Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr141 im. majora Henryka Sucharskiego w Warszawie w 2026 r.
Notice description
ARTYKUŁY SPOŻYWCZE – przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni, mętnej konsystencji, ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty. ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
OWOCE I WARZYWA owoce, warzywa, powinny być niezwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza nieregularne, intensywnie kolor, skóra gładka ,tłustawa, lśniąca, miąższ mają zielonkawobiały, soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, niepopękane, niesparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa- klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Fasola- nasiona nie powinny być zbutwiałe, spleśniałe; Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń. ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
OWOCE WARZYWA MROŻONE Warzywa owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nierozpadają się ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
MIĘSO, WĘDLINY, DRÓB. Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety. ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
WYROBY GARMAŻERYJNE ręcznie wyrabiane, nieposklejane o zawartości zgodnie z opz
ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty. ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
OWOCE I WARZYWA owoce, warzywa, powinny być niezwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza nieregularne, intensywnie kolor, skóra gładka ,tłustawa, lśniąca, miąższ mają zielonkawobiały, soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, niepopękane, niesparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa- klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Fasola- nasiona nie powinny być zbutwiałe, spleśniałe; Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń. ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
OWOCE WARZYWA MROŻONE Warzywa owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nierozpadają się ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
MIĘSO, WĘDLINY, DRÓB. Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety. ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
WYROBY GARMAŻERYJNE ręcznie wyrabiane, nieposklejane o zawartości zgodnie z opz
ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
Time limit for receipt of tenders
2025-12-29 09:00:00.0
Location
ul. Szaserów 117
04-349 Warszawa
Województwo: mazowieckie
Polska
04-349 Warszawa
Województwo: mazowieckie
Polska
Category assortment
Fish and other fishing products
Alcohol and tobacco products
Ready meals and special nutritional products
Mushrooms
Coffee, tea, infusions
Meat, poultry, fish and seafood
Dairy products
Beverages
Bread
Starch products
Animal feed
Processed fruit and vegetable products
Fat dairy products
Seasoning and dressing
Sweets and snacks
Alcohol and tobacco products
Ready meals and special nutritional products
Mushrooms
Coffee, tea, infusions
Meat, poultry, fish and seafood
Dairy products
Beverages
Bread
Starch products
Animal feed
Processed fruit and vegetable products
Fat dairy products
Seasoning and dressing
Sweets and snacks
Buyer details
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 141 IM. MJR HENRYKA SUCHARSKIEGO
ul. Szaserów 117
04-349 Warszawa
Województwo: mazowieckie
Polska
ul. Szaserów 117
04-349 Warszawa
Województwo: mazowieckie
Polska