01/12/2025/ZAW- Zapewnienie noclegu wraz z wyżywieniem dla uczniów i opiekunów ze szkół zawodowych, -„Międzypowiatowa droga do edukacyjnego sukcesu szkół zawodowych powiatów dzierżoniowskiego, kłodzkiego i świdnickiego”
Notice description
Powstaje w kontekście projektu:
FEDS.09.03-IZ.00-0006/23 - Międzypowiatowa droga do edukacyjnego sukcesu szkół zawodowych powiatów dzierżoniowskiego, kłodzkiego i świdnickiego
Część 1
Część 1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu w dniach 15-16.01.2026 r. wraz z wyżywieniem dla 34 osób z Zespołu Szkół Hotelarsko-Turystycznych w Świdnicy
Kod CPV: 55000000-0
Termin: od 15.01.2026 r. do 16.01.2026 r. (1 nocleg)
Liczba uczestników: 32 uczniów + 2 opiekunów
Wyżywienie: w miejscu zakwaterowania dla 34 osób w dn. 15.01-16.01.2026 r. z uwzględnieniem preferencji żywieniowych uczestników, np. posiłki wegetariańskie, bezglutenowe, itp.:
- obiady w dniu 15.01.2026 r. w formie bufetu lub serwowany do stołu, zawierający minimum: zupę, drugie danie mięsne (lub dostosowane do preferencji żywieniowych), surówki 2-3 rodzaje, deser lub owoc, wodę,
- kolacje w dniu 15.01.2026 r w formie bufetu zawierająca minimum: sery żółte, camembert lub mozzarella, jajka w sosie, wędlina drobiowa, wędlina wieprzowa, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), sałatka warzywna (każdego dnia inna), pikle, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, masło, danie gorące w bemarze, herbata,
- śniadania w dniu 16.01.2026 r. w formie bufetu zawierające minimum: jajka gotowane, parówki lub kiełbaski, jajecznicę, wędlinę drobiową, wędlinę wieprzową, serek topiony, ser żółty, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), twarożek ze śmietaną i warzywami, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, jogurt naturalny i owocowy, płatki śniadaniowe (3 rodzaje), pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, bułki słodkie, masło, dżem, kawę i herbatę, wodę.
3.1. Miejsce organizacji, zakwaterowanie:
- nocleg na terenie Gminy Wiejskiej Świdnica (pow. świdnicki, woj. dolnośląskie) w odległości:
do 1,5 km od stacji kolejowej PKP do zaoferowanego miejsca zakwaterowania
lub w odległości do 500 m od przystanku autobusowego umożliwiającego bezpośredni dojazd autobusem MPK ze Świdnicy,
- pokoje 1, 2, 3 osobowe z prywatną łazienką dla uczniów oraz 2 pokoje 1 osobowe z prywatną łazienką dla nauczycieli. Uczniowie oraz nauczyciele zakwaterowani w jednym budynku.
- wyposażenie: łóżka jednoosobowe, pościel,
- zagwarantowanie hali sportowej, z możliwością uprawiania m.in. piłki nożnej, siatkówki, koszykówki,
- zapewnienie bezprzewodowego Internetu (hot spot),
- zapewnienie miejsca do rekreacji na zewnątrz z wiatą zewnętrzną oraz miejscem na ognisko,
- zapewnienie miejsca zewnętrznego do gry w siatkówkę/piłkę nożną itp.,
- zapewnienie minimum 2 sal warsztatowych wyposażonych w minimum: flipcharty, bloki do flipchartów, markery, rzutnik, stoliki i krzesła.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica
Część 2
Część 2. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu w dniach 15-16.01.2026 r. wraz z wyżywieniem dla 34 osób z Kłodzkiej Szkoły Przedsiębiorczości w Kłodzku
Kod CPV: 55000000-0
Termin: od 15.01.2026 r. do 16.01.2026 r. (1 nocleg)
Liczba uczestników: 32 uczniów + 2 opiekunów
Wyżywienie: w miejscu zakwaterowania dla 34 osób w dn. 15.01-16.01.2026 r. z uwzględnieniem preferencji żywieniowych uczestników, np. posiłki wegetariańskie, bezglutenowe, itp.:
- obiady w dniu 15.01.2026 r. w formie bufetu lub serwowany do stołu, zawierający minimum: zupę, drugie danie mięsne (lub dostosowane do preferencji żywieniowych), surówki 2-3 rodzaje, deser lub owoc, wodę,
- kolacje w dniu 15.01.2026 r w formie bufetu zawierająca minimum: sery żółte, camembert lub mozzarella, jajka w sosie, wędlina drobiowa, wędlina wieprzowa, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), sałatka warzywna (każdego dnia inna), pikle, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, masło, danie gorące w bemarze, herbata,
- śniadania w dniu 16.01.2026 r. w formie bufetu zawierające minimum: jajka gotowane, parówki lub kiełbaski, jajecznicę, wędlinę drobiową, wędlinę wieprzową, serek topiony, ser żółty, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), twarożek ze śmietaną i warzywami, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, jogurt naturalny i owocowy, płatki śniadaniowe (3 rodzaje), pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, bułki słodkie, masło, dżem, kawę i herbatę, wodę.
3.1. Miejsce organizacji, zakwaterowanie:
- nocleg na terenie Gminy Wiejskiej Świdnica (pow. świdnicki, woj. dolnośląskie) w odległości:
do 1,5 km od stacji kolejowej PKP do zaoferowanego miejsca zakwaterowania
lub w odległości do 500 m od przystanku autobusowego umożliwiającego bezpośredni dojazd autobusem MPK ze Świdnicy,
- pokoje 1, 2, 3 osobowe z prywatną łazienką dla uczniów oraz 2 pokoje 1 osobowe z prywatną łazienką dla nauczycieli. Uczniowie oraz nauczyciele zakwaterowani w jednym budynku.
- wyposażenie: łóżka jednoosobowe, pościel,
- zagwarantowanie hali sportowej, z możliwością uprawiania m.in. piłki nożnej, siatkówki, koszykówki,
- zapewnienie bezprzewodowego Internetu (hot spot),
- zapewnienie miejsca do rekreacji na zewnątrz z wiatą zewnętrzną oraz miejscem na ognisko,
- zapewnienie miejsca zewnętrznego do gry w siatkówkę/piłkę nożną itp.,
- zapewnienie minimum 2 sal warsztatowych wyposażonych w minimum: flipcharty, bloki do flipchartów, markery, rzutnik, stoliki i krzesła.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica
Część 3
Część 3. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu w dniach 22-23.01.2026 r. wraz z wyżywieniem dla 34 osób z Noworudzkiej Szkoły Technicznej w Nowej Rudzie
Kod CPV: 55000000-0
Termin: od 22.01.2026 r. do 23.01.2026 r. (1 nocleg)
Liczba uczestników: 32 uczniów + 2 opiekunów
Wyżywienie: w miejscu zakwaterowania dla 34 osób w dn. 22.01-23.01.2026 r. z uwzględnieniem preferencji żywieniowych uczestników, np. posiłki wegetariańskie, bezglutenowe, itp.:
- obiady w dniu 22.01.2026 r. w formie bufetu lub serwowany do stołu, zawierający minimum: zupę, drugie danie mięsne (lub dostosowane do preferencji żywieniowych), surówki 2-3 rodzaje, deser lub owoc, wodę,
- kolacje w dniu 22.01.2026 r w formie bufetu zawierająca minimum: sery żółte, camembert lub mozzarella, jajka w sosie, wędlina drobiowa, wędlina wieprzowa, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), sałatka warzywna (każdego dnia inna), pikle, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, masło, danie gorące w bemarze, herbata,
- śniadania w dniu 23.01.2026 r. w formie bufetu zawierające minimum: jajka gotowane, parówki lub kiełbaski, jajecznicę, wędlinę drobiową, wędlinę wieprzową, serek topiony, ser żółty, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), twarożek ze śmietaną i warzywami, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, jogurt naturalny i owocowy, płatki śniadaniowe (3 rodzaje), pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, bułki słodkie, masło, dżem, kawę i herbatę, wodę.
3.1. Miejsce organizacji, zakwaterowanie:
- nocleg na terenie Gminy Wiejskiej Świdnica (pow. świdnicki, woj. dolnośląskie) w odległości:
do 1,5 km od stacji kolejowej PKP do zaoferowanego miejsca zakwaterowania
lub w odległości do 500 m od przystanku autobusowego umożliwiającego bezpośredni dojazd autobusem MPK ze Świdnicy,
- pokoje 1, 2, 3 osobowe z prywatną łazienką dla uczniów oraz 2 pokoje 1 osobowe z prywatną łazienką dla nauczycieli. Uczniowie oraz nauczyciele zakwaterowani w jednym budynku.
- wyposażenie: łóżka jednoosobowe, pościel,
- zagwarantowanie hali sportowej, z możliwością uprawiania m.in. piłki nożnej, siatkówki, koszykówki,
- zapewnienie bezprzewodowego Internetu (hot spot),
- zapewnienie miejsca do rekreacji na zewnątrz z wiatą zewnętrzną oraz miejscem na ognisko,
- zapewnienie miejsca zewnętrznego do gry w siatkówkę/piłkę nożną itp.,
- zapewnienie minimum 2 sal warsztatowych wyposażonych w minimum: flipcharty, bloki do flipchartów, markery, rzutnik, stoliki i krzesła.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica
Część 4
Część 4. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu w dniach 22-23.01.2026 r. wraz z wyżywieniem dla 35 osób z Zespół Szkół Technicznych w Kłodzku
Kod CPV: 55000000-0
Termin: od 22.01.2026 r. do 23.01.2026 r. (1 nocleg)
Liczba uczestników: 32 uczniów + 3 opiekunów
Wyżywienie: w miejscu zakwaterowania dla 34 osób w dn. 22.01-23.01.2026 r. z uwzględnieniem preferencji żywieniowych uczestników, np. posiłki wegetariańskie, bezglutenowe, itp.:
- obiady w dniu 22.01.2026 r. w formie bufetu lub serwowany do stołu, zawierający minimum: zupę, drugie danie mięsne (lub dostosowane do preferencji żywieniowych), surówki 2-3 rodzaje, deser lub owoc, wodę,
- kolacje w dniu 22.01.2026 r w formie bufetu zawierająca minimum: sery żółte, camembert lub mozzarella, jajka w sosie, wędlina drobiowa, wędlina wieprzowa, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), sałatka warzywna (każdego dnia inna), pikle, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, masło, danie gorące w bemarze, herbata,
- śniadania w dniu 23.01.2026 r. w formie bufetu zawierające minimum: jajka gotowane, parówki lub kiełbaski, jajecznicę, wędlinę drobiową, wędlinę wieprzową, serek topiony, ser żółty, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), twarożek ze śmietaną i warzywami, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, jogurt naturalny i owocowy, płatki śniadaniowe (3 rodzaje), pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, bułki słodkie, masło, dżem, kawę i herbatę, wodę.
3.1. Miejsce organizacji, zakwaterowanie:
- nocleg na terenie Gminy Wiejskiej Świdnica (pow. świdnicki, woj. dolnośląskie) w odległości:
do 1,5 km od stacji kolejowej PKP do zaoferowanego miejsca zakwaterowania
lub w odległości do 500 m od przystanku autobusowego umożliwiającego bezpośredni dojazd autobusem MPK ze Świdnicy,
- pokoje 1, 2, 3 osobowe z prywatną łazienką dla uczniów oraz 3 pokoje 1 osobowe z prywatną łazienką dla nauczycieli. Uczniowie oraz nauczyciele zakwaterowani w jednym budynku.
- wyposażenie: łóżka jednoosobowe, pościel,
- zagwarantowanie hali sportowej, z możliwością uprawiania m.in. piłki nożnej, siatkówki, koszykówki,
- zapewnienie bezprzewodowego Internetu (hot spot),
- zapewnienie miejsca do rekreacji na zewnątrz z wiatą zewnętrzną oraz miejscem na ognisko,
- zapewnienie miejsca zewnętrznego do gry w siatkówkę/piłkę nożną itp.,
- zapewnienie minimum 2 sal warsztatowych wyposażonych w minimum: flipcharty, bloki do flipchartów, markery, rzutnik, stoliki i krzesła.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica
Część 5
Część 5. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu w dniach 22-23.01.2026 r. wraz z wyżywieniem dla 37 osób z Zespół Szkół nr 1 w Dzierżoniowie
Kod CPV: 55000000-0
Termin: od 22.01.2026 r. do 23.01.2026 r. (1 nocleg)
Liczba uczestników: 35 uczniów + 2 opiekunów
Wyżywienie: w miejscu zakwaterowania dla 37 osób w dn. 22.01-23.01.2026 r. z uwzględnieniem preferencji żywieniowych uczestników, np. posiłki wegetariańskie, bezglutenowe, itp.:
- obiady w dniu 22.01.2026 r. w formie bufetu lub serwowany do stołu, zawierający minimum: zupę, drugie danie mięsne (lub dostosowane do preferencji żywieniowych), surówki 2-3 rodzaje, deser lub owoc, wodę,
- kolacje w dniu 22.01.2026 r w formie bufetu zawierająca minimum: sery żółte, camembert lub mozzarella, jajka w sosie, wędlina drobiowa, wędlina wieprzowa, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), sałatka warzywna (każdego dnia inna), pikle, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, masło, danie gorące w bemarze, herbata,
- śniadania w dniu 23.01.2026 r. w formie bufetu zawierające minimum: jajka gotowane, parówki lub kiełbaski, jajecznicę, wędlinę drobiową, wędlinę wieprzową, serek topiony, ser żółty, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), twarożek ze śmietaną i warzywami, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, jogurt naturalny i owocowy, płatki śniadaniowe (3 rodzaje), pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, bułki słodkie, masło, dżem, kawę i herbatę, wodę.
3.1. Miejsce organizacji, zakwaterowanie:
- nocleg na terenie Gminy Wiejskiej Świdnica (pow. świdnicki, woj. dolnośląskie) w odległości:
do 1,5 km od stacji kolejowej PKP do zaoferowanego miejsca zakwaterowania
lub w odległości do 500 m od przystanku autobusowego umożliwiającego bezpośredni dojazd autobusem MPK ze Świdnicy,
- pokoje 1, 2, 3 osobowe z prywatną łazienką dla uczniów oraz 3 pokoje 1 osobowe z prywatną łazienką dla nauczycieli. Uczniowie oraz nauczyciele zakwaterowani w jednym budynku.
- wyposażenie: łóżka jednoosobowe, pościel,
- zagwarantowanie hali sportowej, z możliwością uprawiania m.in. piłki nożnej, siatkówki, koszykówki,
- zapewnienie bezprzewodowego Internetu (hot spot),
- zapewnienie miejsca do rekreacji na zewnątrz z wiatą zewnętrzną oraz miejscem na ognisko,
- zapewnienie miejsca zewnętrznego do gry w siatkówkę/piłkę nożną itp.,
- zapewnienie minimum 2 sal warsztatowych wyposażonych w minimum: flipcharty, bloki do flipchartów, markery, rzutnik, stoliki i krzesła.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica
Część 6
Część 6. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu w dniach 29-30.01.2026 r. wraz z wyżywieniem dla 34 osób z Zespół Szkół Mechanicznych w Świdnicy
Kod CPV: 55000000-0
Termin: od 29.01.2026 r. do 30.01.2026 r. (1 nocleg)
Liczba uczestników: 32 uczniów + 2 opiekunów
Wyżywienie: w miejscu zakwaterowania dla 34 osób w dn. 29.01-30.01.2026 r. z uwzględnieniem preferencji żywieniowych uczestników, np. posiłki wegetariańskie, bezglutenowe, itp.:
- obiady w dniu 29.01.2026 r. w formie bufetu lub serwowany do stołu, zawierający minimum: zupę, drugie danie mięsne (lub dostosowane do preferencji żywieniowych), surówki 2-3 rodzaje, deser lub owoc, wodę,
- kolacje w dniu 29.01.2026 r w formie bufetu zawierająca minimum: sery żółte, camembert lub mozzarella, jajka w sosie, wędlina drobiowa, wędlina wieprzowa, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), sałatka warzywna (każdego dnia inna), pikle, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, masło, danie gorące w bemarze, herbata,
- śniadania w dniu 30.01.2026 r. w formie bufetu zawierające minimum: jajka gotowane, parówki lub kiełbaski, jajecznicę, wędlinę drobiową, wędlinę wieprzową, serek topiony, ser żółty, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), twarożek ze śmietaną i warzywami, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, jogurt naturalny i owocowy, płatki śniadaniowe (3 rodzaje), pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, bułki słodkie, masło, dżem, kawę i herbatę, wodę.
3.1. Miejsce organizacji, zakwaterowanie:
- nocleg na terenie Gminy Wiejskiej Świdnica (pow. świdnicki, woj. dolnośląskie) w odległości:
do 1,5 km od stacji kolejowej PKP do zaoferowanego miejsca zakwaterowania
lub w odległości do 500 m od przystanku autobusowego umożliwiającego bezpośredni dojazd autobusem MPK ze Świdnicy,
- pokoje 1, 2, 3 osobowe z prywatną łazienką dla uczniów oraz 3 pokoje 1 osobowe z prywatną łazienką dla nauczycieli. Uczniowie oraz nauczyciele zakwaterowani w jednym budynku.
- wyposażenie: łóżka jednoosobowe, pościel,
- zagwarantowanie hali sportowej, z możliwością uprawiania m.in. piłki nożnej, siatkówki, koszykówki,
- zapewnienie bezprzewodowego Internetu (hot spot),
- zapewnienie miejsca do rekreacji na zewnątrz z wiatą zewnętrzną oraz miejscem na ognisko,
- zapewnienie miejsca zewnętrznego do gry w siatkówkę/piłkę nożną itp.,
- zapewnienie minimum 2 sal warsztatowych wyposażonych w minimum: flipcharty, bloki do flipchartów, markery, rzutnik, stoliki i krzesła.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica
FEDS.09.03-IZ.00-0006/23 - Międzypowiatowa droga do edukacyjnego sukcesu szkół zawodowych powiatów dzierżoniowskiego, kłodzkiego i świdnickiego
Część 1
Część 1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu w dniach 15-16.01.2026 r. wraz z wyżywieniem dla 34 osób z Zespołu Szkół Hotelarsko-Turystycznych w Świdnicy
Kod CPV: 55000000-0
Termin: od 15.01.2026 r. do 16.01.2026 r. (1 nocleg)
Liczba uczestników: 32 uczniów + 2 opiekunów
Wyżywienie: w miejscu zakwaterowania dla 34 osób w dn. 15.01-16.01.2026 r. z uwzględnieniem preferencji żywieniowych uczestników, np. posiłki wegetariańskie, bezglutenowe, itp.:
- obiady w dniu 15.01.2026 r. w formie bufetu lub serwowany do stołu, zawierający minimum: zupę, drugie danie mięsne (lub dostosowane do preferencji żywieniowych), surówki 2-3 rodzaje, deser lub owoc, wodę,
- kolacje w dniu 15.01.2026 r w formie bufetu zawierająca minimum: sery żółte, camembert lub mozzarella, jajka w sosie, wędlina drobiowa, wędlina wieprzowa, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), sałatka warzywna (każdego dnia inna), pikle, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, masło, danie gorące w bemarze, herbata,
- śniadania w dniu 16.01.2026 r. w formie bufetu zawierające minimum: jajka gotowane, parówki lub kiełbaski, jajecznicę, wędlinę drobiową, wędlinę wieprzową, serek topiony, ser żółty, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), twarożek ze śmietaną i warzywami, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, jogurt naturalny i owocowy, płatki śniadaniowe (3 rodzaje), pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, bułki słodkie, masło, dżem, kawę i herbatę, wodę.
3.1. Miejsce organizacji, zakwaterowanie:
- nocleg na terenie Gminy Wiejskiej Świdnica (pow. świdnicki, woj. dolnośląskie) w odległości:
do 1,5 km od stacji kolejowej PKP do zaoferowanego miejsca zakwaterowania
lub w odległości do 500 m od przystanku autobusowego umożliwiającego bezpośredni dojazd autobusem MPK ze Świdnicy,
- pokoje 1, 2, 3 osobowe z prywatną łazienką dla uczniów oraz 2 pokoje 1 osobowe z prywatną łazienką dla nauczycieli. Uczniowie oraz nauczyciele zakwaterowani w jednym budynku.
- wyposażenie: łóżka jednoosobowe, pościel,
- zagwarantowanie hali sportowej, z możliwością uprawiania m.in. piłki nożnej, siatkówki, koszykówki,
- zapewnienie bezprzewodowego Internetu (hot spot),
- zapewnienie miejsca do rekreacji na zewnątrz z wiatą zewnętrzną oraz miejscem na ognisko,
- zapewnienie miejsca zewnętrznego do gry w siatkówkę/piłkę nożną itp.,
- zapewnienie minimum 2 sal warsztatowych wyposażonych w minimum: flipcharty, bloki do flipchartów, markery, rzutnik, stoliki i krzesła.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica
Część 2
Część 2. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu w dniach 15-16.01.2026 r. wraz z wyżywieniem dla 34 osób z Kłodzkiej Szkoły Przedsiębiorczości w Kłodzku
Kod CPV: 55000000-0
Termin: od 15.01.2026 r. do 16.01.2026 r. (1 nocleg)
Liczba uczestników: 32 uczniów + 2 opiekunów
Wyżywienie: w miejscu zakwaterowania dla 34 osób w dn. 15.01-16.01.2026 r. z uwzględnieniem preferencji żywieniowych uczestników, np. posiłki wegetariańskie, bezglutenowe, itp.:
- obiady w dniu 15.01.2026 r. w formie bufetu lub serwowany do stołu, zawierający minimum: zupę, drugie danie mięsne (lub dostosowane do preferencji żywieniowych), surówki 2-3 rodzaje, deser lub owoc, wodę,
- kolacje w dniu 15.01.2026 r w formie bufetu zawierająca minimum: sery żółte, camembert lub mozzarella, jajka w sosie, wędlina drobiowa, wędlina wieprzowa, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), sałatka warzywna (każdego dnia inna), pikle, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, masło, danie gorące w bemarze, herbata,
- śniadania w dniu 16.01.2026 r. w formie bufetu zawierające minimum: jajka gotowane, parówki lub kiełbaski, jajecznicę, wędlinę drobiową, wędlinę wieprzową, serek topiony, ser żółty, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), twarożek ze śmietaną i warzywami, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, jogurt naturalny i owocowy, płatki śniadaniowe (3 rodzaje), pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, bułki słodkie, masło, dżem, kawę i herbatę, wodę.
3.1. Miejsce organizacji, zakwaterowanie:
- nocleg na terenie Gminy Wiejskiej Świdnica (pow. świdnicki, woj. dolnośląskie) w odległości:
do 1,5 km od stacji kolejowej PKP do zaoferowanego miejsca zakwaterowania
lub w odległości do 500 m od przystanku autobusowego umożliwiającego bezpośredni dojazd autobusem MPK ze Świdnicy,
- pokoje 1, 2, 3 osobowe z prywatną łazienką dla uczniów oraz 2 pokoje 1 osobowe z prywatną łazienką dla nauczycieli. Uczniowie oraz nauczyciele zakwaterowani w jednym budynku.
- wyposażenie: łóżka jednoosobowe, pościel,
- zagwarantowanie hali sportowej, z możliwością uprawiania m.in. piłki nożnej, siatkówki, koszykówki,
- zapewnienie bezprzewodowego Internetu (hot spot),
- zapewnienie miejsca do rekreacji na zewnątrz z wiatą zewnętrzną oraz miejscem na ognisko,
- zapewnienie miejsca zewnętrznego do gry w siatkówkę/piłkę nożną itp.,
- zapewnienie minimum 2 sal warsztatowych wyposażonych w minimum: flipcharty, bloki do flipchartów, markery, rzutnik, stoliki i krzesła.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica
Część 3
Część 3. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu w dniach 22-23.01.2026 r. wraz z wyżywieniem dla 34 osób z Noworudzkiej Szkoły Technicznej w Nowej Rudzie
Kod CPV: 55000000-0
Termin: od 22.01.2026 r. do 23.01.2026 r. (1 nocleg)
Liczba uczestników: 32 uczniów + 2 opiekunów
Wyżywienie: w miejscu zakwaterowania dla 34 osób w dn. 22.01-23.01.2026 r. z uwzględnieniem preferencji żywieniowych uczestników, np. posiłki wegetariańskie, bezglutenowe, itp.:
- obiady w dniu 22.01.2026 r. w formie bufetu lub serwowany do stołu, zawierający minimum: zupę, drugie danie mięsne (lub dostosowane do preferencji żywieniowych), surówki 2-3 rodzaje, deser lub owoc, wodę,
- kolacje w dniu 22.01.2026 r w formie bufetu zawierająca minimum: sery żółte, camembert lub mozzarella, jajka w sosie, wędlina drobiowa, wędlina wieprzowa, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), sałatka warzywna (każdego dnia inna), pikle, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, masło, danie gorące w bemarze, herbata,
- śniadania w dniu 23.01.2026 r. w formie bufetu zawierające minimum: jajka gotowane, parówki lub kiełbaski, jajecznicę, wędlinę drobiową, wędlinę wieprzową, serek topiony, ser żółty, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), twarożek ze śmietaną i warzywami, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, jogurt naturalny i owocowy, płatki śniadaniowe (3 rodzaje), pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, bułki słodkie, masło, dżem, kawę i herbatę, wodę.
3.1. Miejsce organizacji, zakwaterowanie:
- nocleg na terenie Gminy Wiejskiej Świdnica (pow. świdnicki, woj. dolnośląskie) w odległości:
do 1,5 km od stacji kolejowej PKP do zaoferowanego miejsca zakwaterowania
lub w odległości do 500 m od przystanku autobusowego umożliwiającego bezpośredni dojazd autobusem MPK ze Świdnicy,
- pokoje 1, 2, 3 osobowe z prywatną łazienką dla uczniów oraz 2 pokoje 1 osobowe z prywatną łazienką dla nauczycieli. Uczniowie oraz nauczyciele zakwaterowani w jednym budynku.
- wyposażenie: łóżka jednoosobowe, pościel,
- zagwarantowanie hali sportowej, z możliwością uprawiania m.in. piłki nożnej, siatkówki, koszykówki,
- zapewnienie bezprzewodowego Internetu (hot spot),
- zapewnienie miejsca do rekreacji na zewnątrz z wiatą zewnętrzną oraz miejscem na ognisko,
- zapewnienie miejsca zewnętrznego do gry w siatkówkę/piłkę nożną itp.,
- zapewnienie minimum 2 sal warsztatowych wyposażonych w minimum: flipcharty, bloki do flipchartów, markery, rzutnik, stoliki i krzesła.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica
Część 4
Część 4. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu w dniach 22-23.01.2026 r. wraz z wyżywieniem dla 35 osób z Zespół Szkół Technicznych w Kłodzku
Kod CPV: 55000000-0
Termin: od 22.01.2026 r. do 23.01.2026 r. (1 nocleg)
Liczba uczestników: 32 uczniów + 3 opiekunów
Wyżywienie: w miejscu zakwaterowania dla 34 osób w dn. 22.01-23.01.2026 r. z uwzględnieniem preferencji żywieniowych uczestników, np. posiłki wegetariańskie, bezglutenowe, itp.:
- obiady w dniu 22.01.2026 r. w formie bufetu lub serwowany do stołu, zawierający minimum: zupę, drugie danie mięsne (lub dostosowane do preferencji żywieniowych), surówki 2-3 rodzaje, deser lub owoc, wodę,
- kolacje w dniu 22.01.2026 r w formie bufetu zawierająca minimum: sery żółte, camembert lub mozzarella, jajka w sosie, wędlina drobiowa, wędlina wieprzowa, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), sałatka warzywna (każdego dnia inna), pikle, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, masło, danie gorące w bemarze, herbata,
- śniadania w dniu 23.01.2026 r. w formie bufetu zawierające minimum: jajka gotowane, parówki lub kiełbaski, jajecznicę, wędlinę drobiową, wędlinę wieprzową, serek topiony, ser żółty, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), twarożek ze śmietaną i warzywami, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, jogurt naturalny i owocowy, płatki śniadaniowe (3 rodzaje), pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, bułki słodkie, masło, dżem, kawę i herbatę, wodę.
3.1. Miejsce organizacji, zakwaterowanie:
- nocleg na terenie Gminy Wiejskiej Świdnica (pow. świdnicki, woj. dolnośląskie) w odległości:
do 1,5 km od stacji kolejowej PKP do zaoferowanego miejsca zakwaterowania
lub w odległości do 500 m od przystanku autobusowego umożliwiającego bezpośredni dojazd autobusem MPK ze Świdnicy,
- pokoje 1, 2, 3 osobowe z prywatną łazienką dla uczniów oraz 3 pokoje 1 osobowe z prywatną łazienką dla nauczycieli. Uczniowie oraz nauczyciele zakwaterowani w jednym budynku.
- wyposażenie: łóżka jednoosobowe, pościel,
- zagwarantowanie hali sportowej, z możliwością uprawiania m.in. piłki nożnej, siatkówki, koszykówki,
- zapewnienie bezprzewodowego Internetu (hot spot),
- zapewnienie miejsca do rekreacji na zewnątrz z wiatą zewnętrzną oraz miejscem na ognisko,
- zapewnienie miejsca zewnętrznego do gry w siatkówkę/piłkę nożną itp.,
- zapewnienie minimum 2 sal warsztatowych wyposażonych w minimum: flipcharty, bloki do flipchartów, markery, rzutnik, stoliki i krzesła.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica
Część 5
Część 5. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu w dniach 22-23.01.2026 r. wraz z wyżywieniem dla 37 osób z Zespół Szkół nr 1 w Dzierżoniowie
Kod CPV: 55000000-0
Termin: od 22.01.2026 r. do 23.01.2026 r. (1 nocleg)
Liczba uczestników: 35 uczniów + 2 opiekunów
Wyżywienie: w miejscu zakwaterowania dla 37 osób w dn. 22.01-23.01.2026 r. z uwzględnieniem preferencji żywieniowych uczestników, np. posiłki wegetariańskie, bezglutenowe, itp.:
- obiady w dniu 22.01.2026 r. w formie bufetu lub serwowany do stołu, zawierający minimum: zupę, drugie danie mięsne (lub dostosowane do preferencji żywieniowych), surówki 2-3 rodzaje, deser lub owoc, wodę,
- kolacje w dniu 22.01.2026 r w formie bufetu zawierająca minimum: sery żółte, camembert lub mozzarella, jajka w sosie, wędlina drobiowa, wędlina wieprzowa, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), sałatka warzywna (każdego dnia inna), pikle, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, masło, danie gorące w bemarze, herbata,
- śniadania w dniu 23.01.2026 r. w formie bufetu zawierające minimum: jajka gotowane, parówki lub kiełbaski, jajecznicę, wędlinę drobiową, wędlinę wieprzową, serek topiony, ser żółty, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), twarożek ze śmietaną i warzywami, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, jogurt naturalny i owocowy, płatki śniadaniowe (3 rodzaje), pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, bułki słodkie, masło, dżem, kawę i herbatę, wodę.
3.1. Miejsce organizacji, zakwaterowanie:
- nocleg na terenie Gminy Wiejskiej Świdnica (pow. świdnicki, woj. dolnośląskie) w odległości:
do 1,5 km od stacji kolejowej PKP do zaoferowanego miejsca zakwaterowania
lub w odległości do 500 m od przystanku autobusowego umożliwiającego bezpośredni dojazd autobusem MPK ze Świdnicy,
- pokoje 1, 2, 3 osobowe z prywatną łazienką dla uczniów oraz 3 pokoje 1 osobowe z prywatną łazienką dla nauczycieli. Uczniowie oraz nauczyciele zakwaterowani w jednym budynku.
- wyposażenie: łóżka jednoosobowe, pościel,
- zagwarantowanie hali sportowej, z możliwością uprawiania m.in. piłki nożnej, siatkówki, koszykówki,
- zapewnienie bezprzewodowego Internetu (hot spot),
- zapewnienie miejsca do rekreacji na zewnątrz z wiatą zewnętrzną oraz miejscem na ognisko,
- zapewnienie miejsca zewnętrznego do gry w siatkówkę/piłkę nożną itp.,
- zapewnienie minimum 2 sal warsztatowych wyposażonych w minimum: flipcharty, bloki do flipchartów, markery, rzutnik, stoliki i krzesła.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica
Część 6
Część 6. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu w dniach 29-30.01.2026 r. wraz z wyżywieniem dla 34 osób z Zespół Szkół Mechanicznych w Świdnicy
Kod CPV: 55000000-0
Termin: od 29.01.2026 r. do 30.01.2026 r. (1 nocleg)
Liczba uczestników: 32 uczniów + 2 opiekunów
Wyżywienie: w miejscu zakwaterowania dla 34 osób w dn. 29.01-30.01.2026 r. z uwzględnieniem preferencji żywieniowych uczestników, np. posiłki wegetariańskie, bezglutenowe, itp.:
- obiady w dniu 29.01.2026 r. w formie bufetu lub serwowany do stołu, zawierający minimum: zupę, drugie danie mięsne (lub dostosowane do preferencji żywieniowych), surówki 2-3 rodzaje, deser lub owoc, wodę,
- kolacje w dniu 29.01.2026 r w formie bufetu zawierająca minimum: sery żółte, camembert lub mozzarella, jajka w sosie, wędlina drobiowa, wędlina wieprzowa, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), sałatka warzywna (każdego dnia inna), pikle, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, masło, danie gorące w bemarze, herbata,
- śniadania w dniu 30.01.2026 r. w formie bufetu zawierające minimum: jajka gotowane, parówki lub kiełbaski, jajecznicę, wędlinę drobiową, wędlinę wieprzową, serek topiony, ser żółty, świeże warzywa (pomidor, ogórek, papryka), twarożek ze śmietaną i warzywami, 2 pasty wegańskie, pasztet wegetariański lub zamiennie inny produkt wegański, jogurt naturalny i owocowy, płatki śniadaniowe (3 rodzaje), pieczywo (chleb i bułki), pieczywo bezglutenowe, bułki słodkie, masło, dżem, kawę i herbatę, wodę.
3.1. Miejsce organizacji, zakwaterowanie:
- nocleg na terenie Gminy Wiejskiej Świdnica (pow. świdnicki, woj. dolnośląskie) w odległości:
do 1,5 km od stacji kolejowej PKP do zaoferowanego miejsca zakwaterowania
lub w odległości do 500 m od przystanku autobusowego umożliwiającego bezpośredni dojazd autobusem MPK ze Świdnicy,
- pokoje 1, 2, 3 osobowe z prywatną łazienką dla uczniów oraz 3 pokoje 1 osobowe z prywatną łazienką dla nauczycieli. Uczniowie oraz nauczyciele zakwaterowani w jednym budynku.
- wyposażenie: łóżka jednoosobowe, pościel,
- zagwarantowanie hali sportowej, z możliwością uprawiania m.in. piłki nożnej, siatkówki, koszykówki,
- zapewnienie bezprzewodowego Internetu (hot spot),
- zapewnienie miejsca do rekreacji na zewnątrz z wiatą zewnętrzną oraz miejscem na ognisko,
- zapewnienie miejsca zewnętrznego do gry w siatkówkę/piłkę nożną itp.,
- zapewnienie minimum 2 sal warsztatowych wyposażonych w minimum: flipcharty, bloki do flipchartów, markery, rzutnik, stoliki i krzesła.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica
Time limit for receipt of tenders
2026-01-08 08:00:00.0
Location
Kraj: Polska, Województwo: dolnośląskie, Powiat: świdnicki, Gmina: Świdnica, Miejscowość: Świdnica
Category assortment
Kitchen accessories
Equipment service and repair
Catering services
Food services
Hotels
Commercial restaurant equipment
Equipment service and repair
Catering services
Food services
Hotels
Commercial restaurant equipment
Buyer details
Fundacja "Krzyżowa" dla Porozumienia Europejskiego
Krzyżowa 7
58-112 Grodziszcze
Województwo: dolnośląskie
Kraj: Polska
NIP: 8840034672
Krzyżowa 7
58-112 Grodziszcze
Województwo: dolnośląskie
Kraj: Polska
NIP: 8840034672