Dostawa mięsa, drobiu, wędlin i tłuszczy zwierzęcych
Notice description
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, drobiu, wędlin drobiowych oraz tłuszczy zwierzęcych. Przedmiot zamówienia został podzielony na 12 zadań:
a) Zadanie nr 1 – dostawa mięsa czerwonego do 21. Bazy Lotnictwa Taktycznego w Świdwinie
– w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik nr 2a do SWZ;
b) Zadanie nr 2 – dostawa mięsa czerwonego do jednostki wojskowej w Trzebiatowie –
w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik
nr 2b do SWZ;
c) Zadanie nr 3 – dostawa mięsa czerwonego do 12. BBSP w Mirosławcu –
w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik
nr 2c do SWZ;
d) Zadanie nr 4 – dostawa wędlin z mięsa czerwonego do 21. Bazy Lotnictwa Taktycznego
w Świdwinie – w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik nr 2d do SWZ;
e) Zadanie nr 5 – dostawa wędlin z mięsa czerwonego do jednostki wojskowej w Trzebiatowie – w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik
nr 2e do SWZ;
f) Zadanie nr 6 – dostawa wędlin z mięsa czerwonego do 12. BBSP w Mirosławcu –
w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik
nr 2f do SWZ;
g) Zadanie nr 7 – dostawa drobiu i wędlin drobiowych do 21. Bazy Lotnictwa Taktycznego
w Świdwinie – w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik nr 2g do SWZ;
h) Zadanie nr 8 – dostawa drobiu i wędlin drobiowych do jednostki wojskowej w Trzebiatowie –
w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik
nr 2h do SWZ;
i) Zadanie nr 9 – dostawa drobiu i wędlin drobiowych do 12. BBSP w Mirosławcu –
w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik
nr 2i do SWZ;
j) Zadanie nr 10 – dostawa tłuszczy zwierzęcych do 21. Bazy Lotnictwa Taktycznego
w Świdwinie – w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik nr 2j do SWZ;
k) Zadanie nr 11 – dostawa tłuszczy zwierzęcych do jednostki wojskowej w Trzebiatowie –
w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik
nr 2k do SWZ;
l) Zadanie nr 12 – dostawa tłuszczy zwierzęcych do 12. BBSP w Mirosławcu –
w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik
nr 2l do SWZ.
Tryb przetargu: Przetarg nieograniczony
a) Zadanie nr 1 – dostawa mięsa czerwonego do 21. Bazy Lotnictwa Taktycznego w Świdwinie
– w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik nr 2a do SWZ;
b) Zadanie nr 2 – dostawa mięsa czerwonego do jednostki wojskowej w Trzebiatowie –
w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik
nr 2b do SWZ;
c) Zadanie nr 3 – dostawa mięsa czerwonego do 12. BBSP w Mirosławcu –
w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik
nr 2c do SWZ;
d) Zadanie nr 4 – dostawa wędlin z mięsa czerwonego do 21. Bazy Lotnictwa Taktycznego
w Świdwinie – w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik nr 2d do SWZ;
e) Zadanie nr 5 – dostawa wędlin z mięsa czerwonego do jednostki wojskowej w Trzebiatowie – w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik
nr 2e do SWZ;
f) Zadanie nr 6 – dostawa wędlin z mięsa czerwonego do 12. BBSP w Mirosławcu –
w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik
nr 2f do SWZ;
g) Zadanie nr 7 – dostawa drobiu i wędlin drobiowych do 21. Bazy Lotnictwa Taktycznego
w Świdwinie – w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik nr 2g do SWZ;
h) Zadanie nr 8 – dostawa drobiu i wędlin drobiowych do jednostki wojskowej w Trzebiatowie –
w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik
nr 2h do SWZ;
i) Zadanie nr 9 – dostawa drobiu i wędlin drobiowych do 12. BBSP w Mirosławcu –
w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik
nr 2i do SWZ;
j) Zadanie nr 10 – dostawa tłuszczy zwierzęcych do 21. Bazy Lotnictwa Taktycznego
w Świdwinie – w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik nr 2j do SWZ;
k) Zadanie nr 11 – dostawa tłuszczy zwierzęcych do jednostki wojskowej w Trzebiatowie –
w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik
nr 2k do SWZ;
l) Zadanie nr 12 – dostawa tłuszczy zwierzęcych do 12. BBSP w Mirosławcu –
w asortymencie i ilościach określonych w formularzu cenowym – załącznik
nr 2l do SWZ.
Tryb przetargu: Przetarg nieograniczony
Time limit for receipt of tenders
2023-10-26 11:00:00.0
Location
JW Świdwin, JW Trzebiatów, JW Mirosławiec
Category assortment
Meat, poultry, fish and seafood
Buyer details
21. Baza Lotnictwa Taktycznego