Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Publicznej Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II w Strzelcach Małych
Notice description
4.2.1. część 1 zamówienia – „Pieczywo, świeże wyroby piekarskie”.
Przedmiot zamówienia obejmuje w szczególności:
L.p. Asortyment Wielkość opakowania Zapotrzebowanie j.m.
1. Chleb pszenno-żytni 0,90 kg 400 szt.
2. Chleb wieloziarnisty 0,70 kg 100 szt.
3. Chleb Szczepan 60 g 100 szt.
4. Bułka zwykła 90 g 500 szt.
5. Bułka paluch 100 g 1800 szt.
W przypadku gdy wykonawca oferuje asortyment w opakowaniach zawierających inną ilość niż wskazana w formularzu
cenowym należy to zaznaczyć w tymże formularzu, a ilość jednostek przeliczyć na wymaganą przez zamawiającego, do
dwóch miejsc po przecinku. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert niekompletnych (częściowych) w obrębie części.
Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia zawarty jest w:
załączniku Nr 1 do SWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia
4.2.2. część 2 zamówienia – „Różne produkty spożywcze”.
Przedmiot zamówienia obejmuje w szczególności:
L.p. Asortyment Wielkość opakowania Zapotrzebowanie j.m.
1 Barszcz biały 65 g 500 szt.
2 Barszcz w płynie 0,5 l 40 szt.
3 Cukier 1 kg 80 kg
4 Przecier ogórkowy 290 g 140 szt.
5 Herbata czarna w saszetkach 100 szt w opakowaniu 50 szt.
6 Mąka pszenna typu 450 1 kg 100 kg
7 Zioła prowansalskie 10 g 30 szt
8 Sól jodowana 1 kg 80 kg
9 Przecier pomidorowy (koncentrat) 30% 0,9 l 80 szt.
10 Włoszczyzna suszona 100 g 20 kg
11 Uniwersalna przyprawa do zup i sosów 1 kg 100 kg
12 Makaron świderki 1 kg 200 kg
13 Makaron łazanki 1 kg 160 kg
14 Makaron spaghetti 500 g 250 kg
15 Kasza jęczmienna średnia 1 kg 30 kg
16 Kasza jęczmienna w saszetkach 400 g 350 szt.
17 Ryż biały 1 kg 50 kg
18 Ryż biały w saszetkach 400 g 350 szt.
19 Mąka ziemniaczana 1 kg 50 kg
20 Galaretka owocowa w proszku 71 g 300 szt.
21 Olej rzepakowy 1 l 250 litry
22 Jajka klasy I 10 szt. w opakowaniu 1500 szt.
23 Ogórek konserwowy 0,9 l 150 szt.
24 Sok 100% w butelce 300 ml 3000 szt.
25 Sok 100% w butelce 200 ml 1340 szt.
26 Mleko 2% 1 l 20 litry
27 Ser biały półtłusty 1 kg 100 kg
28 Śmietana 18% tłuszczu 370 ml 80 litry
29 Majonez 0,7 l 40 szt.
30 Bułka tarta 1000 g 80 szt.
W przypadku gdy wykonawca oferuje asortyment w opakowaniach zawierających inną ilość niż wskazana w formularzu
cenowym należy to zaznaczyć w tymże formularzu, a ilość jednostek przeliczyć na wymaganą przez zamawiającego, do
dwóch miejsc po przecinku. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert niekompletnych (częściowych) w obrębie części.
4.3. Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia zawarty jest w:
załączniku Nr 1 do SWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia
4.2.3. część 3 zamówienia – „Mięso i produkty mięsne”
Przedmiot zamówienia obejmuje w szczególności:
L.p. Asortyment Wielkość opakowania Zapotrzebowanie j.m.
1 Karczek bez kości Luz 300 kg
2 Kiełbasa wiejska Luz 180 kg
3 Kiełbasa krucha Luz 180 kg
4 Wołowina gulaszowa I gat. Luz 80 kg
5 Wołowina extra udziec Luz 80 kg
6 Mięso mielone I gat. z łopatki Luz 800 kg
7 Szynka wieprzowa b/k Luz 180 kg
8 Schab b/k Luz 480 kg
9 Kiełbasa parówkowa extra Luz 180 kg
10 Pałka z kurczaka Luz 480 kg
11 Filet z kurczaka luz Luz 500 kg
12 Kurczak świeży cały Luz 700 kg
W przypadku gdy wykonawca oferuje asortyment w opakowaniach zawierających inną ilość niż wskazana w formularzu
cenowym należy to zaznaczyć w tymże formularzu, a ilość jednostek przeliczyć na wymaganą przez zamawiającego, do
dwóch miejsc po przecinku. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert niekompletnych (częściowych) w obrębie części.
4.3. Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia zawarty jest w:
załączniku Nr 1 do SWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia
4.2.4. część 4 zamówienia – „Warzywa i owoce”
Przedmiot zamówienia obejmuje szczególności:
L.p. Asortyment Wielkość opakowania Zapotrzebowanie j.m.
1 Banany kl I Luz 800 kg
2 Buraki surowe kl I Luz 500 kg
3 Gruszka kl I Luz 400 kg
4 Jabłka kl I Luz 1400 kg
5 Kapusta pekińska kl I Luz 450 kg
6 Kapusta czerwona kl I Luz 250 kg
7 Kapusta biała w głowach kl. I Luz 180 kg
8 Kapusta kiszona pakowana w plastikowe wiaderko 3kg 150 szt.
9 Ogórek zielony Luz 80 kg
10 Mandarynki Luz 350 kg
11 Marchew Luz 550 kg
12 Pietruszka korzeń kl I Luz 70 kg
13 Pory kl I Luz 30 kg
14 Pieczarka świeża kl I Luz 200 kg
15 Seler korzeń kl I Kg 70 kg
16 Sałata masłowa kl I Luz 100 szt.
17 Śliwka Luz 300 kg
18 Ziemniaki Luz 3800 kg
W przypadku gdy wykonawca oferuje asortyment w opakowaniach zawierających inną ilość niż wskazana w formularzu
cenowym należy to zaznaczyć w tymże formularzu, a ilość jednostek przeliczyć na wymaganą przez zamawiającego, do
dwóch miejsc po przecinku. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert niekompletnych (częściowych) w obrębie części.
4.3. Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia zawarty jest w:
załączniku Nr 1 do SWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia
4.2.5. część 5 zamówienia – „Mrożonki- Ryby, warzywa mrożone”
Przedmiot zamówienia obejmuje w szczególności:
L.p. Asortyment Wielkość opakowania Zapotrzebowanie j.m.
1 Brokuł mrożony 2,0 kg 100 kg
2 Płaty rybne miruna 6,8 kg 326,40 kg
3 Fasolka szparagowa – mrożona 2,0 kg 150 szt.
4 Kalafior mrożony 2,0 kg 20 szt.
5 Kotlety rybne burgery minimum 65% ryby 6,0 kg 90 kg
6 Mieszanka warzywna 7 składników 2,0 kg 100 szt.
7 Paluszki rybne mrożone minimum 65% ryby 6,0 kg 280 kg
8 Frytki mrożone 2,5 kg 500 kg
W przypadku gdy wykonawca oferuje asortyment w opakowaniach zawierających inną ilość niż wskazana w formularzu
cenowym należy to zaznaczyć w tymże formularzu, a ilość jednostek przeliczyć na wymaganą przez zamawiającego, do
dwóch miejsc po przecinku. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert niekompletnych (częściowych) w obrębie części.
4.3. Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia zawarty jest w:
załączniku Nr 1 do SWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia
Przedmiot zamówienia obejmuje w szczególności:
L.p. Asortyment Wielkość opakowania Zapotrzebowanie j.m.
1. Chleb pszenno-żytni 0,90 kg 400 szt.
2. Chleb wieloziarnisty 0,70 kg 100 szt.
3. Chleb Szczepan 60 g 100 szt.
4. Bułka zwykła 90 g 500 szt.
5. Bułka paluch 100 g 1800 szt.
W przypadku gdy wykonawca oferuje asortyment w opakowaniach zawierających inną ilość niż wskazana w formularzu
cenowym należy to zaznaczyć w tymże formularzu, a ilość jednostek przeliczyć na wymaganą przez zamawiającego, do
dwóch miejsc po przecinku. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert niekompletnych (częściowych) w obrębie części.
Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia zawarty jest w:
załączniku Nr 1 do SWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia
4.2.2. część 2 zamówienia – „Różne produkty spożywcze”.
Przedmiot zamówienia obejmuje w szczególności:
L.p. Asortyment Wielkość opakowania Zapotrzebowanie j.m.
1 Barszcz biały 65 g 500 szt.
2 Barszcz w płynie 0,5 l 40 szt.
3 Cukier 1 kg 80 kg
4 Przecier ogórkowy 290 g 140 szt.
5 Herbata czarna w saszetkach 100 szt w opakowaniu 50 szt.
6 Mąka pszenna typu 450 1 kg 100 kg
7 Zioła prowansalskie 10 g 30 szt
8 Sól jodowana 1 kg 80 kg
9 Przecier pomidorowy (koncentrat) 30% 0,9 l 80 szt.
10 Włoszczyzna suszona 100 g 20 kg
11 Uniwersalna przyprawa do zup i sosów 1 kg 100 kg
12 Makaron świderki 1 kg 200 kg
13 Makaron łazanki 1 kg 160 kg
14 Makaron spaghetti 500 g 250 kg
15 Kasza jęczmienna średnia 1 kg 30 kg
16 Kasza jęczmienna w saszetkach 400 g 350 szt.
17 Ryż biały 1 kg 50 kg
18 Ryż biały w saszetkach 400 g 350 szt.
19 Mąka ziemniaczana 1 kg 50 kg
20 Galaretka owocowa w proszku 71 g 300 szt.
21 Olej rzepakowy 1 l 250 litry
22 Jajka klasy I 10 szt. w opakowaniu 1500 szt.
23 Ogórek konserwowy 0,9 l 150 szt.
24 Sok 100% w butelce 300 ml 3000 szt.
25 Sok 100% w butelce 200 ml 1340 szt.
26 Mleko 2% 1 l 20 litry
27 Ser biały półtłusty 1 kg 100 kg
28 Śmietana 18% tłuszczu 370 ml 80 litry
29 Majonez 0,7 l 40 szt.
30 Bułka tarta 1000 g 80 szt.
W przypadku gdy wykonawca oferuje asortyment w opakowaniach zawierających inną ilość niż wskazana w formularzu
cenowym należy to zaznaczyć w tymże formularzu, a ilość jednostek przeliczyć na wymaganą przez zamawiającego, do
dwóch miejsc po przecinku. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert niekompletnych (częściowych) w obrębie części.
4.3. Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia zawarty jest w:
załączniku Nr 1 do SWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia
4.2.3. część 3 zamówienia – „Mięso i produkty mięsne”
Przedmiot zamówienia obejmuje w szczególności:
L.p. Asortyment Wielkość opakowania Zapotrzebowanie j.m.
1 Karczek bez kości Luz 300 kg
2 Kiełbasa wiejska Luz 180 kg
3 Kiełbasa krucha Luz 180 kg
4 Wołowina gulaszowa I gat. Luz 80 kg
5 Wołowina extra udziec Luz 80 kg
6 Mięso mielone I gat. z łopatki Luz 800 kg
7 Szynka wieprzowa b/k Luz 180 kg
8 Schab b/k Luz 480 kg
9 Kiełbasa parówkowa extra Luz 180 kg
10 Pałka z kurczaka Luz 480 kg
11 Filet z kurczaka luz Luz 500 kg
12 Kurczak świeży cały Luz 700 kg
W przypadku gdy wykonawca oferuje asortyment w opakowaniach zawierających inną ilość niż wskazana w formularzu
cenowym należy to zaznaczyć w tymże formularzu, a ilość jednostek przeliczyć na wymaganą przez zamawiającego, do
dwóch miejsc po przecinku. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert niekompletnych (częściowych) w obrębie części.
4.3. Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia zawarty jest w:
załączniku Nr 1 do SWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia
4.2.4. część 4 zamówienia – „Warzywa i owoce”
Przedmiot zamówienia obejmuje szczególności:
L.p. Asortyment Wielkość opakowania Zapotrzebowanie j.m.
1 Banany kl I Luz 800 kg
2 Buraki surowe kl I Luz 500 kg
3 Gruszka kl I Luz 400 kg
4 Jabłka kl I Luz 1400 kg
5 Kapusta pekińska kl I Luz 450 kg
6 Kapusta czerwona kl I Luz 250 kg
7 Kapusta biała w głowach kl. I Luz 180 kg
8 Kapusta kiszona pakowana w plastikowe wiaderko 3kg 150 szt.
9 Ogórek zielony Luz 80 kg
10 Mandarynki Luz 350 kg
11 Marchew Luz 550 kg
12 Pietruszka korzeń kl I Luz 70 kg
13 Pory kl I Luz 30 kg
14 Pieczarka świeża kl I Luz 200 kg
15 Seler korzeń kl I Kg 70 kg
16 Sałata masłowa kl I Luz 100 szt.
17 Śliwka Luz 300 kg
18 Ziemniaki Luz 3800 kg
W przypadku gdy wykonawca oferuje asortyment w opakowaniach zawierających inną ilość niż wskazana w formularzu
cenowym należy to zaznaczyć w tymże formularzu, a ilość jednostek przeliczyć na wymaganą przez zamawiającego, do
dwóch miejsc po przecinku. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert niekompletnych (częściowych) w obrębie części.
4.3. Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia zawarty jest w:
załączniku Nr 1 do SWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia
4.2.5. część 5 zamówienia – „Mrożonki- Ryby, warzywa mrożone”
Przedmiot zamówienia obejmuje w szczególności:
L.p. Asortyment Wielkość opakowania Zapotrzebowanie j.m.
1 Brokuł mrożony 2,0 kg 100 kg
2 Płaty rybne miruna 6,8 kg 326,40 kg
3 Fasolka szparagowa – mrożona 2,0 kg 150 szt.
4 Kalafior mrożony 2,0 kg 20 szt.
5 Kotlety rybne burgery minimum 65% ryby 6,0 kg 90 kg
6 Mieszanka warzywna 7 składników 2,0 kg 100 szt.
7 Paluszki rybne mrożone minimum 65% ryby 6,0 kg 280 kg
8 Frytki mrożone 2,5 kg 500 kg
W przypadku gdy wykonawca oferuje asortyment w opakowaniach zawierających inną ilość niż wskazana w formularzu
cenowym należy to zaznaczyć w tymże formularzu, a ilość jednostek przeliczyć na wymaganą przez zamawiającego, do
dwóch miejsc po przecinku. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert niekompletnych (częściowych) w obrębie części.
4.3. Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia zawarty jest w:
załączniku Nr 1 do SWZ – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia
Time limit for receipt of tenders
2025-12-31 09:00:00.0
Location
Strzelce Małe 33
97-515 Masłowice
Województwo: łódzkie
Polska
97-515 Masłowice
Województwo: łódzkie
Polska
Category assortment
Alcohol and tobacco products
Ready meals and special nutritional products
Mushrooms
Coffee, tea, infusions
Meat, poultry, fish and seafood
Dairy products
Beverages
Bread
Starch products
Animal feed
Processed fruit and vegetable products
Fat dairy products
Seasoning and dressing
Sweets and snacks
Ready meals and special nutritional products
Mushrooms
Coffee, tea, infusions
Meat, poultry, fish and seafood
Dairy products
Beverages
Bread
Starch products
Animal feed
Processed fruit and vegetable products
Fat dairy products
Seasoning and dressing
Sweets and snacks
Buyer details
PUBLICZNA SZKOŁA PODSTAWOWA IM. JANA PAWŁA II W STRZELCACH MAŁYCH
Strzelce Małe 33
97-515 Masłowice
Województwo: łódzkie
Polska
Strzelce Małe 33
97-515 Masłowice
Województwo: łódzkie
Polska