Dostawa profesjonalnego wyposażenia restauracji cz. 3
Opis zapytania
Powstaje w kontekście projektu:
KPOD.01.01-IZ.00-8040/24 - Rozszerzenie i dywersyfikacja działalności przedsiębiorstwa BLUS Marcin Sadowski w celu zwiększenia odporności na przyszłe kryzysy poprzez inwestycje w proj. realizowane w Luboniu w woj. Wlkp (Reg.5)
Część 1
Zamówienie jest realizowane w związku z realizacją projektu nr KPOD.01.03-IW.01-8040/24 w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności (KPO), Inwestycja A1.2.1 Inwestycje dla przedsiębiorstw w produkty, usługi i kompetencje pracowników oraz kadry związane z dywersyfikacją działalności.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego profesjonalnego wyposażenia restauracji:
CZĘŚĆ I Wędzarnia 1 szt.
Minimalne parametry i funkcjonalności:
Pojemność 150 litrów.
Urządzenie fabrycznie nowe, nieużywane, wykonane ze stali nierdzewnej.
Prosta i intuicyjna obsługa, dostosowana do użytkowania w obiekcie gastronomicznym.
Możliwość przygotowywania różnych produktów spożywczych: ryb, mięs oraz serów.
Wyposażona w przystawkę (lub moduł) do zimnego wędzenia, umożliwiającą prowadzenie procesu w niskich temperaturach.
Wędzenie przy użyciu wiórków wędzarniczych.
Urządzenie wyposażone w sterownik z funkcją WI-FI, umożliwiający zdalne monitorowanie i zarządzanie procesem wędzenia.
Regulacja temperatury, czasu pracy oraz funkcji urządzenia możliwa z poziomu aplikacji mobilnej (Android / iOS).
Okres gwarancji: min. 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: wielkopolskie, Powiat: poznański, Gmina: Luboń, Miejscowość: Luboń
Część 2
Zamówienie jest realizowane w związku z realizacją projektu nr KPOD.01.03-IW.01-8040/24 w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności (KPO), Inwestycja A1.2.1 Inwestycje dla przedsiębiorstw w produkty, usługi i kompetencje pracowników oraz kadry związane z dywersyfikacją działalności.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego profesjonalnego wyposażenia restauracji:
CZĘŚĆ II Kocioł warzelny – 1 szt.
Minimalne parametry i funkcjonalności:
Pojemność min 120 l.
Kocioł na kółkach, co będzie ułatwiać jego przemieszenie.
Sterowanie temperaturą.
Elektryczny
Wymiary zewnętrzne: do 700mmx700mm
Glicerynowy
Okres gwarancji: min. 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: wielkopolskie, Powiat: poznański, Gmina: Luboń, Miejscowość: Luboń
KPOD.01.01-IZ.00-8040/24 - Rozszerzenie i dywersyfikacja działalności przedsiębiorstwa BLUS Marcin Sadowski w celu zwiększenia odporności na przyszłe kryzysy poprzez inwestycje w proj. realizowane w Luboniu w woj. Wlkp (Reg.5)
Część 1
Zamówienie jest realizowane w związku z realizacją projektu nr KPOD.01.03-IW.01-8040/24 w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności (KPO), Inwestycja A1.2.1 Inwestycje dla przedsiębiorstw w produkty, usługi i kompetencje pracowników oraz kadry związane z dywersyfikacją działalności.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego profesjonalnego wyposażenia restauracji:
CZĘŚĆ I Wędzarnia 1 szt.
Minimalne parametry i funkcjonalności:
Pojemność 150 litrów.
Urządzenie fabrycznie nowe, nieużywane, wykonane ze stali nierdzewnej.
Prosta i intuicyjna obsługa, dostosowana do użytkowania w obiekcie gastronomicznym.
Możliwość przygotowywania różnych produktów spożywczych: ryb, mięs oraz serów.
Wyposażona w przystawkę (lub moduł) do zimnego wędzenia, umożliwiającą prowadzenie procesu w niskich temperaturach.
Wędzenie przy użyciu wiórków wędzarniczych.
Urządzenie wyposażone w sterownik z funkcją WI-FI, umożliwiający zdalne monitorowanie i zarządzanie procesem wędzenia.
Regulacja temperatury, czasu pracy oraz funkcji urządzenia możliwa z poziomu aplikacji mobilnej (Android / iOS).
Okres gwarancji: min. 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: wielkopolskie, Powiat: poznański, Gmina: Luboń, Miejscowość: Luboń
Część 2
Zamówienie jest realizowane w związku z realizacją projektu nr KPOD.01.03-IW.01-8040/24 w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności (KPO), Inwestycja A1.2.1 Inwestycje dla przedsiębiorstw w produkty, usługi i kompetencje pracowników oraz kadry związane z dywersyfikacją działalności.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego profesjonalnego wyposażenia restauracji:
CZĘŚĆ II Kocioł warzelny – 1 szt.
Minimalne parametry i funkcjonalności:
Pojemność min 120 l.
Kocioł na kółkach, co będzie ułatwiać jego przemieszenie.
Sterowanie temperaturą.
Elektryczny
Wymiary zewnętrzne: do 700mmx700mm
Glicerynowy
Okres gwarancji: min. 12 miesięcy
Miejsce realizacji
Kraj: Polska, Województwo: wielkopolskie, Powiat: poznański, Gmina: Luboń, Miejscowość: Luboń
Termin składania ofert
2025-12-23 09:00:00.0
Lokalizacja
Kraj: Polska, Województwo: wielkopolskie, Powiat: poznański, Gmina: Luboń, Miejscowość: Luboń
Kategoria asortymentowa
AGD Małe
AGD Duże
Akcesoria kuchenne
Maszyny, urządzenia i części do maszyn rolniczych
AGD Duże
Akcesoria kuchenne
Maszyny, urządzenia i części do maszyn rolniczych
Dane nabywcy
BLUS Marcin Sadowski
Jaśminowa 12
62-030 Luboń
Województwo: wielkopolskie
Kraj: Polska
NIP: 7821161038
Jaśminowa 12
62-030 Luboń
Województwo: wielkopolskie
Kraj: Polska
NIP: 7821161038