Świadczenie usług cateringu podczas szkoleń organizowanych w ramach Branżowego Centrum Umiejętności w dziedzinie poligrafii, introligatorstwa i opakowań.
Notice description
Powstaje w kontekście projektu:
KPOD.01.20-IP.07-0027/23 - Utworzenie i funkcjonowanie Branżowego Centrum Umiejętności w dziedzinie poligrafii, introligatorstwa i opakowań w Opolu
Świadczenie usług cateringu podczas szkoleń organizowanych w ramach Branżowego Centrum Umiejętności w dziedzinie poligrafii, introligatorstwa i opakowań.
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla uczestników szkoleń organizowanych w ramach BCU w dziedzinie poligrafii, introligatorstwa i opakowań. Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia artykułów spożywczych wymienionych poniżej w ilościach zadeklarowanych przez zamawiającego.
1. Podczas szkolenia Zamawiający wymaga przygotowania na każdy dzień szkolenia:
1.1. danie obiadowe - 1 zestaw na osobę, składający się z:
a) Danie z mięsa nierozdrobnionego lub z mięsa rozdrobnionego, półmięsnych lub bezmięsnych bądź rybnych (120 g)
b) Ziemniaki z wody, kasza, ryż, kluski do wyboru (200 g)
c) zestaw surówek warzywnych (120 g)
Do dania obiadowego należy zapewnić zestaw jednorazowych sztućców, serwetek. Danie obiadowe winno być podane w jednorazowym opakowaniu, ciepłe, zróżnicowane podczas każdego dnia szkolenia weekendowego.
1.2. Napoje w opakowaniach plastikowych do wyboru:
a) woda mineralna niegazowana – pojemność 0,5l
b) woda mineralna gazowana- pojemność 0,5l
c) sok owocowy 100% (pomarańcza, jabłko) – pojemność 0,3l
1.3. ciastka suche (maślane, kruche, wafelki, markizy) w ilości 100 g na osobę,
Zamawiający wymaga by powyższe artykuły spożywcze były przygotowane w formie bufetu nie wymagającego obsługi podczas szkoleń.
2. Dla potrzeby obliczenia ceny oferty zamawiający przewiduje następujące ilości artykułów spożywczych:
1. Zestaw obiadowy ( wsad ustalany każdorazowo przed zleceniem) – 652 zestawy
2. Woda mineralna niegazowana poj. 0,5l – 652 szt.
3. Woda mineralna gazowana poj.0,5l – 652 szt.
4. Sok owocowy 100% ( pomarańcza, jabłko do wyboru) – 652szt
5. Zestaw ciastek 100g, - 652 zestawy
3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakupu mniejszej niż określona powyżej ilość artykułów spożywczych. Minimalna ilość zamawianych artykułów stanowić będzie nie mniej niż 20% ilości określonych powyżej.
4. Zamawiający przewiduje możliwość zakupu większej niż szacowana ilość artykułów spożywczych. W przypadku zwiększenia liczby uczestników szkolenia. Zwiększenie liczby artykułów spożywczych nie przekroczy 20% ilości określonych powyżej.
5. Zamawiający zobowiązuje się przed podpisaniem umowy do przekazania wykonawcy wstępnego harmonogramu szkoleń. Zgodnie z powyższym całkowita liczba uczestników szkoleń wyniesie 652 osoby
V. Termin realizacji zamówienia.
1. Zamawiający przewiduje organizację szkoleń weekendowych w terminie od 01.01.2026r. do 31.05.2026r.
2. O dokładnym terminie dostarczenia cateringu i ilości osób zamawiający każdorazowo będzie informował Wykonawcę z co najmniej 3 dniowym wyprzedzeniem.
VI. Zamówienie zostało określone kodami CPV.
55520000-1– Usługi dostarczania posiłków
VII. Miejsce realizacji zamówienia:
Zespół Szkół Zawodowych im. Stanisława Staszica / BCU Poligrafia
Adres: Andrzeja Struga 16A, 45-073 Opole
Okres gwarancji: nie dotyczy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: opolskie, Powiat: Opole, Gmina: Opole, Miejscowość: Opole
KPOD.01.20-IP.07-0027/23 - Utworzenie i funkcjonowanie Branżowego Centrum Umiejętności w dziedzinie poligrafii, introligatorstwa i opakowań w Opolu
Świadczenie usług cateringu podczas szkoleń organizowanych w ramach Branżowego Centrum Umiejętności w dziedzinie poligrafii, introligatorstwa i opakowań.
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla uczestników szkoleń organizowanych w ramach BCU w dziedzinie poligrafii, introligatorstwa i opakowań. Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia artykułów spożywczych wymienionych poniżej w ilościach zadeklarowanych przez zamawiającego.
1. Podczas szkolenia Zamawiający wymaga przygotowania na każdy dzień szkolenia:
1.1. danie obiadowe - 1 zestaw na osobę, składający się z:
a) Danie z mięsa nierozdrobnionego lub z mięsa rozdrobnionego, półmięsnych lub bezmięsnych bądź rybnych (120 g)
b) Ziemniaki z wody, kasza, ryż, kluski do wyboru (200 g)
c) zestaw surówek warzywnych (120 g)
Do dania obiadowego należy zapewnić zestaw jednorazowych sztućców, serwetek. Danie obiadowe winno być podane w jednorazowym opakowaniu, ciepłe, zróżnicowane podczas każdego dnia szkolenia weekendowego.
1.2. Napoje w opakowaniach plastikowych do wyboru:
a) woda mineralna niegazowana – pojemność 0,5l
b) woda mineralna gazowana- pojemność 0,5l
c) sok owocowy 100% (pomarańcza, jabłko) – pojemność 0,3l
1.3. ciastka suche (maślane, kruche, wafelki, markizy) w ilości 100 g na osobę,
Zamawiający wymaga by powyższe artykuły spożywcze były przygotowane w formie bufetu nie wymagającego obsługi podczas szkoleń.
2. Dla potrzeby obliczenia ceny oferty zamawiający przewiduje następujące ilości artykułów spożywczych:
1. Zestaw obiadowy ( wsad ustalany każdorazowo przed zleceniem) – 652 zestawy
2. Woda mineralna niegazowana poj. 0,5l – 652 szt.
3. Woda mineralna gazowana poj.0,5l – 652 szt.
4. Sok owocowy 100% ( pomarańcza, jabłko do wyboru) – 652szt
5. Zestaw ciastek 100g, - 652 zestawy
3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakupu mniejszej niż określona powyżej ilość artykułów spożywczych. Minimalna ilość zamawianych artykułów stanowić będzie nie mniej niż 20% ilości określonych powyżej.
4. Zamawiający przewiduje możliwość zakupu większej niż szacowana ilość artykułów spożywczych. W przypadku zwiększenia liczby uczestników szkolenia. Zwiększenie liczby artykułów spożywczych nie przekroczy 20% ilości określonych powyżej.
5. Zamawiający zobowiązuje się przed podpisaniem umowy do przekazania wykonawcy wstępnego harmonogramu szkoleń. Zgodnie z powyższym całkowita liczba uczestników szkoleń wyniesie 652 osoby
V. Termin realizacji zamówienia.
1. Zamawiający przewiduje organizację szkoleń weekendowych w terminie od 01.01.2026r. do 31.05.2026r.
2. O dokładnym terminie dostarczenia cateringu i ilości osób zamawiający każdorazowo będzie informował Wykonawcę z co najmniej 3 dniowym wyprzedzeniem.
VI. Zamówienie zostało określone kodami CPV.
55520000-1– Usługi dostarczania posiłków
VII. Miejsce realizacji zamówienia:
Zespół Szkół Zawodowych im. Stanisława Staszica / BCU Poligrafia
Adres: Andrzeja Struga 16A, 45-073 Opole
Okres gwarancji: nie dotyczy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: opolskie, Powiat: Opole, Gmina: Opole, Miejscowość: Opole
Time limit for receipt of tenders
Tue Dec 30 08:00:00 GMT 2025
Location
Kraj: Polska, Województwo: opolskie, Powiat: Opole, Gmina: Opole, Miejscowość: Opole
Category assortment
Catering services
Buyer details
Polska Izba Druku
Marywilska 34E
03-228 Warszawa
Województwo: mazowieckie
Kraj: Polska
NIP: 5271084804
Marywilska 34E
03-228 Warszawa
Województwo: mazowieckie
Kraj: Polska
NIP: 5271084804