Naprawa i konserwacja urządzeń chłodniczych i sprzętu gastronomicznego z podziałem na dwa zadania.
Notice description
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne, wg. potrzeb Zamawiającego, usługi polegające na:1) konserwacjach urządzeń chłodniczych i sprzętu gastronomicznego stanowiących wyposażenie w jednostkach i instytucjach wojskowych przydzielonych na zaopatrzenie Wojskowego Oddziału Gospodarczegoa) w ramach przeglądu konserwacyjnego Wykonawca dokona wszelkich czynności konserwacyjno - naprawczych niezbędnych do utrzymania sprawnego działania sprzętu chłodniczego służby żywnościowej zgodnie z „Normatywem czasowym przeglądu konserwacyjnego sprzętu oraz urządzeń gastronomicznych i chłodniczych”, stanowiącym załącznik do umowy.2) wykonaniu napraw i usuwaniu awarii urządzeń chłodniczych i sprzętu gastronomicznego stanowiącego wyposażenie w jednostkach i instytucjach wojskowych przydzielonych na zaopatrzenie 25 Wojskowego Oddziału Gospodarczego.Naprawy bieżące i konserwacje mogą obejmować następujące urządzenia i sprzęty:Dot. części nr 1 – Konserwacja i naprawa urządzeń chłodniczych: komory chłodnicze: TECHNO-COLD, MISA SUD REFRIGERAZIONE, COLDOR; kontenery chłodnicze: MODULAR; kontenery chłodnicze elektryczno – spalinowe 1 CC; szafy chłodnicze: KROSNO, ASBER, GIEMZA, STALGAST, FAGOR, EDESA, RM GASTRO, EDESA, JOLA, RAPA, IGLOO; szafy mroźnicze: HENDI, FAGOR, EDESA, JOLA, RM GASTRO; witryny chłodnicze: STALGAST, MAWI; zamrażarki skrzyniowe: BYFAL, ELEKTROLUX.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne, wg. potrzeb Zamawiającego, usługi polegające na:1) konserwacjach urządzeń chłodniczych i sprzętu gastronomicznego stanowiących wyposażenie w jednostkach i instytucjach wojskowych przydzielonych na zaopatrzenie Wojskowego Oddziału Gospodarczegoa) w ramach przeglądu konserwacyjnego Wykonawca dokona wszelkich czynności konserwacyjno - naprawczych niezbędnych do utrzymania sprawnego działania sprzętu chłodniczego służby żywnościowej zgodnie z „Normatywem czasowym przeglądu konserwacyjnego sprzętu oraz urządzeń gastronomicznych i chłodniczych”, stanowiącym załącznik do umowy.2) wykonaniu napraw i usuwaniu awarii urządzeń chłodniczych i sprzętu gastronomicznego stanowiącego wyposażenie w jednostkach i instytucjach wojskowych przydzielonych na zaopatrzenie 25 Wojskowego Oddziału Gospodarczego.Naprawy bieżące i konserwacje mogą obejmować następujące urządzenia i sprzęty:Dot. części nr 2 – Konserwacja i naprawa sprzętu gastronomicznego: kotleciarki elektryczne: HENDI, STEKER; krajalnice żywności: RAVESCO, LOZAMET, MA-GA, EDESA; kotły warzelne: LOZAMET; maszyny do mielenia mięsa: CATERINA, EDESA, HENDI, MA-GA, RESTO QUALITY; maszyny do rozdrabniania warzyw: MESKO-AGD, SPOMASZ; maszyny kuchenne wieloczynnościowe: SPOMASZ obieraczki do warzyw: KINGHOFF, REDFOX, RESTO QUALITY, SPOMASZ, HENDI, LOZAMET, STALGAST; patelnie elektryczne: KROMET, LOTUS, LOZAMET, STALGAST; piece konwekcyjno-parowe: HENDI, GIORIC, FAGOR, SWISSPOL, RETIGO, REDFOX; szarpaki wilk: RESTO QUALITY; szatkownice elektryczne do warzyw: HENDI, ROBOT COUPE; wilki do mielenia mięsa: DADAUX, RM GASTRO; zmywarki kapturowe: DIHR, EVO ADVANCE zmywarki tunelowe: HOBART zmywarki: RM GASTRO.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne, wg. potrzeb Zamawiającego, usługi polegające na:1) konserwacjach urządzeń chłodniczych i sprzętu gastronomicznego stanowiących wyposażenie w jednostkach i instytucjach wojskowych przydzielonych na zaopatrzenie Wojskowego Oddziału Gospodarczegoa) w ramach przeglądu konserwacyjnego Wykonawca dokona wszelkich czynności konserwacyjno - naprawczych niezbędnych do utrzymania sprawnego działania sprzętu chłodniczego służby żywnościowej zgodnie z „Normatywem czasowym przeglądu konserwacyjnego sprzętu oraz urządzeń gastronomicznych i chłodniczych”, stanowiącym załącznik do umowy.2) wykonaniu napraw i usuwaniu awarii urządzeń chłodniczych i sprzętu gastronomicznego stanowiącego wyposażenie w jednostkach i instytucjach wojskowych przydzielonych na zaopatrzenie 25 Wojskowego Oddziału Gospodarczego.Naprawy bieżące i konserwacje mogą obejmować następujące urządzenia i sprzęty:Dot. części nr 2 – Konserwacja i naprawa sprzętu gastronomicznego: kotleciarki elektryczne: HENDI, STEKER; krajalnice żywności: RAVESCO, LOZAMET, MA-GA, EDESA; kotły warzelne: LOZAMET; maszyny do mielenia mięsa: CATERINA, EDESA, HENDI, MA-GA, RESTO QUALITY; maszyny do rozdrabniania warzyw: MESKO-AGD, SPOMASZ; maszyny kuchenne wieloczynnościowe: SPOMASZ obieraczki do warzyw: KINGHOFF, REDFOX, RESTO QUALITY, SPOMASZ, HENDI, LOZAMET, STALGAST; patelnie elektryczne: KROMET, LOTUS, LOZAMET, STALGAST; piece konwekcyjno-parowe: HENDI, GIORIC, FAGOR, SWISSPOL, RETIGO, REDFOX; szarpaki wilk: RESTO QUALITY; szatkownice elektryczne do warzyw: HENDI, ROBOT COUPE; wilki do mielenia mięsa: DADAUX, RM GASTRO; zmywarki kapturowe: DIHR, EVO ADVANCE zmywarki tunelowe: HOBART zmywarki: RM GASTRO.
Time limit for receipt of tenders
2025-03-25 11:00:00.0
Location
Kawaleryjska 70
15-325 Białystok
Województwo: podlaskie
Polska
15-325 Białystok
Województwo: podlaskie
Polska
Category assortment
Equipment service and repair
Technical building installation services
Technical building installation services
Buyer details
25. Wojskowy Oddział Gospodarczy w Białymstoku
Kawaleryjska 70
15-325 Białystok
Województwo: podlaskie
Polska
Kawaleryjska 70
15-325 Białystok
Województwo: podlaskie
Polska