DOSTAWA URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH – CZĘŚĆ II

Notice description

Powstaje w kontekście projektu:
KPOD.01.03-IW.01-B628/24 - Realizacja działań mających na celu poprawę odporności firmy z woj. warmińsko-mazurskiego (REGION 2) na kryzysy .

Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę następujących urządzeń gastronomicznych.
1. SZAFA CHŁODNICZA 1 szt.
-wymiary: 693x856x2106 mm (dopuszcza się odchylenie wymiarów +/- 10 %)
-pojemność: min. 610 l
-czynnik chłodniczy: R600a lub „równoważne”
-moc: max. 0,158 kW , zasilanie: 230 V
-zakres temperatury: min. 0 ºC max.+8 ºC
-klasa energetyczna: A, klasa klimatyczna: V
-konstrukcja ze stali nierdzewnej
-wymuszony obieg systemu chłodzenia
2. SCHŁADZARKO-ZAMRAŻARKA SZOKOWA 1 szt.
-zasilanie: 230V
-wykonanie: stal nierdzewna
-temperatura w stopniach Celsjusza: schładzanie: z +70°C do +3°C; zamrażanie: z +20°C do -18°C
-wymiary w mm:: 790x800x1420 (dopuszcza się odchylenie wymiarów +/- 5 %)
-pojemność w GN: min.6 - max.10
-panel sterujący
3. PAKOWARKA PRÓŻNIOWA 1 szt.
-pobór mocy [W] min. 900
-wydajność cykli/min.- min.1 max. 2
-wydajność pompy próżniowej [m3/h] min. 20
-wymiary komory pakowarki: w x d x h (h1)460 x 450 x 220 (170) (dopuszcza się odchylenie wymiarów +/- 5 %)
-wym. listwy zgrzewającej (WxD) [mm]450 x 8 (dopuszcza się
odchylenie wymiarów +/- 5 %)
-wymiary opakowania [mm]670 x620x600 (dopuszcza się odchylenie wymiarów +/- 5 %)
4. ZMYWARKA PODBLATOWA 1 szt.
-szerokość:600 mm, głębokość:600 mm, wysokość:830 mm (dopuszcza się odchylenie wymiarów +/- 10 %)
-zasilanie: elektryczne
-wymiary kosza:500x500 mm (dopuszcza się odchylenie wymiarów +/- 10 %)
-czas cyklu:90 s, 120 s , 180 s
-zużycie wody na 1 cykl mycia: max. 2,4 l
-ilość cykli mycia: min. 3
-model z elektronicznym sterowaniem i wyświetlaczem
temperatury, programu i błędów
-wbudowana pompa wspomagająca płukanie
5. MIKSER RĘCZNY 1szt.
-do obróbki średnich ilości w naczyniach do max. 45 litrów
-spełnia wymogi HACCP
-długość ramienia 363 mm (dopuszcza się odchylenie wymiarów +/- 5 %)
-dzwon całkowicie ze stali nierdzewnej
-moc elektryczna [kW]: min. 0.4
-prędkość obrotowa [obr/min]: min. 2300 - max.9600,
6. FRYTOWNICA ELEKTRYCZNA PODWÓJNA 1 szt.
-moc grzałek idealnie dopasowana do pojemności komory
-zawór spustowy
-pojemnik na fryturę z filtrem
-pojemność: min. 16 l (2x8 l)
-napięcie: max. 400 V
-wydajność: max.30 kg/h
-temperatura minimalna:-50 °C
-temperatura maksymalna:-190 °C
-ilość komór:-2 szt.
-ilość koszy:-2 szt.
-materiał: stal nierdzewna
-zasilanie: elektryczne

Okres gwarancji: 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Cała polska

Make an offer

Time limit for receipt of tenders

2025-12-30 09:00:00.0

Location

Kraj: Polska

Category assortment

Other
Large household appliances
Kitchen accessories
Cooling and heating devices

Buyer details

Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Magdalenka" Alina Janeczek
Floriana 1
11-015 Olsztynek
Województwo: warmińsko-mazurskie
Kraj: Polska
NIP: 7391017332

Contact details