Dostawa artykułów spożywczych
Notice description
1. Przedmiot zamówienia stanowi jedno niepodzielne zadanie składające się ze 122 pozycji w tym:
kasza, makaron, mąka, cukier
przyprawy do mięs, kurczaka
olej, margaryna
kostki mięsne, rosołki
kawa zbożowa i naturalna, herbata
konserwa rybna w oleju i pomidorach
dżem o różnych smakach
groszek, kukurydza, fasolka konserwowa
2. Dostawa w godzinach od 600 do 1200, transportem i na koszt oraz ryzyko wykonawcy, według dziennego zapotrzebowania. Zamówienie telefonicznie lub faxem. (z dwudniowym wyprzedzeniem);
Na artykułach wymagana aktualna data ważności do spożycia.
3. Wykonawca zobowiązuje się do dostarczania przedmiotu zamówienia posiadający atest producenta, oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami i spełniający wszelkie normy ustanowione przez prawo w tym zakresie.
4. Artykuły spożywcze winny być w opakowaniach zamkniętych fabrycznie, bez fizycznych uszkodzeń dyskwalifikujących produkty (tzn. pokruszenie, ubytki, uszkodzone opakowanie).
5. Miejsce dostawy: kuchnia szpitala, Głogów, ul. Kościuszki 15;
6. Przedmiot zamówienia określono poprzez wskazanie obiektywnych cech jakościowych oraz standardów, dla których określenia dopuszcza się wskazanie przykładowych znaków towarowych.
7. Podane przez zamawiającego ewentualne nazwy (znaki towarowe np.: WINIARY, PUDLISZKI) zamawianego asortymentu mają charakter przykładowy, a ich wskazanie ma na celu określenie oczekiwanego standardu zamawianego asortymentu, przy czym zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych.
Wykonawca ma prawo zaproponować inny produkt pod warunkiem, że nie będzie on gorszy jakościowo od produktu wskazanego przez zamawiającego w specyfikacji asortymentowo-ilościowej: walory jakościowe, smakowe a gramatura produktu równoważnego nie będzie niższa niż gramatura wskazana w formularzu.
W przypadku produktu równoważnego wykonawca musi potwierdzić równoważność danego produktu, musi podaćna formularzu specyfikacji asortymentowo-ilościowej nazwę oferowanego produktu równoważnego, producenta oraz dołączyć do oferty dokument (opis, katalog) potwierdzający, że oferowany produkt nie jest gorszy od produktu wymaganego w zakresie parametrów wskazanych przez zamawiającego.
kasza, makaron, mąka, cukier
przyprawy do mięs, kurczaka
olej, margaryna
kostki mięsne, rosołki
kawa zbożowa i naturalna, herbata
konserwa rybna w oleju i pomidorach
dżem o różnych smakach
groszek, kukurydza, fasolka konserwowa
2. Dostawa w godzinach od 600 do 1200, transportem i na koszt oraz ryzyko wykonawcy, według dziennego zapotrzebowania. Zamówienie telefonicznie lub faxem. (z dwudniowym wyprzedzeniem);
Na artykułach wymagana aktualna data ważności do spożycia.
3. Wykonawca zobowiązuje się do dostarczania przedmiotu zamówienia posiadający atest producenta, oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami i spełniający wszelkie normy ustanowione przez prawo w tym zakresie.
4. Artykuły spożywcze winny być w opakowaniach zamkniętych fabrycznie, bez fizycznych uszkodzeń dyskwalifikujących produkty (tzn. pokruszenie, ubytki, uszkodzone opakowanie).
5. Miejsce dostawy: kuchnia szpitala, Głogów, ul. Kościuszki 15;
6. Przedmiot zamówienia określono poprzez wskazanie obiektywnych cech jakościowych oraz standardów, dla których określenia dopuszcza się wskazanie przykładowych znaków towarowych.
7. Podane przez zamawiającego ewentualne nazwy (znaki towarowe np.: WINIARY, PUDLISZKI) zamawianego asortymentu mają charakter przykładowy, a ich wskazanie ma na celu określenie oczekiwanego standardu zamawianego asortymentu, przy czym zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych.
Wykonawca ma prawo zaproponować inny produkt pod warunkiem, że nie będzie on gorszy jakościowo od produktu wskazanego przez zamawiającego w specyfikacji asortymentowo-ilościowej: walory jakościowe, smakowe a gramatura produktu równoważnego nie będzie niższa niż gramatura wskazana w formularzu.
W przypadku produktu równoważnego wykonawca musi potwierdzić równoważność danego produktu, musi podaćna formularzu specyfikacji asortymentowo-ilościowej nazwę oferowanego produktu równoważnego, producenta oraz dołączyć do oferty dokument (opis, katalog) potwierdzający, że oferowany produkt nie jest gorszy od produktu wymaganego w zakresie parametrów wskazanych przez zamawiającego.
Time limit for receipt of tenders
2023-10-18 10:00:00.0
Location
67-200 Głogów
Category assortment
Alcohol and tobacco products
Ready meals and special nutritional products
Mushrooms
Coffee, tea, infusions
Meat, poultry, fish and seafood
Dairy products
Beverages
Bread
Starch products
Animal feed
Processed fruit and vegetable products
Fat dairy products
Seasoning and dressing
Sweets and snacks
Ready meals and special nutritional products
Mushrooms
Coffee, tea, infusions
Meat, poultry, fish and seafood
Dairy products
Beverages
Bread
Starch products
Animal feed
Processed fruit and vegetable products
Fat dairy products
Seasoning and dressing
Sweets and snacks
Buyer details
Głogowski Szpital Powiatowy sp. z o.o.
ul. Kościuszki 15
67-200 Głogów
telefon: Brak
fax: Brak
email: Brak
nip: Brak
regon: Brak
ul. Kościuszki 15
67-200 Głogów
telefon: Brak
fax: Brak
email: Brak
nip: Brak
regon: Brak