Dostawa profesjonalnego wyposażenia restauracji cz. 3
Notice description
Powstaje w kontekście projektu:
KPOD.01.01-IZ.00-8040/24 - Rozszerzenie i dywersyfikacja działalności przedsiębiorstwa BLUS Marcin Sadowski w celu zwiększenia odporności na przyszłe kryzysy poprzez inwestycje w proj. realizowane w Luboniu w woj. Wlkp (Reg.5)
Część 1
Zamówienie jest realizowane w związku z realizacją projektu nr KPOD.01.03-IW.01-8040/24 w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności (KPO), Inwestycja A1.2.1 Inwestycje dla przedsiębiorstw w produkty, usługi i kompetencje pracowników oraz kadry związane z dywersyfikacją działalności.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego profesjonalnego wyposażenia restauracji:
CZĘŚĆ I Wędzarnia 1 szt.
Minimalne parametry i funkcjonalności:
Pojemność 150 litrów.
Urządzenie fabrycznie nowe, nieużywane, wykonane ze stali nierdzewnej.
Prosta i intuicyjna obsługa, dostosowana do użytkowania w obiekcie gastronomicznym.
Możliwość przygotowywania różnych produktów spożywczych: ryb, mięs oraz serów.
Wyposażona w przystawkę (lub moduł) do zimnego wędzenia, umożliwiającą prowadzenie procesu w niskich temperaturach.
Wędzenie przy użyciu wiórków wędzarniczych.
Urządzenie wyposażone w sterownik z funkcją WI-FI, umożliwiający zdalne monitorowanie i zarządzanie procesem wędzenia.
Regulacja temperatury, czasu pracy oraz funkcji urządzenia możliwa z poziomu aplikacji mobilnej (Android / iOS).
Okres gwarancji: min. 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: wielkopolskie, Powiat: poznański, Gmina: Luboń, Miejscowość: Luboń
Część 2
Zamówienie jest realizowane w związku z realizacją projektu nr KPOD.01.03-IW.01-8040/24 w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności (KPO), Inwestycja A1.2.1 Inwestycje dla przedsiębiorstw w produkty, usługi i kompetencje pracowników oraz kadry związane z dywersyfikacją działalności.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego profesjonalnego wyposażenia restauracji:
CZĘŚĆ II Kocioł warzelny – 1 szt.
Minimalne parametry i funkcjonalności:
Pojemność min 120 l.
Kocioł na kółkach, co będzie ułatwiać jego przemieszenie.
Sterowanie temperaturą.
Elektryczny
Wymiary zewnętrzne: do 700mmx700mm
Glicerynowy
Okres gwarancji: min. 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: wielkopolskie, Powiat: poznański, Gmina: Luboń, Miejscowość: Luboń
KPOD.01.01-IZ.00-8040/24 - Rozszerzenie i dywersyfikacja działalności przedsiębiorstwa BLUS Marcin Sadowski w celu zwiększenia odporności na przyszłe kryzysy poprzez inwestycje w proj. realizowane w Luboniu w woj. Wlkp (Reg.5)
Część 1
Zamówienie jest realizowane w związku z realizacją projektu nr KPOD.01.03-IW.01-8040/24 w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności (KPO), Inwestycja A1.2.1 Inwestycje dla przedsiębiorstw w produkty, usługi i kompetencje pracowników oraz kadry związane z dywersyfikacją działalności.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego profesjonalnego wyposażenia restauracji:
CZĘŚĆ I Wędzarnia 1 szt.
Minimalne parametry i funkcjonalności:
Pojemność 150 litrów.
Urządzenie fabrycznie nowe, nieużywane, wykonane ze stali nierdzewnej.
Prosta i intuicyjna obsługa, dostosowana do użytkowania w obiekcie gastronomicznym.
Możliwość przygotowywania różnych produktów spożywczych: ryb, mięs oraz serów.
Wyposażona w przystawkę (lub moduł) do zimnego wędzenia, umożliwiającą prowadzenie procesu w niskich temperaturach.
Wędzenie przy użyciu wiórków wędzarniczych.
Urządzenie wyposażone w sterownik z funkcją WI-FI, umożliwiający zdalne monitorowanie i zarządzanie procesem wędzenia.
Regulacja temperatury, czasu pracy oraz funkcji urządzenia możliwa z poziomu aplikacji mobilnej (Android / iOS).
Okres gwarancji: min. 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: wielkopolskie, Powiat: poznański, Gmina: Luboń, Miejscowość: Luboń
Część 2
Zamówienie jest realizowane w związku z realizacją projektu nr KPOD.01.03-IW.01-8040/24 w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności (KPO), Inwestycja A1.2.1 Inwestycje dla przedsiębiorstw w produkty, usługi i kompetencje pracowników oraz kadry związane z dywersyfikacją działalności.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego profesjonalnego wyposażenia restauracji:
CZĘŚĆ II Kocioł warzelny – 1 szt.
Minimalne parametry i funkcjonalności:
Pojemność min 120 l.
Kocioł na kółkach, co będzie ułatwiać jego przemieszenie.
Sterowanie temperaturą.
Elektryczny
Wymiary zewnętrzne: do 700mmx700mm
Glicerynowy
Okres gwarancji: min. 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: wielkopolskie, Powiat: poznański, Gmina: Luboń, Miejscowość: Luboń
Time limit for receipt of tenders
2025-12-23 09:00:00.0
Location
Kraj: Polska, Województwo: wielkopolskie, Powiat: poznański, Gmina: Luboń, Miejscowość: Luboń
Category assortment
Small household appliances
Large household appliances
Kitchen accessories
Agricultural machinery, equipment and parts
Large household appliances
Kitchen accessories
Agricultural machinery, equipment and parts
Buyer details
BLUS Marcin Sadowski
Jaśminowa 12
62-030 Luboń
Województwo: wielkopolskie
Kraj: Polska
NIP: 7821161038
Jaśminowa 12
62-030 Luboń
Województwo: wielkopolskie
Kraj: Polska
NIP: 7821161038