Realizacja dostawy przyczep gastronomicznych

Opis zapytania

Powstaje w kontekście projektu:
KPOD.01.03-IW.01-A966/24 - Wprowadzenie mobilnej oferty gastronomicznej (przyczepy gastronomiczne) w celu zwiększenia odporności i konkurencyjności na rynku, działanie w województwie świętokrzyskim, w miejscowości Święcica

Przyczepy gastronomiczne z wyposażeniem – 4 sztuki:
1) Przyczepa nr 1 - lody włoskie, gofry
2) Przyczepa nr 2 - lody gałkowe, burgery lodowe, gofry
3) Przyczepa nr 3 - frytki
4) Przyczepa nr 4 - burgery, zapiekanki, hot-dogi

1. Przyczepa nr 1 – przeznaczenie: lody włoskie, gofry, wymagane wyposażenie:
● Maszyna do lodów włoskich 2 smaki + mix, moc minimalna 4,5kW, Czujnik poziomu masy w zbiorniku, Funkcja mycia, Funkcja przetrzymywania nocnej mieszanki, wydajność min 400 porcji\h
● Gofrownica podwójna, termostat, moc 2x2000-2200W, 2szt
● Granitor 3 pojemniki o pojemności minimum 3x15L, regulowany termostat, technologia pionowego chłodzenia
● Maszyna do shaków mlecznych, pojemność min 3x10L, Funkcja defrost (lub równoważna)
● Mikser do lodów z regulacją obrotów i timerem, demontowalne mieszadło, moc 300-400W
● Stół chłodniczy z miejscem na dodatki, pojemność brutto 200-300L, zasilanie 230V
● Dyspenser do ciasta gofrowego ze stojakiem, pojemność ok. 800ml, Otwór dozujący w przybliżeniu: Ø 8 mm, 2s
● Mikser ręczny z końcówką do ubijania, Zasilanie jednofazowe ok. 230V, moc 290-250W
● Dyspenser do lemoniady - dozownik na soki, bez chłodzenia, 8-10L
● Przyczepa z instalacją elektryczną i oświetleniem led, dł min. 4M, szer 2,2M, wys 2,3M.
Kompletna instalacja elektryczna: Przyłącze elektryczne 400V, Kompletna instalacja elektryczna wewnątrz przyczepy 230V rozprowadzona na oddzielnych fazach L1,L2,L3 , Każdy obwód na oddzielnym bezpieczniku, Podlicznik prądu, Wskaźnik fazowo-prądowy (L1,L2,L3), Zabezpieczenie różnicowo-prądowe, Każdy gniazdo na osobnym obwodzie,
Oświetlenie: Dwie lampa LED sufitowa
Instalacja wodno-sanitarna: Pompa wodna ze sterownikiem ciśnieniowym,
Dwa zbiorniki 20l.
● Zabudowa przyczepy wykonana ze stali nierdzewnej, szafka BHP, szafka ze zlewem 2 komorowym

2. Przyczepa nr 2 – przeznaczenie: lody gałkowe, burgery lodowe, gofry, wymagane wyposażenie:
● Konserwator do lodów gałkowych, pojemność min 10 kuwet 5L, oświetlenie LED, agregat wbudowany
● Gofrownica podwójna ok. 2x230 V gofrownica podwójna, moc 2x2000-2200W
● Gofrownica pojedyncza do gofrów BUBBLY, moc 1400-2000W, 2szt
● Maszyna do bitej śmietany ok. 50 kg/150 litr, wydajność min 150L/h, moc 700-900W
● Syfony do bitej śmietany 1 litr, pojemność 0,5-1l, 3szt
● Dyspenser do ciasta gofrowego ze stojakiem, pojemność ok. 800ml, Otwór dozujący: Ø 8 mm, 2szt
● Stół chłodniczy z miejscem na dodatki, pojemność 200-300L, zasilanie 230V
● Maszyna do lodoburgerów, regulowany termostat, moc 1600W
● Granitor 3 pojemniki o pojemności minimum 3x15L, regulowany termostat, technologia pionowego chłodzenia
● Schładzacz do napojów 3x15-18L, chłodzenie powietrzem, moc200-250W, technologia pionowego chłodzenia
● Przyczepa z instalacją elektryczną i oświetleniem led, dł min. 4M, szer 2,2M, wys 2,3M.
Kompletna instalacja elektryczna: Przyłącze elektryczne 400V, Kompletna instalacja elektryczna wewnątrz przyczepy 230V rozprowadzona na oddzielnych fazach L1,L2,L3 , Każdy obwód na oddzielnym bezpieczniku, Podlicznik prądu, Wskaźnik fazowo-prądowy (L1,L2,L3), Zabezpieczenie różnicowo-prądowe, Każdy gniazdo na osobnym obwodzie,
Oświetlenie: Dwie lampa LED sufitowa
Instalacja wodno-sanitarna: Pompa wodna ze sterownikiem ciśnieniowym,
Dwa zbiorniki 20l.
● Zabudowa meblowa przyczepy wykonana ze stali nierdzewnej (stoły i szafki robocze) szafka BHP,szafka ze zlewem 2 komorowym

3. Przyczepa nr 3 – przeznaczenie: frytki, wymagane wyposażenie:
● Frytkownica elekryczna wolnostojąca 2x8-12L, termostat, moc całkowita 10-12kW
● Frytkownica elekryczna wolnostojąca 1 komorowa 15-18L, moc 12-14kW
● Podgrzewacz do frytek - stanowisko do solenia, do dodatków pojedyncza komora, zasilanie 230V, moc 1-2kW
● Szafa mroźnicza 600-700L, zasilane 230V
● Chłodziarka na napoje, zdalne sterowanie otwieraniem, pojemność 400-500L
● Granitor 3 pojemniki o pojemności minimum 3x15L, regulowany termostat, technologia pionowego chłodzenia
● Stół chłodniczy 3 drzwiowy 300-400lL,
● Schładzacz do napojów 3x15-18L, moc 200-250W, technologia pionowego chłodzenia
● Przyczepa z instalacją elektryczną i oświetleniem led, dł minimum 5M, szer minimum 2,2M, wys 2,3M. Okap 3m + turbina , Okno szklane przesuwne całoroczne, Podpory ślimakowe, Aluminiowe korytka w strefie ciepłej
Kompletna instalacja elektryczna: Przyłącze elektryczne 400V, Kompletna instalacja elektryczna wewnątrz przyczepy 230V rozprowadzona na oddzielnych fazach L1,L2,L3 , Każdy obwód na oddzielnym bezpieczniku, Podlicznik prądu, Wskaźnik fazowo-prądowy (L1,L2,L3), Zabezpieczenie różnicowo-prądowe, Każdy gniazdo na osobnym obwodzie,
Oświetlenie: Dwie lampa LED sufitowa
Instalacja wodno-sanitarna: Pompa wodna ze sterownikiem ciśnieniowym,
Dwa zbiorniki 20l.
● Zabudowa wykonana ze stali nierdzewnej, szafka BHP, szafka ze zlewem 2 komorowym

4. Przyczepa nr 4 – przeznaczenie: burgery, zapiekanki, hot-dogi, wymagane wyposażenie:
● Przyczepa-BURGERY, HOT-DOGI, ZAPIEKANKI,POTRAWY MIĘSNE
● Płyta grillowa chromowana z podstawą szafkową otwartą, zasilanie elektryczne, moc 9-12kW, Płaszczyzna robocza i panele przednie wykonane ze stali nierdzewnej
● Frytkownica 1 komorowa - 10 litr - 2 koszyki, moc 8-10kW
● Kuchnia gazowa 4 palnikowa na podstawie otwartej
● Stół chłodniczy z nadstawką na dodatki,350-450L
● Szafa mroźnicza minimum 600L, zasilane 230V
● Szafa chłodnicza minimum 600L, zasilane 230V
● Grill kontaktowy podwójny, ryflowane płyty żeliwne, moc 4-5kW
● Roller do hot-dogów 11 rolek z teflonem, moc: 1200-1500W, zasilanie 230V
● Szufladowy podgrzewacz do bułek, Moc: 0,5-1kW, zasilanie prąd 230V
● Opiekacz piecyk z grzałkami kwarcowymi, Moc: 2-3kW, prąd 230V
● Prasa do burgerów 13cm
● Ekspres do kawy ciśnieniowy automatyczny z lodówką na mleko, ciśnienie 15-19 bar, pojemność zbiornika na kawę minimum 600g, pojemność zbiornika na wodę minimum 3,5L
● Piec konwekcyjno-parowy z podstawą 6x GN1/1 , Inteligentne zarządzanie klimatem z pomiarami, regulacją i kontrolą wilgotności dokładnymi co do procenta, Rzeczywistą zmierzoną wilgotność w komorze do gotowania można regulować i wyświetlać
Inteligentnie sterowana i ręcznie programowalna dynamiczna cyrkulacja powietrza w komorze do gotowania dzięki 1 wysokowydajnemu wirnikowi obracającemu się w dwóch kierunkach z 5 prędkościami
Inteligentne sterowanie ścieżkami przyrządzania z automatycznym dostosowaniem kroków gotowania do określonego pożądanego rezultatu, np. przybrązowienia i stopnia ugotowania, jest bezpieczne, i skuteczne. Niezależnie od operatora, wielkości potrawy i ilości żywności
Precyzyjne co do sekundy monitorowanie i obliczanie brązowienia na podstawie reakcji Maillarda w celu odtworzenia optymalnych rezultatów gotowania
Inteligentny etap gotowania do przyrządzania wypieków
Indywidualne, intuicyjne programowanie nawet 1200 procesów gotowania zawierających maks. 12 kroków poprzez przeciąganie i upuszczanie.
Łatwe przenoszenie programów do gotowania na inne systemy do gotowania przez bezpieczne połączenie chmurowe ConnectedCooking (lub równoważne) lub pamięć USB
Automatyczne zamykanie luk w planowaniu. Automatyczna optymalizacja czasu lub zużycia energii i planowanie docelowego czasu gotowania w celu rozpoczęcia lub zakończenia gotowania potraw w tym samym czasie.
Optyczna sygnalizacja żądań załadunku i wyładunku poprzez energooszczędne oświetlenie LED
Automatyczne wznawianie i optymalne kończenie sekwencji gotowania po awarii zasilania trwającej krócej niż 15 minut
Inteligentny system czyszczenia sugeruje programy myjące oraz wymaganą ilość produktów do pielęgnacji w zależności od stopnia zanieczyszczenia systemu do gotowania
Wyświetlanie aktualnego stanu czyszczenia i usuwania kamienia
● Schładzacz do napojów 3x15-18L,moc 200-250W, technologia pionowego chłodzenia
● Dyspenser do lemoniady, 8-10L
● Urządzenie do gorącej czekolady 10l,moc 1000W, zasilanie 230V
● Przyczepa z instalacją elektryczną i oświetleniem led, dł minimum 6M, szer minimum 2,3M, wys 2,3M. Okap 3m + turbina , Okno szklane przesuwne całoroczne, Podpory ślimakowe, Aluminiowe korytka w strefie ciepłej
Kompletna instalacja elektryczna: Przyłącze elektryczne 400V, Kompletna instalacja elektryczna wewnątrz przyczepy 230V rozprowadzona na oddzielnych fazach L1,L2,L3 , Każdy obwód na oddzielnym bezpieczniku, Podlicznik prądu, Wskaźnik fazowo-prądowy (L1,L2,L3), Zabezpieczenie różnicowo-prądowe, Każdy gniazdo na osobnym obwodzie,
Oświetlenie: Dwie lampa LED sufitowa
Instalacja wodno-sanitarna: Pompa wodna ze sterownikiem ciśnieniowym,
Dwa zbiorniki 20l.
● Zabudowa meblowa wykonana ze stali nierdzewnej (stoły i szafki robocze) szafka BHP, szafka ze zlewem 2 komorowym, blacha na ścianę izolowana, okap z filtrami, oświetleniem i wentylatorem

Wymagania dotyczące wszystkich przyczep:
● oświetlenie LED
● sprzęt wysokiej klasy energetycznej
● przyczepy spełniające wymogi sanepidu
● graficzna aranżacja zewnętrzna przyczep
● Okno oraz drzwi na aluminium anodowanym
● Tłoczony zawias aluminiowy anodowany (nie burtowy)
● Powłoka dachowa wykonana z włókna szklanego
● Rama Cynkowana
● Środek wzmocniony na kątownikach aluminiowych po obrysie zabudowy
● Okucia zewnętrzne bez widoczynych nitów, wkrętów
● Projekt oraz wizualizacja przyczepy
● System wodny na pompce ze sterownikiem
● projekt technologiczny z opisem
● instalacja elektryczna z opisem podbitym pieczątką osoby z odpowiednimi uprawnieniami elektrycznymi
● bezpłatne szkolenie
● transport wliczony w cenę

Na ofercie należy odnieść się do wszystkich wyżej wymienionych elementów oraz wszystkich załączników. Nie dopuszcza się składania ofert częściowych.

Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: świętokrzyskie, Powiat: staszowski, Gmina: Rytwiany, Miejscowość: Święcica

Złóż ofertę

Termin składania ofert

Mon Dec 29 22:59:59 GMT 2025

Lokalizacja

Kraj: Polska, Województwo: świętokrzyskie, Powiat: staszowski, Gmina: Rytwiany, Miejscowość: Święcica

Kategoria asortymentowa

Inne
Maszyny, urządzenia i części do maszyn komunalnych

Dane nabywcy

"RAJKOLANDIA" EWA CZERWIEC
63
28-236 Święcica
Województwo: świętokrzyskie
Kraj: Polska
NIP: 8661602792

Dane kontaktowe