zakup wyposażenia do sali konsumpcyjnej i części sprzedażowej oraz do zaplecza kuchennego.

Notice description

Powstaje w kontekście projektu:
KPOD.01.01-IZ.00-1917/24 - Da Vinci Cafe: Innowacyjne Centrum Wypieków i Cukiernictwa (woj. wielkopolskie)

Część 1

Cześć I
Zakup urządzeń chłodniczych
1. Witryna chłodnicza pionowa z oświetleniem (1 szt.) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• witryna pionowa,
• oświetlenie LED
• pojemność min 270L
• przeszklone drzwi

• obudowa wykonana ze stali metalowej, malowana na kolor czarny,
front w kolorze czarnym, środek w kolorze czarnym
• 5 półek
• Wymiary min: 140x50x50 cm, max. 190x50x50cm

2. Szafa chłodnicza - chłodziarka podblatowa trzydrzwiowa, drzwi suwane (1szt) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• Wysokość minimalna: 835mm, maksymalna: 850mm
• Regulowane chromowane półki
• Elektroniczny termostat z cyfrowym wyświetlaczem
• Ekologiczny czynnik chłodniczy R600a o wysokiej wydajności i niskim zużyciu energii
• Wymiary zewnętrzne minimum [mm]: 1350x835x530
• Pojemność [l]: 305-360 l
• Zakres temperatur maksymalnie [°C]: 0 do 12
• przeszklone drzwi

3. Witryna chłodnicza do ciast (1 szt.) o minimalnych parametrach i
funkcjonalnościach:
• wymiar: 900x700x1200 mm
• obudowa stalowa
• min. 3 półki
• do zabudowy własnej
• szyba frontowa uchylna
• Oświetlenie LED wszystkich półek
• Zakres temperatur [°C]: 5 do 15
• możliwość pochylenia półek

4. Witryna cukierniczo-chłodnicza, wolnostojąca wyspa (1 szt.) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• wymiar: 1300x760x1290mm
• zakres temperatur 5-15st.C
• uchylna szyba przednia
• oświetlenie LED
• 3 półki z możliwością regulacji
• Urządzenie do zabudowy
• Obudowa – stal nierdzewna
• system sterowany elektronicznym termostatem

5. Witryna chłodnicza nastawna (1szt.) o minimalnych parametrach i
funkcjonalnościach:
• poj. 120-150l
• wymiary min. 850x550x650 mm
• zakres temperatur -24/-20C
• Nadstawka chłodnicza 8xGN1/4
• Moc 200W
• Funkcja automatycznego odszraniania
• Regulowane nóźki

6. Stół chłodniczy 3-drzwiowy z agregatem bocznym (1 szt.) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• wymiary: min. 1700x700x850 mm
• poj. 420-450l
• moc 300W
• zakres temp. 0-8C
• Chłodzenie konwekcyjne
• Grubość stali nierdzewnej: 0,70 mm
• Nóżki ze stali nierdzewnej o możliwości regulacji wysokości

7. Witryna mroźnicza nastawna (1 szt.) o minimalnych parametrach i
funkcjonalnościach:
• moc min. 200W
• wymiary: 800x650x650
• zakres temp. Min. -24/-20C
• funkcja automatycznego odszraniania
• regulowane nóżki
• pojemność: 4 kuwety do lodów 360x165x(H)max 120mm
• kuweta min. 5l
• obudowa ze stali nierdzewnej
• cyfrowy wyświetlacz, elektoniczny termostat
• chłodzenie statyczne, bezpośrednie z automatycznym rozmrażaniem

8. Komora chłodnicza (1 szt.) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• zakres temperatur: -2Cdo +8C
• drzwi mroźne rozwieralne o świetle przejścia 800 x 2000 mm
• oświetlenie LED
• agregat mroźny trójfazowy
• wymiar min.: 1750x1750x2150 mm
• z montażem

Okres gwarancji: minimum 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: wielkopolskie, Powiat: Poznań, Gmina: Poznań-Stare Miasto, Miejscowość: Poznań

Część 2

Część II
Zakup sprzętu kuchennego
1. Piec piekarniczy modułowy 3-komorowy z komorą wzrostu (1 szt.) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• regulacja temp. do 400°C poziomu dolnego i górnego za pomocą 2 termoregulatorów
• zakres temp. 50-500°C
• wewnętrzne oświetlenie komory
• duże szklane drzwi regulowane z podwójną szybą umożliwiają maksymalną
• widoczność komory podczas pieczenia.
• 3 moduły tworzące jeden piec
a) Piec piekarniczy
b) Piec konwekcyjny
c) Garownik

2. Piec piekarniczy, konwekcyjny z nawilżaniem o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• inteligentnie sterowana, programowalna cyrkulacja powietrza w komorze, realizowana przez wysokowydajny wirnik dwukierunkowy z 5-stopniową regulacją prędkości. Zintegrowany, bezobsługowy system odprowadzania tłuszczu bez dodatkowego filtra tłuszczu
• Funkcja do szybkiego chłodzenia komory do gotowania z możliwością wyboru dodatkowego szybkiego chłodzenia przez wtrysk wody
• Indywidualizacja i kontrola profili użytkowników i praw dostępu w celu uniknięcia błędów obsługi
• Pojemność komory 10 GN
• drzwi przeszklone
• zakres temperatury od 100 °C do 260 °C
• oświetlenie LED
• zabezpieczenie przed przegrzaniem

3. Wałkownica do ciasta rozkładana (1 szt.) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• regulacja grubości wałkowanego ciasta za pomocą dźwigni sterującej w zakresie od min 0,1 do max. 35 mm
• wysokiej jakości taśma robocza o szerokości min 380 mm
• zmechanizowane przenośniki taśmowe z obu stron
• kratki ochronne
• uchwyt do przesuwania ciasta

4. Mikser – robot kuchenny (1 szt.) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• moc 1500 W
• liczba poziomów prędkości 10
• pojemność misy min 2l
• podnoszenie dzieży
• tryb pulsacyjny, turbo

5. Mikser planetarny cukierniczy 30l (1 szt.) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• pojemność misy min. 30l
• maks. wsad mąki 7 kg
• trójstropniowa regulacja obrotów
• Żeliwna obudowa z powłoką odporną na zarysowania
• Włącznik bezpieczeństw w osłonie

6. Automat do bitej śmietany (1 szt.) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• Moc min. 420 do max. 500 W
• poj. 1,5-2,5l
• wyposażone w system samoczyszczący
• manualny system dozowania śmietany
• przycisk do dozowania
• regulowany stopień napowietrzania
• urządzenie spełnia wymagania obowiązujących przepisów higieny
• maksymalna wydajność 45kg/h

7. Shaker do koktajli mlecznych (1 szt.) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• moc 400 W
• poj. 400 ml
• maks. prędkość obr. 19000 obr/min.
• min. dwie prędkości pracy
• Do zestawu dołączone są wymienne mieszadła z wytrzymałego, przezroczystego poliwęglanu.
• w zestawie jeden kubek jest zrobiony ze stali nierdzewnej, a drugi – z poliwęglanu.

8. Opiekacz – salamandra (1 szt.) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• obudowa ze stali nierdzewnej
• termostat z płynną regulacją temperatury do 300°C

9. Blender (1 szt.) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• pojemność misy 2l
• 4 noże wykonane ze stali nierdzewnej
• ustawienia liczby obrotów z regulacją poziomów (10-stopniowa)
• 3 programy automatyczne

Okres gwarancji: minimum 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: wielkopolskie, Powiat: Poznań, Gmina: Poznań-Stare Miasto, Miejscowość: Poznań

Część 3

Część III
Sprzęt pomocniczy

1. Stół przyścienny – skręcany (1 szt.) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• wymiary max. 1200x700x850 mm
• rant przyścienny 40 mm
• stal nierdzewna
• Wytrzymałość – 2-poziomowa konstrukcja o nośności do 110 kg
• Wygoda użytkowania – rant oraz zaokrąglone kanty
• Półka na dole

2. Pojedyncza gitara cukiernicza (1 szt.) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• wymiary 600x400x100 mm
• min. 3 ramki o różnym rozstawie strun

3. Szafa przelotowa z przegrodą i drzwiami suwanymi (1 szt.) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• wymiary: 1000x600x1800 mm
• drzwi przesuwne
• stal nierdzewna

4. Wózek piekarniczy nierdzewny szpilkowy 13-półkowy podwójny (1 szt.) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• min. 13 półek
• rodzaj materiału: stal nierdzewna
• maksymalne obciążenie 300 kg

5. Wózek piekarniczy nierdzewny 15-półkowy typu Z (1 szt.) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• min. 15 półek
• stal nierdzewna

Okres gwarancji: minimum 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: wielkopolskie, Powiat: Poznań, Gmina: Poznań-Stare Miasto, Miejscowość: Poznań

Część 4

Część IV
Zmywarka i system mineralizacji wody
1. Zmywarka z bojlerem ciśnieniowym (1 szt.) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• moc max. 5 kW
• pompa spustowa
• filtr popmy mycia
• 2 dozowniki
• Wymiary 830-850mmx572mm

2. System mineralizacji/uzdatniania wody dla rezygnacji z wody butelkowej (1 zestaw) o minimalnych parametrach i funkcjonalnościach:
• zmiękczacz do wody (1 szt.)
• zbiornik (1 szt.)
• dystrybutor wody (1 szt.)
• Dystrybutor wody gazowanej CO2
• Filtr odwróconej osmozy (OSMO)

Okres gwarancji: minimum 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: wielkopolskie, Powiat: Poznań, Gmina: Poznań-Stare Miasto, Miejscowość: Poznań

Make an offer

Time limit for receipt of tenders

2025-12-19 22:59:59.0

Location

Kraj: Polska, Województwo: wielkopolskie, Powiat: Poznań, Gmina: Poznań-Stare Miasto, Miejscowość: Poznań

Category assortment

Other
Small household appliances
Large household appliances
Kitchen accessories
Utility machinery, equipment and parts
Cooling and heating devices
Water and wastewater

Buyer details

CAFE DA VINCI BUSZA SPÓŁKA JAWNA
pl. Wolności 10
61-738 Poznań
Województwo: wielkopolskie
Kraj: Polska
NIP: 7781456507

Contact details