Świadczenie usług cateringowych – zamówienie z podziałem na dwie części
Opis zapytania
1) część I - świadczenie usług cateringowych – przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa cateringowa, zgodnie z zapotrzebowaniem składanym przez Zamawiającego w zakresie dań opisanych przedmiotem zamówienia, w odpowiedniej ilości.
5. Wykonawca w ramach części pierwszej wraz z ofertą jest zobligowany dostarczyć do siedziby Zamawiającego „próbki”, które posłużą przy ocenie jakościowej w ramach kryterium oceny ofert.
13. Zamawiający wymaga w odniesieniu do części I przedmiotowego postępowania, złożenia PRZEDMIOTOWYCH SRODKÓW DOWODOWYCH w ramach kryteriów oceny ofert. Wykonawca wraz z ofertą składaną za pośrednictwem środków elektronicznych poprzez platformę zakupową jest zobligowany dostarczyć do siedziby Zamawiającego próbki jedzenia, w tym:
jedną kanapkę w wersji wege;
jedną kanapkę w wersji mięsnej;
jedną drożdżówkę;
trzy ciastka (zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia);
sałatkę Cezar;
kruchą babeczkę na słono z pastą ziołową i salami;
mini burger wege;
mini babeczkę z kremem waniliowym i owocami;
mini deserek z galaretką lub mini deserek z kremem lub mini deserek
z musem;
I danie (zupa);
II danie.
Zamawiający dokona otwarcia ofert oraz oceny jakości przy Wykonawcach, którzy złożą oferty w niniejszym postępowaniu w zakresie części 1. Po dokonaniu otwarcia ofert, Zamawiający przejdzie do dokonywania oceny dostarczonych próbek. Punktacja przyznana przez Komisje zostanie przekazana Wykonawcom w formie protokołu, za pośrednictwem środków komunikacji elektronicznej. Podczas dokonywania oceny próbek Zamawiający wykona dokumentacje fotograficzną, która posłuży przy realizacji umowy z wybranym Wykonawcą, a w szczególności będzie odnośnikiem do stosowania kar umownych. Próbki należy dostarczyć w dniu 07 stycznia 2026 roku, o godzinie 10:00.
14. Zamawiający nie przewiduje uzupełnienia przedmiotowych środków dowodowych, o których mowa powyżej, albowiem będą one miały zastosowanie w kryterium oceny ofert, co znajduje swoje odniesienie w art. 107 ust. 3 ustawy Pzp.
2) część II - świadczenie usług cateringowych w zakresie dostawy pizzy – przedmiotem zamówienia jest kompleksowa dostawa pizzy, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego, w odpowiednich ilościach, w zależności od formy wydarzenia.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 oraz nr 2 do Rozdziału III oraz załącznik nr 1 oraz nr 2 do Rozdziału II Specyfikacji Warunków Zamówienia.
5. Wykonawca w ramach części pierwszej wraz z ofertą jest zobligowany dostarczyć do siedziby Zamawiającego „próbki”, które posłużą przy ocenie jakościowej w ramach kryterium oceny ofert.
13. Zamawiający wymaga w odniesieniu do części I przedmiotowego postępowania, złożenia PRZEDMIOTOWYCH SRODKÓW DOWODOWYCH w ramach kryteriów oceny ofert. Wykonawca wraz z ofertą składaną za pośrednictwem środków elektronicznych poprzez platformę zakupową jest zobligowany dostarczyć do siedziby Zamawiającego próbki jedzenia, w tym:
jedną kanapkę w wersji wege;
jedną kanapkę w wersji mięsnej;
jedną drożdżówkę;
trzy ciastka (zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia);
sałatkę Cezar;
kruchą babeczkę na słono z pastą ziołową i salami;
mini burger wege;
mini babeczkę z kremem waniliowym i owocami;
mini deserek z galaretką lub mini deserek z kremem lub mini deserek
z musem;
I danie (zupa);
II danie.
Zamawiający dokona otwarcia ofert oraz oceny jakości przy Wykonawcach, którzy złożą oferty w niniejszym postępowaniu w zakresie części 1. Po dokonaniu otwarcia ofert, Zamawiający przejdzie do dokonywania oceny dostarczonych próbek. Punktacja przyznana przez Komisje zostanie przekazana Wykonawcom w formie protokołu, za pośrednictwem środków komunikacji elektronicznej. Podczas dokonywania oceny próbek Zamawiający wykona dokumentacje fotograficzną, która posłuży przy realizacji umowy z wybranym Wykonawcą, a w szczególności będzie odnośnikiem do stosowania kar umownych. Próbki należy dostarczyć w dniu 07 stycznia 2026 roku, o godzinie 10:00.
14. Zamawiający nie przewiduje uzupełnienia przedmiotowych środków dowodowych, o których mowa powyżej, albowiem będą one miały zastosowanie w kryterium oceny ofert, co znajduje swoje odniesienie w art. 107 ust. 3 ustawy Pzp.
2) część II - świadczenie usług cateringowych w zakresie dostawy pizzy – przedmiotem zamówienia jest kompleksowa dostawa pizzy, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego, w odpowiednich ilościach, w zależności od formy wydarzenia.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 oraz nr 2 do Rozdziału III oraz załącznik nr 1 oraz nr 2 do Rozdziału II Specyfikacji Warunków Zamówienia.
Termin składania ofert
2026-01-07 07:00:00.0
Lokalizacja
Teofila Lenartowicza 4
35-051 Rzeszów
Województwo: podkarpackie
Polska
35-051 Rzeszów
Województwo: podkarpackie
Polska
Kategoria asortymentowa
Usługi cateringowe
Usługi gastronomiczne
Usługi gastronomiczne
Dane nabywcy
Podkarpackie Centrum Innowacji Sp. z o. o.
Teofila Lenartowicza 4
35-051 Rzeszów
Województwo: podkarpackie
Polska
Teofila Lenartowicza 4
35-051 Rzeszów
Województwo: podkarpackie
Polska