Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę fabrycznie nowych urządzeń sprzętu gastronomicznego. W ramach inwestycji A1.2.1 Inwestycje dla przedsiębiorstw w produkty, usługi i kompetencje pracowników oraz kadry związane z dywersyfikacją działalności w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności (planu rozwojowego).
Notice description
Powstaje w kontekście projektu:
KPOD.01.01-IZ.00-9391/24 - Wzmocnienie odporności oraz potencjału rozwojowego firmy PALO-PALO sp. z o.o. w ramach w ramach inwestycji A1.2.1 ramach Krajowego Planu Odbudowy
Mikser spiralny do ciasta - fabrycznie nowy Mikser spiralny ze stałą dzieżą 33 l, z 1 prędkością, 1,1 kW, 230 V
Dane techniczne:
pojemność:33 l
moc całkowita:1.1 kW
napięcie:230 V
waga: 90 kg
materiał:
stal nierdzewna
stal malowana
zasilanie:elektryczne
Opis:
Mikser spiralny do ciast ciężkich np pizza, pierogi
Dzieża zamontowana na stałe
Części mające bezpośredni kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej
Maksymalna pojemność dzieży 22 kg
Kółka w komplecie
Maszyna do lodów włoskich -Opis urządzenia
Wolnostojąca maszyna z pompą i systemem twin-twist do produkcji:
-lodów soft
Wyposażona w kółka – łatwa do przemieszczania i ustawienia
Łatwa obsługa i czyszczenie – proste procedury i szybkie czynności higieniczne
Parametry techniczne
Parametr
Wartość
System smaków
2 + 1
Wydajność godzinowa
666 porcji/h (75 g) *
Pojemność zbiorników
12 + 12 l
Pojemność cylindrów
1,75 l
Moc znamionowa
3,8 kW
Zabezpieczenie
16 A
Zasilanie
400 V / 50 Hz / 3 fazy **
System chłodzenia
Powietrzny (opcjonalnie wodny)
Czynnik chłodniczy
R455A lub R454C
Masa netto
265 kg
Wymienne plastikowe zgarniacze Bezpośrednie chłodzenie cylindrów (Direct Expansion) – szybkie mrożenie, mniejsze straty produktu
Mieszadła w zbiornikach – zapobiegają rozwarstwianiu i ograniczają pienienie
Chłodzone zbiorniki z termostatem – przechowywanie mieszanki przez noc w warunkach higienicznych
Regulowany przepływ lodów – dostosowanie prędkości i objętości porcji
Regulowany overrun 40–80% – pełna kontrola napowietrzenia
Automatyczny system HOM – stała kontrola konsystencji
Pompa: Tłoczna pompa ze stali nierdzewnej
Przekładnie z zaawansowanego polimeru termoplastycznego
Wymiary: Wysokość: 144 cm Szerokość: 56 cm Głębokość: 84 cm
Piec Piekarniczy - fabrycznie nowy Piec piekarniczy modułowy 2-komorowy
Pojemność komory: 2 blachy 400×600 mm, 2 blachy 400×800 mm, 4 blachy 400×400 mm, 4 blachy okrągłych Ø400 mm
Grubość dolnej płyty szamotowej [mm]: 90
Moc elektryczna(kW): 18 (2x 7,5 kW + 3 kW)
Moc wraz z funkcja naparowania komory [kW]: 20,8 kW
Stopień ochrony szczelności: IP 20
Napięcie [V]: 400
Prąd znamionowy [A]: 75
Temperatura [°C]: 50-400
Oświetlenie – 4 lampy, 25 W
Izolacja: wełna skalna
Waga urządzenia wraz z funkcją naparowania komory [kg]: 413
Okres gwarancji: 24
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: mazowieckie, Powiat: Warszawa, Gmina: Śródmieście, Miejscowość: Warszawa
KPOD.01.01-IZ.00-9391/24 - Wzmocnienie odporności oraz potencjału rozwojowego firmy PALO-PALO sp. z o.o. w ramach w ramach inwestycji A1.2.1 ramach Krajowego Planu Odbudowy
Mikser spiralny do ciasta - fabrycznie nowy Mikser spiralny ze stałą dzieżą 33 l, z 1 prędkością, 1,1 kW, 230 V
Dane techniczne:
pojemność:33 l
moc całkowita:1.1 kW
napięcie:230 V
waga: 90 kg
materiał:
stal nierdzewna
stal malowana
zasilanie:elektryczne
Opis:
Mikser spiralny do ciast ciężkich np pizza, pierogi
Dzieża zamontowana na stałe
Części mające bezpośredni kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej
Maksymalna pojemność dzieży 22 kg
Kółka w komplecie
Maszyna do lodów włoskich -Opis urządzenia
Wolnostojąca maszyna z pompą i systemem twin-twist do produkcji:
-lodów soft
Wyposażona w kółka – łatwa do przemieszczania i ustawienia
Łatwa obsługa i czyszczenie – proste procedury i szybkie czynności higieniczne
Parametry techniczne
Parametr
Wartość
System smaków
2 + 1
Wydajność godzinowa
666 porcji/h (75 g) *
Pojemność zbiorników
12 + 12 l
Pojemność cylindrów
1,75 l
Moc znamionowa
3,8 kW
Zabezpieczenie
16 A
Zasilanie
400 V / 50 Hz / 3 fazy **
System chłodzenia
Powietrzny (opcjonalnie wodny)
Czynnik chłodniczy
R455A lub R454C
Masa netto
265 kg
Wymienne plastikowe zgarniacze Bezpośrednie chłodzenie cylindrów (Direct Expansion) – szybkie mrożenie, mniejsze straty produktu
Mieszadła w zbiornikach – zapobiegają rozwarstwianiu i ograniczają pienienie
Chłodzone zbiorniki z termostatem – przechowywanie mieszanki przez noc w warunkach higienicznych
Regulowany przepływ lodów – dostosowanie prędkości i objętości porcji
Regulowany overrun 40–80% – pełna kontrola napowietrzenia
Automatyczny system HOM – stała kontrola konsystencji
Pompa: Tłoczna pompa ze stali nierdzewnej
Przekładnie z zaawansowanego polimeru termoplastycznego
Wymiary: Wysokość: 144 cm Szerokość: 56 cm Głębokość: 84 cm
Piec Piekarniczy - fabrycznie nowy Piec piekarniczy modułowy 2-komorowy
Pojemność komory: 2 blachy 400×600 mm, 2 blachy 400×800 mm, 4 blachy 400×400 mm, 4 blachy okrągłych Ø400 mm
Grubość dolnej płyty szamotowej [mm]: 90
Moc elektryczna(kW): 18 (2x 7,5 kW + 3 kW)
Moc wraz z funkcja naparowania komory [kW]: 20,8 kW
Stopień ochrony szczelności: IP 20
Napięcie [V]: 400
Prąd znamionowy [A]: 75
Temperatura [°C]: 50-400
Oświetlenie – 4 lampy, 25 W
Izolacja: wełna skalna
Waga urządzenia wraz z funkcją naparowania komory [kg]: 413
Okres gwarancji: 24
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: mazowieckie, Powiat: Warszawa, Gmina: Śródmieście, Miejscowość: Warszawa
Time limit for receipt of tenders
Mon Dec 29 18:00:00 GMT 2025
Location
Kraj: Polska, Województwo: mazowieckie, Powiat: Warszawa, Gmina: Śródmieście, Miejscowość: Warszawa
Category assortment
Small household appliances
Large household appliances
Kitchen accessories
Large household appliances
Kitchen accessories
Buyer details
Palo-Palo sp. z o.o.
Bracka 20
00-028 Warszawa
Województwo: mazowieckie
Kraj: Polska
NIP: 5260058683
Bracka 20
00-028 Warszawa
Województwo: mazowieckie
Kraj: Polska
NIP: 5260058683