech podstawowych smaków lodów oraz dwa mieszane.
• Dwa agregaty chłodnicze.
• Chłodzona wodą.
• Duża lodówka mieszcząca cztery zbiorniki (keg).
• Osobne sterowanie na każdy cylinder.
• Sterowanie twardością mieszanki, nie temperaturą.
• Dwa płytowe wymienniki ciepła, po jednym na każdy układ chłodniczy.
• Obudowa ze stali nierdzewnej.
• Żeliwno-poliuretanowe kółka z hamulcami.
• Wbudowany cichy bezolejowy kompresor powietrza.
• Zabezpieczenia temperaturowe
• Zabezpieczenie wysokiego ciśnienia
• Zabezpieczenie przed przeciążeniem
• Czujnik zaniku i kolejności faz
• Dodatkowo do maszyny dodajemy:
• Trzy nierdzewne zbiorniki keg 18l
Wymiary maszyny:
• Szerokość: 610mm
• Głębokość: 1025mm
• Wysokość: 1675mm
• Model: ZS-5W2/EU
• Chłodzenie - woda
• Zasilanie - 380V
• Agregat - 2 szt.
• Obudowa - stal nierdzewna
• Moc - 6,5 kW
Okres gwarancji: 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: zachodniopomorskie, Powiat: Szczecin, Gmina: Szczecin, Miejscowość: Szczecin
Część 4
Sprzęt zaproponowany w ramach oferty (dotyczy wszystkich części zamówienia od 1 do 5 włącznie) musi spełniać powyższe wymogi minimalne lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Modele sprzętów zostały podane poglądowo jako wskazanie sprzętów najbardziej odpowiadających wymogom zamawiającego jednak zamawiający nie wskazuje modeli sprzętów jako przedmiotu zamówienia a jedynie parametry i przykładowe sprzęty spełniające te parametry – zamawiający nie wymaga dostarczenia tylko i wyłącznie sprzętów/modeli wskazanych w opisie jako najbardziej odpowiadające wymogom a zamówienie obejmuje sprzęty o parametrach spełniających powyższe wymogi minimalne w zakresie technicznym i funkcjonalnym lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Wszystkie wymiary i parametry maja dopuszczalne odchylenia -/+ 10%
Część IV – maszyna do czekolady – 3 sztuki – czekolada biała, gorzka i mleczna
• Charakterystyka mechaniczna
• Wymiary całkowite [mm] (dł. x szer. x wys.) 390 x 740 x 1400
• Masa własna [kg] 56
• Materiał mający kontakt z żywnością stal nierdzewna AISI 304 L – stalowa obudowa oraz ślimakowa pompa podająca czekoladę
• Dotykowy panel sterujący z wyświetlaczem LCD
• Ażurowa płyta zabezpieczająca zespół mieszadła
• Płynna regulacja temperatury czekolady w zakresie 40 - 45⁰C
• Uszczelki PTFE
• Pojemność zbiornika [kg] 10
• Liczba kół obrotowych 4
• Charakterystyka elektryczna
• Całkowita moc zainstalowana [kW] 0,7
• Napięcie zasilania 400 V
• Liczba faz 1* / 3
• Częstotliwość [Hz] 50 / 60
• Stopień ochrony obudowy IP65
• Podłączenie: wtyczka przemysłowa 16A - 5-biegunowa
• Możliwość zamontowania w blacie frontowym cukierni, lodziarni, kawiarni, czekoladziarni
• Możliwość używania do dekoracji lodów w rożkach, pucharach, deserów, marocchino coffee, jako dystrybutor gorącej czekolady, itp.
• Wyposażona w wolumetryczny dyspenser i pedał do kontroli przepływu
• Możliwość podłączenia do bieżącej wody
• Możliwość produkcyjna na 1 godzinę 35 kg
• Samojezdna – wyposażona w kółka na dole
Okres gwarancji: 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: zachodniopomorskie, Powiat: Szczecin, Gmina: Szczecin, Miejscowość: Szczecin
Część 5
Sprzęt zaproponowany w ramach oferty (dotyczy wszystkich części zamówienia od 1 do 5 włącznie) musi spełniać powyższe wymogi minimalne lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Modele sprzętów zostały podane poglądowo jako wskazanie sprzętów najbardziej odpowiadających wymogom zamawiającego jednak zamawiający nie wskazuje modeli sprzętów jako przedmiotu zamówienia a jedynie parametry i przykładowe sprzęty spełniające te parametry – zamawiający nie wymaga dostarczenia tylko i wyłącznie sprzętów/modeli wskazanych w opisie jako najbardziej odpowiadające wymogom a zamówienie obejmuje sprzęty o parametrach spełniających powyższe wymogi minimalne w zakresie technicznym i funkcjonalnym lub wyższe w przypadku każdego z wymogów wybiórczo lub wszystkich łącznie.
Wszystkie wymiary i parametry maja dopuszczalne odchylenia -/+ 10%
Część V – maszyna do waty cukrowej – typu „chmurka”
• Model:przykładowy JT95 lub równoważny lub o wyższych parametrach i możliwościach użytkowo-wytwórczych
• Zasilanie:AC220V 50HZ
• Zużycie cukru:25szt cukru / KG
• Wymiary:1472*741*1733mm
• Waga:350KG
• Temepratura pracy:Indoor temperature 0°C/40°C
• Wielkość ekranu:21.5inch
Okres gwarancji: 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: zachodniopomorskie, Powiat: Szczecin, Gmina: Szczecin, Miejscowość: Szczecin
Time limit for receipt of tenders
2025-08-09 07:00:00.0
Location
Kraj: Polska, Województwo: zachodniopomorskie, Powiat: Szczecin, Gmina: Szczecin, Miejscowość: Szczecin
Category assortment
Other
Small household appliances
Agricultural machinery, equipment and parts
Cooling and heating devices
Medical equipment
Small household appliances
Agricultural machinery, equipment and parts
Cooling and heating devices
Medical equipment
Buyer details
Małgorzata Romancio
Aleja Piastów 59/4
70-335 Szczecin
Województwo: zachodniopomorskie
Kraj: Polska
NIP: 9551904216
Aleja Piastów 59/4
70-335 Szczecin
Województwo: zachodniopomorskie
Kraj: Polska
NIP: 9551904216