Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Regionalnego Święta Edukacji

Notice description

Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Regionalnego Święta Edukacji, które odbędzie się w Teatrze im. Jana Kochanowskiego w Opolu.
Przedmiot zamówienia obejmuję usługę cateringową dla 400 uczestników uroczystości w dniu 27.10.2025 r. Planowana godzina rozpoczęcia uroczystości to 17:00.
Uroczystość jest wydarzeniem jednodniowym.
Catering będzie serwowany w foyer dolnym Teatru im. Jana Kochanowskiego w Opolu przy ul. Plac Teatralny 12, 45-056 Opole.
Planowana realizacja usługi cateringowej w dniu 27.10.2025 w godzinach od 16:00-21:30.
W ramach zamówienia Wykonawca zapewnieni m.in.:
- jednolite, ceramiczne naczynia i urządzenia oraz sprzęty niezbędne do serwowania i spożywania dań (zastawa) niejednorazowego użytku, natomiast do napojów zimnych – szklanki niejednorazowego użytku. Do konsumpcji przygotowane zostaną sztućce metalowe, które będą ułożone w widocznym miejscu, w specjalnie do tego dedykowanych koszykach/organizerach. Nie dopuszcza się plastikowych pojemników na sztućce. Talerze muszą być ustawione na stołach cateringowych w stosie. Użyta zastawa i sztućce będzie czysta, nieuszkodzona i wysterylizowana. Cała zastawa oraz sztućce musi być utrzymana w tym samym, jednolitym wzornictwie oraz stanowić jeden komplet. Sztućce i zastawa stołowa muszą spełniać normy Unii Europejskiej, które określają, że materiały mające kontakt z żywnością nie mogą wpływać na jej jakość ani stanowić zagrożenia dla zdrowia ludzi,
- stoły wraz z nakryciem: bufetowym i koktajlowym. Wykonawca na prośbę Zamawiającego zapewni stoły o okrągłym blacie, na jednej nodze dostosowane do konsumpcji na stojąco. Wykonawca na prośbę Zamawiającego zapewni stoliki umożliwiające spożywanie posiłku w pozycji siedzącej, dostosowane do potrzeb osób z niepełnosprawnościami poruszających się przy pomocy sprzętu wspomagającego (kul, lasek, balkoników, protez, wózków) i napotykające trudności w poruszaniu się (na przykład w wyniku urazu lub choroby),
- na stołach bufetowych dekoracje florystyczne z żywych kwiatów (pasującymi do charakteru uroczystości i wystroju stołów). Kwiaty nie powinny mieć intensywnego zapachu. Wykonawca powinien użyć kwiatów sezonowych. Na każdym stole powinna być jedna dekoracja florystyczna,
- obsługę kelnerską, min. 5 osób; Kelnerzy/Kelnerki powinni być osobami uprzejmymi i grzecznymi,
- osobne miejsce na składanie brudnych naczyń z oznaczeniem „zwrot naczyń” oraz pojemnik na odpadki,
- jednorazowe, jednokolorowe papierowe serwetki w liczbie odpowiadającej co najmniej dwukrotnej liczbie uczestników usługi cateringowej.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SWZ - Opis przedmiotu zamówienia.
W Projektowanych postanowieniach umowy (PPU) zawarte są elementy dotyczące przedmiotu i zasad realizacji zamówienia – załącznik nr 2 do SWZ.

Make an offer

Time limit for receipt of tenders

2025-09-17 06:00:00.0

Location

Ostrówek 5
45-088 Opole
Województwo: opolskie
Polska

Category assortment

Catering services
Food services

Buyer details

Województwo Opolskie
Ostrówek 5
45-088 Opole
Województwo: opolskie
Polska

Contact details