Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń w ramach projektu Klub Cyfrowych Możliwości w ramach programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego 2021-2027 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus
Notice description
Powstaje w kontekście projektu:
FERS.05.01-IZ.00-0087/24 - Klub Cyfrowych Możliwości
Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie usług cateringowych podczas szkolenia. Na ww. usługi cateringowe składa się wyżywienie dla max 36 uczestników projektu.
Szkolenie będzie realizowane w Warszawie.
Szkolenie trwa 3 dni.
Usługa cateringowa obejmuje realizację: zestawu dla każdego uczestnika szkolenia podczas każdego dnia szkolenia. Na zestaw składają się:
- 2 przerwy kawowe oraz
- lunch
W skład jednej przerwy kawowej powinny wchodzić co najmniej
- kawa,
- herbata (czarna, zielona, owocowa)
- dodatki: mleko, cytryna, cukier lub zamiennik
- woda gazowana i niegazowana (min. 1 l na osobę w szklanych butelkach lub woda z dystrybutorów wody pitnej serwowana w szklanych dzbankach)
- słodkie przekąski typu kruche ciastka lub ciasta (bez ciast kremowych), oraz owoce (min. 4 porcje na osobę)
Lunch w formie bufetu szwedzkiego składający się z:
- zupy (250 ml/osoba) i
- dania głównego (mięso/ryba/wegetariańskie/wegańskie min. 130 g/osobę + ryż/frytki/ziemniaki/kasza min 150 g/osobę + surówka/sałata min. 150 g/osobę)
- napój, min. 0.5 l na osobę, np. sok.
Wykonawca zapewni menu uwzględniające dietę bezglutenową zgodnie z przekazaną przed szkoleniem przez Zamawiającego informacją. Posiłki powinny być zbilansowane kalorycznie.
Wykonawca zapewnia dowóz cateringu o ustalonej godzinie na miejsce realizacji spotkań w godzinach wskazanych przez Zamawiającego. Koszt dowozu musi zostać uwzględniony w cenie oferty.
Przerwa powinna być dostępna zgodnie z harmonogramem. Powinna mieć formę bufetu szwedzkiego i być serwowana z zachowaniem odpowiedniej temperatury. Usługa będzie realizowana na wskazanej przez Zamawiającego sali.
przerwa kawowa – dostępna we wskazanej sali, w godz. 10:00 – 11:00, oraz 15:00-16:00; – szczegółowy harmonogram serwowania przerw kawowych, zostanie przekazany najpóźniej na 2 dzień robocze przed datą pierwszego wydarzenia.
zestawy obiadowe: w godz. 13:00 – 14:00 – szczegółowy harmonogram serwowania obiadów, zostanie przekazany najpóźniej na 2 dzień robocze przed datą pierwszego wydarzenia.
Wykonawca zapewnia zastawę (filiżanki, talerzyki, szklanki/kubeczki, talerze itp.), sztućce metalowe (noże, widelce, łyżki, łyżeczki, widelczyki), warnik (min. 1 szt) zgodnie z wymaganiami menu;
Zamawiający nie dopuszcza możliwości użycia naczyń i sztućców plastikowych lub jednorazowych /biodegradowalnych.
Usługa organizacji cateringu powinna obejmować także bieżącą obsługę celem usuwania zużytych naczyń i sztućców oraz wykładania czystej zastawy, napojów i posprzątania.
Zamawiający zastrzega sobie możliwość niewykorzystania usługi cateringu dla zakładanej w zamówieniu pierwotnym liczby uczestników do 20% zakładanej liczby uczestników in minus, o czym poinformuje Wykonawcę nie później niż na 3 dni kalendarzowe przed terminem danego spotkania.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: mazowieckie, Powiat: Warszawa, Gmina: Wola, Miejscowość: Warszawa
FERS.05.01-IZ.00-0087/24 - Klub Cyfrowych Możliwości
Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie usług cateringowych podczas szkolenia. Na ww. usługi cateringowe składa się wyżywienie dla max 36 uczestników projektu.
Szkolenie będzie realizowane w Warszawie.
Szkolenie trwa 3 dni.
Usługa cateringowa obejmuje realizację: zestawu dla każdego uczestnika szkolenia podczas każdego dnia szkolenia. Na zestaw składają się:
- 2 przerwy kawowe oraz
- lunch
W skład jednej przerwy kawowej powinny wchodzić co najmniej
- kawa,
- herbata (czarna, zielona, owocowa)
- dodatki: mleko, cytryna, cukier lub zamiennik
- woda gazowana i niegazowana (min. 1 l na osobę w szklanych butelkach lub woda z dystrybutorów wody pitnej serwowana w szklanych dzbankach)
- słodkie przekąski typu kruche ciastka lub ciasta (bez ciast kremowych), oraz owoce (min. 4 porcje na osobę)
Lunch w formie bufetu szwedzkiego składający się z:
- zupy (250 ml/osoba) i
- dania głównego (mięso/ryba/wegetariańskie/wegańskie min. 130 g/osobę + ryż/frytki/ziemniaki/kasza min 150 g/osobę + surówka/sałata min. 150 g/osobę)
- napój, min. 0.5 l na osobę, np. sok.
Wykonawca zapewni menu uwzględniające dietę bezglutenową zgodnie z przekazaną przed szkoleniem przez Zamawiającego informacją. Posiłki powinny być zbilansowane kalorycznie.
Wykonawca zapewnia dowóz cateringu o ustalonej godzinie na miejsce realizacji spotkań w godzinach wskazanych przez Zamawiającego. Koszt dowozu musi zostać uwzględniony w cenie oferty.
Przerwa powinna być dostępna zgodnie z harmonogramem. Powinna mieć formę bufetu szwedzkiego i być serwowana z zachowaniem odpowiedniej temperatury. Usługa będzie realizowana na wskazanej przez Zamawiającego sali.
przerwa kawowa – dostępna we wskazanej sali, w godz. 10:00 – 11:00, oraz 15:00-16:00; – szczegółowy harmonogram serwowania przerw kawowych, zostanie przekazany najpóźniej na 2 dzień robocze przed datą pierwszego wydarzenia.
zestawy obiadowe: w godz. 13:00 – 14:00 – szczegółowy harmonogram serwowania obiadów, zostanie przekazany najpóźniej na 2 dzień robocze przed datą pierwszego wydarzenia.
Wykonawca zapewnia zastawę (filiżanki, talerzyki, szklanki/kubeczki, talerze itp.), sztućce metalowe (noże, widelce, łyżki, łyżeczki, widelczyki), warnik (min. 1 szt) zgodnie z wymaganiami menu;
Zamawiający nie dopuszcza możliwości użycia naczyń i sztućców plastikowych lub jednorazowych /biodegradowalnych.
Usługa organizacji cateringu powinna obejmować także bieżącą obsługę celem usuwania zużytych naczyń i sztućców oraz wykładania czystej zastawy, napojów i posprzątania.
Zamawiający zastrzega sobie możliwość niewykorzystania usługi cateringu dla zakładanej w zamówieniu pierwotnym liczby uczestników do 20% zakładanej liczby uczestników in minus, o czym poinformuje Wykonawcę nie później niż na 3 dni kalendarzowe przed terminem danego spotkania.
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: mazowieckie, Powiat: Warszawa, Gmina: Wola, Miejscowość: Warszawa
Time limit for receipt of tenders
2026-01-05 22:59:59.0
Location
Kraj: Polska, Województwo: mazowieckie, Powiat: Warszawa, Gmina: Wola, Miejscowość: Warszawa
Category assortment
Catering services
Buyer details
Stowarzyszenie "Cyfrowy Dialog"
Batalionu AK “Parasol 4/36
01-118 Warszawa
Województwo: mazowieckie
Kraj: Polska
NIP: 5272775999
Batalionu AK “Parasol 4/36
01-118 Warszawa
Województwo: mazowieckie
Kraj: Polska
NIP: 5272775999