Dostawa kontenerów gastronomicznych z wyposażeniem
Notice description
Powstaje w kontekście projektu:
KPOD.01.01-IZ.00-0829/24 - KPOD.01.03-IW.01-0829_24-00 Rozszerzenie profilu działalności przedsiębiorstwa ZACISZE RESTAURACJA Z TRADYCJAMI MAREK RYGUŁA poprzez inwestycje w bazę, kwalifikacje pracowników, usługę doradczą.
Część 1
Przedmiotem zamówienia jest dostawa kontenerów gastronomicznych małych z wyposażaniem szt.2.
Specyfikacja techniczna
OPIS TECHNOLOGICZNY: Obiekt składa się z dwóch modułów mobilnych, konstrukcja bez fundamentu. Z dostępem do kanalizacji sanitarnej oraz infrastruktury energetycznej. Wymiary jednego modułu w obrysie zewnętrznym: 6m x 2,5m X 2.5M, łącznie połączone 2 szt. Zbudowany z płyt warstwowych o przenikalności cieplnej minimum W = 0,20 W/m2K oraz klasie odporności ogniowej REI20. Moduły połączone ze sobą drzwiami. Podłogi wykończone żywicą epoksydową, na ścianach panele z tworzywa " Płyty PIR" z powłoką łatwo zmywalną. Okno wydawcze w ścianie szczytowej razem 2 sztuki z czego 1szt szeroka na 2,5 metra lub zastosowanie drzwi szerokich otwieranych na szerokość i wysokość ściany szczytowej wg załączonego rzutu. W asortyment lokalu wchodzi: produkowanie m.in. pizzy z pieca hybrydowego, który można opalać drewnem lub gazem. A także quesadi'e, frytki, zupy, desery, różne kombinacje dań typu fast&food. Sprzedaż napojów gazowanych i niegazowanych, kawa herbata, oraz napoje alkoholowe koncesja typu A, B i C. Mięso, warzywa oraz inne surowce jak i półprodukty dostarczane gotowe do obiektu. Produkty / Wyroby i dania podawane będą w opakowaniach jednorazowego użytku z atestem, na tacy z tworzywa sztucznego. Napoje podawane w naczyniach z porcelitu i szkła. Zatowarowanie odbywać się będzie przed otwarciem lokalu, śmieci będą składowane na zewnątrz obiektu w kontenerach i beczkach na tłuszcze w wyznaczonym miejscu. Kontener powinien być wyposażony w wentylację nawiewno-wywiewną, należy wykonać pomiar skuteczności wentylacji. Drzwi we wszystkich pomieszczeniach, posiadające otwory wentylacyjne u dołu. Wysokość wewnątrz obiektu min. 2,50 metra. pomieszczeniach, posiadające otwory wentylacyjne u dołu. Wysokość: 2,20 m. Kontener ma być wyposażony w instalację elektryczną oraz wyposażony w odpływy do odprowadzania kanalizacji oraz zawory doprowadzające wodę ciepłą i zimną. Rysunek techniczny, z podaniem wymiarów stanowi załącznik nr 4a do Zapytania Ofertowego.
Do realizowanego zamówienie należy przedłożyć:
• Dokumentacja HACCP i GHP pisana pod projekt technologii,
• Projekt Wentylacji z zatwierdzeniem osoby z uprawnieniami oraz protokół skuteczności wentylacji,
• Projekt technologiczny dla sanepidu z zatwierdzeniami Rzeczoznawcy SH i Architekta.
Szczegółowy opis wyposażenia kontenerów został zamieszczony w Zapytaniu ofertowym.
Okres gwarancji: 24 m-ce
Miejsce realizacji
Cała polska
Część 2
Przedmiotem zamówienia jest dostawa kontenera gastronomicznego dużego z wyposażaniem szt.1.
Złożony z 4 elementów o wymiarze 600 cm x 300 cm każdy.
Wysokości wewnętrznej minimalnej 270 cm w segmencie produkcyjnym oraz części dla gości. Wysokość wewnętrzna minimalna w segmencie zaplecza 255 cm.
Zbudowany na bazie ramy stalowej lub aluminiowej z profili zamkniętych, ściany, podłoga oraz sufit / dach z pełnych płyt typu pir grubości minimum 100 mm uzyskując parametry przenikalności cieplnej W = 0,20 W/m2K oraz klasie odporności ogniowej REI20. W lokalu jest istniejąca wentylacja nawiewno-wywiewna, zostanie wykonany pomiar skuteczności wentylacji.
Kolor z bazowej palety, wskazany przez zamawiającego. Klimatyzacja tj. urządzenie grzewczo - chłodzące ilość 2 szt. o mocy minimum 5 kW każda. Kaseton świetlny zewnętrzny o wymiarze 2,50 metra szerokości oraz 1,5 metra wysokości z płyty kompozytowej, złożonej z kilku płyt z aluminium połączonych rdzeniem polietylenowym (np. dibond lub równoważny) lub liter ledowych (np. Liter led lub równoważnych).
Według załączonego rzutu zachowanie:
- układu organizacyjnego pomieszczeń,
- ilości drzwi,
- ilości punktów świetlnych i gniazdek elektrycznych oraz 1 punktu siła 16A.
Okna zewnętrzne o wysokości 2 metrów i łącznej szerokości 5 metrów, w tym z możliwością otwarcia lub uchylenia o szerokości 90 cm. Okno małe uchylne: zaplecze wejście. Okna minimum 2 szybowe.
Drzwi wejściowe frontowe o szerokości min. 100 cm.
Punkty poboru wody: wc dla gości, wc personelu, zaplecze kuchenne, bar.
Szczegółowy opis wyposażenia kontenera został zamieszczony w Zapytaniu ofertowym.
Okres gwarancji: 24 m-ce
Miejsce realizacji
Cała polska
KPOD.01.01-IZ.00-0829/24 - KPOD.01.03-IW.01-0829_24-00 Rozszerzenie profilu działalności przedsiębiorstwa ZACISZE RESTAURACJA Z TRADYCJAMI MAREK RYGUŁA poprzez inwestycje w bazę, kwalifikacje pracowników, usługę doradczą.
Część 1
Przedmiotem zamówienia jest dostawa kontenerów gastronomicznych małych z wyposażaniem szt.2.
Specyfikacja techniczna
OPIS TECHNOLOGICZNY: Obiekt składa się z dwóch modułów mobilnych, konstrukcja bez fundamentu. Z dostępem do kanalizacji sanitarnej oraz infrastruktury energetycznej. Wymiary jednego modułu w obrysie zewnętrznym: 6m x 2,5m X 2.5M, łącznie połączone 2 szt. Zbudowany z płyt warstwowych o przenikalności cieplnej minimum W = 0,20 W/m2K oraz klasie odporności ogniowej REI20. Moduły połączone ze sobą drzwiami. Podłogi wykończone żywicą epoksydową, na ścianach panele z tworzywa " Płyty PIR" z powłoką łatwo zmywalną. Okno wydawcze w ścianie szczytowej razem 2 sztuki z czego 1szt szeroka na 2,5 metra lub zastosowanie drzwi szerokich otwieranych na szerokość i wysokość ściany szczytowej wg załączonego rzutu. W asortyment lokalu wchodzi: produkowanie m.in. pizzy z pieca hybrydowego, który można opalać drewnem lub gazem. A także quesadi'e, frytki, zupy, desery, różne kombinacje dań typu fast&food. Sprzedaż napojów gazowanych i niegazowanych, kawa herbata, oraz napoje alkoholowe koncesja typu A, B i C. Mięso, warzywa oraz inne surowce jak i półprodukty dostarczane gotowe do obiektu. Produkty / Wyroby i dania podawane będą w opakowaniach jednorazowego użytku z atestem, na tacy z tworzywa sztucznego. Napoje podawane w naczyniach z porcelitu i szkła. Zatowarowanie odbywać się będzie przed otwarciem lokalu, śmieci będą składowane na zewnątrz obiektu w kontenerach i beczkach na tłuszcze w wyznaczonym miejscu. Kontener powinien być wyposażony w wentylację nawiewno-wywiewną, należy wykonać pomiar skuteczności wentylacji. Drzwi we wszystkich pomieszczeniach, posiadające otwory wentylacyjne u dołu. Wysokość wewnątrz obiektu min. 2,50 metra. pomieszczeniach, posiadające otwory wentylacyjne u dołu. Wysokość: 2,20 m. Kontener ma być wyposażony w instalację elektryczną oraz wyposażony w odpływy do odprowadzania kanalizacji oraz zawory doprowadzające wodę ciepłą i zimną. Rysunek techniczny, z podaniem wymiarów stanowi załącznik nr 4a do Zapytania Ofertowego.
Do realizowanego zamówienie należy przedłożyć:
• Dokumentacja HACCP i GHP pisana pod projekt technologii,
• Projekt Wentylacji z zatwierdzeniem osoby z uprawnieniami oraz protokół skuteczności wentylacji,
• Projekt technologiczny dla sanepidu z zatwierdzeniami Rzeczoznawcy SH i Architekta.
Szczegółowy opis wyposażenia kontenerów został zamieszczony w Zapytaniu ofertowym.
Okres gwarancji: 24 m-ce
Miejsce realizacji
Cała polska
Część 2
Przedmiotem zamówienia jest dostawa kontenera gastronomicznego dużego z wyposażaniem szt.1.
Złożony z 4 elementów o wymiarze 600 cm x 300 cm każdy.
Wysokości wewnętrznej minimalnej 270 cm w segmencie produkcyjnym oraz części dla gości. Wysokość wewnętrzna minimalna w segmencie zaplecza 255 cm.
Zbudowany na bazie ramy stalowej lub aluminiowej z profili zamkniętych, ściany, podłoga oraz sufit / dach z pełnych płyt typu pir grubości minimum 100 mm uzyskując parametry przenikalności cieplnej W = 0,20 W/m2K oraz klasie odporności ogniowej REI20. W lokalu jest istniejąca wentylacja nawiewno-wywiewna, zostanie wykonany pomiar skuteczności wentylacji.
Kolor z bazowej palety, wskazany przez zamawiającego. Klimatyzacja tj. urządzenie grzewczo - chłodzące ilość 2 szt. o mocy minimum 5 kW każda. Kaseton świetlny zewnętrzny o wymiarze 2,50 metra szerokości oraz 1,5 metra wysokości z płyty kompozytowej, złożonej z kilku płyt z aluminium połączonych rdzeniem polietylenowym (np. dibond lub równoważny) lub liter ledowych (np. Liter led lub równoważnych).
Według załączonego rzutu zachowanie:
- układu organizacyjnego pomieszczeń,
- ilości drzwi,
- ilości punktów świetlnych i gniazdek elektrycznych oraz 1 punktu siła 16A.
Okna zewnętrzne o wysokości 2 metrów i łącznej szerokości 5 metrów, w tym z możliwością otwarcia lub uchylenia o szerokości 90 cm. Okno małe uchylne: zaplecze wejście. Okna minimum 2 szybowe.
Drzwi wejściowe frontowe o szerokości min. 100 cm.
Punkty poboru wody: wc dla gości, wc personelu, zaplecze kuchenne, bar.
Szczegółowy opis wyposażenia kontenera został zamieszczony w Zapytaniu ofertowym.
Okres gwarancji: 24 m-ce
Miejsce realizacji
Cała polska
Time limit for receipt of tenders
2025-12-11 22:59:59.0
Location
Kraj: Polska
Category assortment
Other
Purchase, sale and rental of property
Finishing and renovation works
Purchase, sale and rental of property
Finishing and renovation works
Buyer details
ZACISZE RESTAURACJA Z TRADYCJAMI MAREK RYGUŁA
Ofiar Faszyzmu 4
43-200 Brzeźce
Województwo: śląskie
Kraj: Polska
NIP: 6381616007
Ofiar Faszyzmu 4
43-200 Brzeźce
Województwo: śląskie
Kraj: Polska
NIP: 6381616007