Usługi cateringowe - obsługa gastronomiczna polowań, imprez plenerowych oraz szkoleń i uroczystości organizowanych w siedzibie Nadleśnictwa Sarbia
Notice description
1.Przedmiotem zamówienia jest:
1) Obsługa gastronomiczna związana z uroczystościami i szkoleniami odbywającymi się w siedzibie Nadleśnictwa Sarbia (Dzień Leśnika, Spotkanie emerytów i rencistów, narada wigilijna, sylwestrowa, przerwy kawowe na spotkaniach szkoleniowych, itp.) oraz w innych miejscach wskazanych przez Zamawiającego na terenie Nadleśnictwa Sarbia - zadanie nr 1.
2) Obsługa gastronomiczna polowań i imprez plenerowych – zadanie nr 2.
a) przygotowanie i podawanie posiłków dla myśliwych oraz dowóz posiłków w uzgodnione miejsce na terenie OHZ nr 57 Nadleśnictwa Sarbia,
b) przygotowanie i podawanie posiłków w plenerze na imprezach związanych z edukacją leśną i innymi imprezami plenerowymi na terenie Nadleśnictwa Sarbia.
Usługa cateringu składa się z realizacji zamówień cząstkowych, dziennych, obejmujących przygotowanie, dostarczenie i rozdysponowanie posiłków. Powyższe zadania polegają na wykonaniu w określonym dniu, w podanych godzinach oraz w ilości i sortymencie określonym przez Zamawiającego.
Szczegółowe wytyczne wykonania zadania zawierają SWZ oraz załączniki do SWZ nr 1 – Opis przedmiotu zamówienia i nr 5 - wzór umowy
1) Obsługa gastronomiczna związana z uroczystościami i szkoleniami odbywającymi się w siedzibie Nadleśnictwa Sarbia (Dzień Leśnika, Spotkanie emerytów i rencistów, narada wigilijna, sylwestrowa, przerwy kawowe na spotkaniach szkoleniowych, itp.) oraz w innych miejscach wskazanych przez Zamawiającego na terenie Nadleśnictwa Sarbia - zadanie nr 1.
2) Obsługa gastronomiczna polowań i imprez plenerowych – zadanie nr 2.
a) przygotowanie i podawanie posiłków dla myśliwych oraz dowóz posiłków w uzgodnione miejsce na terenie OHZ nr 57 Nadleśnictwa Sarbia,
b) przygotowanie i podawanie posiłków w plenerze na imprezach związanych z edukacją leśną i innymi imprezami plenerowymi na terenie Nadleśnictwa Sarbia.
Usługa cateringu składa się z realizacji zamówień cząstkowych, dziennych, obejmujących przygotowanie, dostarczenie i rozdysponowanie posiłków. Powyższe zadania polegają na wykonaniu w określonym dniu, w podanych godzinach oraz w ilości i sortymencie określonym przez Zamawiającego.
Szczegółowe wytyczne wykonania zadania zawierają SWZ oraz załączniki do SWZ nr 1 – Opis przedmiotu zamówienia i nr 5 - wzór umowy
Time limit for receipt of tenders
2025-03-25 10:00:00.0
Location
64-700 Czarnków
Category assortment
Catering services
Food services
Food services
Buyer details
Nadleśnictwo Sarbia
Sarbka 46
64-700 Czarnków
telefon: null
Sarbka 46
64-700 Czarnków
telefon: null