Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr141 im. majora Henryka Sucharskiego w Warszawie w 2026 r.
Opis zapytania
ARTYKUŁY SPOŻYWCZE – przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni, mętnej konsystencji, ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty. ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
OWOCE I WARZYWA owoce, warzywa, powinny być niezwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza nieregularne, intensywnie kolor, skóra gładka ,tłustawa, lśniąca, miąższ mają zielonkawobiały, soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, niepopękane, niesparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa- klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Fasola- nasiona nie powinny być zbutwiałe, spleśniałe; Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń. ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
OWOCE WARZYWA MROŻONE Warzywa owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nierozpadają się ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
MIĘSO, WĘDLINY, DRÓB. Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety. ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
WYROBY GARMAŻERYJNE ręcznie wyrabiane, nieposklejane o zawartości zgodnie z opz
ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty. ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
OWOCE I WARZYWA owoce, warzywa, powinny być niezwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza nieregularne, intensywnie kolor, skóra gładka ,tłustawa, lśniąca, miąższ mają zielonkawobiały, soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, niepopękane, niesparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa- klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Fasola- nasiona nie powinny być zbutwiałe, spleśniałe; Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń. ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
OWOCE WARZYWA MROŻONE Warzywa owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nierozpadają się ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
MIĘSO, WĘDLINY, DRÓB. Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety. ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
WYROBY GARMAŻERYJNE ręcznie wyrabiane, nieposklejane o zawartości zgodnie z opz
ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA W FORMULARZU ASORTYMENTOWO CENOWYM ZAŁ. NR 2
Termin składania ofert
2025-12-29 09:00:00.0
Lokalizacja
ul. Szaserów 117
04-349 Warszawa
Województwo: mazowieckie
Polska
04-349 Warszawa
Województwo: mazowieckie
Polska
Kategoria asortymentowa
Ryby i pozostałe produkty rybołóstwa
Alkohole i produkty tytoniowe
Dania gotowe i specjalne produkty odżywcze
Grzyby
Kawa, herbata, napary
Mięso, drób, ryby i owoce morza
Nabiał
Napoje
Pieczywo
Produkty skrobiowe
Produkty spożywcze dla zwierząt
Przetwory owocowe i warzywne
Przetwory tłuszczowe
Przyprawy i dodatki do dań
Słodycze i przekąski
Alkohole i produkty tytoniowe
Dania gotowe i specjalne produkty odżywcze
Grzyby
Kawa, herbata, napary
Mięso, drób, ryby i owoce morza
Nabiał
Napoje
Pieczywo
Produkty skrobiowe
Produkty spożywcze dla zwierząt
Przetwory owocowe i warzywne
Przetwory tłuszczowe
Przyprawy i dodatki do dań
Słodycze i przekąski
Dane nabywcy
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 141 IM. MJR HENRYKA SUCHARSKIEGO
ul. Szaserów 117
04-349 Warszawa
Województwo: mazowieckie
Polska
ul. Szaserów 117
04-349 Warszawa
Województwo: mazowieckie
Polska