Dostawa warzyw dla potrzeb kuchni szpitalnej - z podziałem na zadania - powtórzone
Opis zapytania
Dostawa warzyw do kuchni szpitalnej.
Zadanie nr 1 Cebula
Zadanie nr 2 Czosnek
Zadanie nr 3 Buraki, marchew
Zadanie nr 4 Pietruszka, pietruszka zielona
Zadanie nr 5 Seler, por
Zadanie nr 6 Kapusta kiszona z marchewką
Zadanie nr 7 Ogórki kiszone
Zadanie nr 8 Kapusta
Zadanie nr 9 Kapusta czerwona
Zadanie nr 10 Kapusta włoska
Zadanie nr 11 Warzywa szklarniowe
Zadanie nr 12 Pieczarki
Zadanie nr 13 Pomidory gruntowe
Zadanie nr 14 Pozostałe warzywa
Zadanie nr 15 Ziemniaki
Tryb przetargu: Podstawowy art. 275 pkt 1
Zadanie nr 1 Cebula
Zadanie nr 2 Czosnek
Zadanie nr 3 Buraki, marchew
Zadanie nr 4 Pietruszka, pietruszka zielona
Zadanie nr 5 Seler, por
Zadanie nr 6 Kapusta kiszona z marchewką
Zadanie nr 7 Ogórki kiszone
Zadanie nr 8 Kapusta
Zadanie nr 9 Kapusta czerwona
Zadanie nr 10 Kapusta włoska
Zadanie nr 11 Warzywa szklarniowe
Zadanie nr 12 Pieczarki
Zadanie nr 13 Pomidory gruntowe
Zadanie nr 14 Pozostałe warzywa
Zadanie nr 15 Ziemniaki
Tryb przetargu: Podstawowy art. 275 pkt 1
Termin składania ofert
21.02.2025 11:00
Lokalizacja
ul. Kościuszki 18
Kategoria asortymentowa
Płody rolne
Dane nabywcy
Podkarpackie Centrum Medyczne w Rzeszowie SPZOZ