Dostawa mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Koronowie
Notice description
1. mięso mielone wieprzowe, chude, nie mrożone – 1 850 kg
Nomenklatura CPV: 15131400-9, Polska Norma: PN-A-82002:1986, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP
2. schab bez kości, nie mrożony – 200 kg
Nomenklatura CPV: 15100000-9, Polska Norma: PN-86/A-82002, mięso wieprzowe w pierwszym gatunku, świeże o barwie jasnoczerwonej z niewielkimi przerostami tkanki tłuszczowej, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP
3. wątroba wieprzowa – 400 kg
Nomenklatura CPV:15114000-0 Polska Norma:PN-A-82004:1986
4. podgardle wędzone – 1 500 kg
Nomenklatura CPV:15131400-9, Polska Norma:PN-86/A-82002
1. słonina – 2 000 kg
Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-85800:1985
2. pieczeń domowa – 1 000 kg
Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-86732:1991/Az:2001
3. smalec ze skwarkami – 3 000 kg
Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-90/A-85802
4. kiełbasa zwyczajna – 1 500 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998
5. mortadela – 3 000 kg
Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998
6. poznańska – 1 500 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998
7. parówki cienkie – 800 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998
8. kiełbasa typu jarmarczna – 2 500 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
9. kiełbasa biała parzona – 400 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/A 1: 1998
10. piwna – 1 500 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
11. czosnkowa – 500 kg
Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
12. kanapkowa wędzona – 2 000 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
13. dębicka – 3 500 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
14. podwawelska – 1 500 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
15. kiełbasa mielonka firmowa – 3 000 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
16. luncheon meat – 2 500 kg
Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
1. salceson biały – 800 kg
Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998
2. salceson czarny – 800 kg
Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
3. metka zwykła – 200 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998
4. kaszanka – 1 700 kg
Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
5. pasztetowa – 1 500 kg
Nomenklatura CPV:15131310-1 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998
6. metka łososiowa – 1 000 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
1. polędwica drobiowa – 30 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone
Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000
2. blok drobiowy – 300 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; nie wędzone, smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia;
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000
3. mortadela drobiowa – 300 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000
4. kiełbasa zwyczajna drobiowa – 300 kg, w skład brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000
5. serdelki drobiowe – 150 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000
6. szynka drobiowa – 250 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000
7. szynka z indyka – 50 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000
8. parówka cienka drobiowa – 250 kg, drobno rozdrobnione; w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; nie wędzone, zawartość białka nie mniej niż 9%, tłuszczu nie więcej niż 25%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia;
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000
9. szynkowa z indyka – 50 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000
1. rosołowe z kurczaka, nie mrożone – 2 000 kg
Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86524:1994/Az:2002
2. ćwiartka tylna z kurczaka, nie mrożone – 3 500 kg, świeże, bez obcych zanieczyszczeń, przekrwień i zasiniaczeń,bez obcych zapachów; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia;
Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996
3. żołądki drobiowe, nie mrożone – 200 kg, świeże, bez obcych zanieczyszczeń, przekrwień i zasiniaczeń
bez obcych zapachów; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia
Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996
Nomenklatura CPV: 15131400-9, Polska Norma: PN-A-82002:1986, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP
2. schab bez kości, nie mrożony – 200 kg
Nomenklatura CPV: 15100000-9, Polska Norma: PN-86/A-82002, mięso wieprzowe w pierwszym gatunku, świeże o barwie jasnoczerwonej z niewielkimi przerostami tkanki tłuszczowej, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP
3. wątroba wieprzowa – 400 kg
Nomenklatura CPV:15114000-0 Polska Norma:PN-A-82004:1986
4. podgardle wędzone – 1 500 kg
Nomenklatura CPV:15131400-9, Polska Norma:PN-86/A-82002
1. słonina – 2 000 kg
Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-85800:1985
2. pieczeń domowa – 1 000 kg
Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-86732:1991/Az:2001
3. smalec ze skwarkami – 3 000 kg
Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-90/A-85802
4. kiełbasa zwyczajna – 1 500 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998
5. mortadela – 3 000 kg
Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998
6. poznańska – 1 500 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998
7. parówki cienkie – 800 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998
8. kiełbasa typu jarmarczna – 2 500 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
9. kiełbasa biała parzona – 400 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/A 1: 1998
10. piwna – 1 500 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
11. czosnkowa – 500 kg
Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
12. kanapkowa wędzona – 2 000 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
13. dębicka – 3 500 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
14. podwawelska – 1 500 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
15. kiełbasa mielonka firmowa – 3 000 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
16. luncheon meat – 2 500 kg
Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
1. salceson biały – 800 kg
Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998
2. salceson czarny – 800 kg
Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
3. metka zwykła – 200 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998
4. kaszanka – 1 700 kg
Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
5. pasztetowa – 1 500 kg
Nomenklatura CPV:15131310-1 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998
6. metka łososiowa – 1 000 kg
Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998
1. polędwica drobiowa – 30 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone
Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000
2. blok drobiowy – 300 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; nie wędzone, smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia;
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000
3. mortadela drobiowa – 300 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000
4. kiełbasa zwyczajna drobiowa – 300 kg, w skład brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000
5. serdelki drobiowe – 150 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000
6. szynka drobiowa – 250 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000
7. szynka z indyka – 50 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000
8. parówka cienka drobiowa – 250 kg, drobno rozdrobnione; w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; nie wędzone, zawartość białka nie mniej niż 9%, tłuszczu nie więcej niż 25%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia;
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000
9. szynkowa z indyka – 50 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzone
Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000
1. rosołowe z kurczaka, nie mrożone – 2 000 kg
Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86524:1994/Az:2002
2. ćwiartka tylna z kurczaka, nie mrożone – 3 500 kg, świeże, bez obcych zanieczyszczeń, przekrwień i zasiniaczeń,bez obcych zapachów; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia;
Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996
3. żołądki drobiowe, nie mrożone – 200 kg, świeże, bez obcych zanieczyszczeń, przekrwień i zasiniaczeń
bez obcych zapachów; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia
Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996
Time limit for receipt of tenders
2025-05-26 09:00:00.0
Location
BYDGOSKA 27
86-010 Koronowo
Województwo: kujawsko-pomorskie
Polska
86-010 Koronowo
Województwo: kujawsko-pomorskie
Polska
Category assortment
Meat, poultry, fish and seafood
Buyer details
ZAKŁAD KARNY
BYDGOSKA 27
86-010 Koronowo
Województwo: kujawsko-pomorskie
Polska
BYDGOSKA 27
86-010 Koronowo
Województwo: kujawsko-pomorskie
Polska