Świadczenie kompleksowych usług cateringowych zlecanych przez Wydział ds. Przedsiębiorczości i Innowacji w 2025 r.
Notice description
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie kompleksowych usług cateringowych podczas spotkań organizowanych przez Wydział ds. Przedsiębiorczości i Innowacji UMK w 2025 r.2. Przedmiot zamówienia będzie realizowany od dnia zawarcia umowy do dnia 16 grudnia 2025 r. lub do wcześniejszego wyczerpania środków finansowych przeznaczonych na realizację umowy.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wzór umowy wraz z załącznikami, stanowiący załącznik nr 7A do SWZ. 4. Zamawiający, na podstawie art. 95 ust. 1 ustawy, wymaga zatrudniania na podstawie stosunku pracy przez Wykonawcę (lub podwykonawcę) minimum jednej osoby - szefa kuchni nadzorującego przygotowywanie posiłków w ramach usług cateringowych objętych daną częścią zamówienia. Wymogi związane z zatrudnianiem na podstawie stosunku pracy zostały określone w § 5 wzoru umowy (załącznik nr 7A do SWZ). Wykonywanie tych czynności polega na świadczeniu pracy w sposób określony w art. 22 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. – Kodeks pracy (t.j. 2025 r. poz. 277 ze zm.).Uwaga!Powyższy wymóg nie dotyczy składających ofertę osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą oraz wspólników spółek osobowych, którzy zobowiążą się do osobistego świadczenia opisanych w zdaniu pierwszym czynności. 5. Zamawiający, w granicach określonych przepisem art. 462 i nast. ustawy, dopuszcza możliwość realizacji przedmiotu zamówienia przez Wykonawcę z wykorzystaniem podwykonawców. Wykonawca, który zamierza powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcom, wskazuje w ofercie części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom, oraz podaje nazwy ewentualnych podwykonawców, jeżeli są już znani.
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie kompleksowych usług cateringowych podczas dwudniowej konferencji dot. rewitalizacji organizowanej w Krakowie w październiku 2025 r.2. Przedmiot zamówienia będzie realizowany w dwóch następujących po sobie dniach października 2025 r. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wzór umowy wraz z załącznikiem, stanowiący załącznik nr 7B do SWZ. 4. Zamawiający, na podstawie art. 95 ust. 1 ustawy, wymaga zatrudniania na podstawie stosunku pracy przez Wykonawcę (lub podwykonawcę) minimum jednej osoby - szefa kuchni nadzorującego przygotowywanie posiłków w ramach usług cateringowych objętych daną częścią zamówienia. Wymogi związane z zatrudnianiem na podstawie stosunku pracy zostały określone w § 5 wzoru umowy (załącznik nr 7A do SWZ). Wykonywanie tych czynności polega na świadczeniu pracy w sposób określony w art. 22 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. – Kodeks pracy (t.j. 2025 r. poz. 277 ze zm.).Uwaga!Powyższy wymóg nie dotyczy składających ofertę osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą oraz wspólników spółek osobowych, którzy zobowiążą się do osobistego świadczenia opisanych w zdaniu pierwszym czynności. 5. Zamawiający, w granicach określonych przepisem art. 462 i nast. ustawy, dopuszcza możliwość realizacji przedmiotu zamówienia przez Wykonawcę z wykorzystaniem podwykonawców. Wykonawca, który zamierza powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcom, wskazuje w ofercie części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom, oraz podaje nazwy ewentualnych podwykonawców, jeżeli są już znani.
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie kompleksowych usług cateringowych podczas dwudniowej konferencji dot. rewitalizacji organizowanej w Krakowie w październiku 2025 r.2. Przedmiot zamówienia będzie realizowany w dwóch następujących po sobie dniach października 2025 r. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wzór umowy wraz z załącznikiem, stanowiący załącznik nr 7B do SWZ. 4. Zamawiający, na podstawie art. 95 ust. 1 ustawy, wymaga zatrudniania na podstawie stosunku pracy przez Wykonawcę (lub podwykonawcę) minimum jednej osoby - szefa kuchni nadzorującego przygotowywanie posiłków w ramach usług cateringowych objętych daną częścią zamówienia. Wymogi związane z zatrudnianiem na podstawie stosunku pracy zostały określone w § 5 wzoru umowy (załącznik nr 7A do SWZ). Wykonywanie tych czynności polega na świadczeniu pracy w sposób określony w art. 22 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. – Kodeks pracy (t.j. 2025 r. poz. 277 ze zm.).Uwaga!Powyższy wymóg nie dotyczy składających ofertę osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą oraz wspólników spółek osobowych, którzy zobowiążą się do osobistego świadczenia opisanych w zdaniu pierwszym czynności. 5. Zamawiający, w granicach określonych przepisem art. 462 i nast. ustawy, dopuszcza możliwość realizacji przedmiotu zamówienia przez Wykonawcę z wykorzystaniem podwykonawców. Wykonawca, który zamierza powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcom, wskazuje w ofercie części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom, oraz podaje nazwy ewentualnych podwykonawców, jeżeli są już znani.
Time limit for receipt of tenders
2025-05-19 06:00:00.0
Location
Plac Wszystkich Świętych 3-4
31-004 Kraków
Województwo: małopolskie
Polska
31-004 Kraków
Województwo: małopolskie
Polska
Category assortment
Food services
Buyer details
Gmina Miejska Kraków - Urząd Miasta Krakowa
Plac Wszystkich Świętych 3-4
31-004 Kraków
Województwo: małopolskie
Polska
Plac Wszystkich Świętych 3-4
31-004 Kraków
Województwo: małopolskie
Polska