Powrót

ZAPYTANIE OFERTOWE sygn. EZP/671/2019 - Zakup posiłków regeneracyjnych w formie cateringu dla pracowników OPEC Sp. z o.o. w Gdyni

» Opis zapytania

Nazwa: posiłki regeneracyjne
Opis: posiłki regeneracyjne w formie cateringu dla pracowników OPEC Sp. z o.o. w Gdyni
Ilość: 1 [szt.]

Wymagania dodatkowe:
offer_value (Wartość oferty)
jakość (Punkty za jakość posiłków zostaną przyznane przez członków Komisji przetargowej. Każdy z członków Komisji przyzna wg subiektywnej oceny punkty za:
a) sposób przygotowania posiłku (zgodność z opisem zawartym w dokumentacji przetargowej);
b) smak posiłku;
c) wygląd posiłku.
)
warunki płatności (przelew 14 dni, proszę potwierdzić)

Opis i specyfikacja:

OKRĘGOWE PRZEDSIĘBIORSTWO ENERGETYKI CIEPLNEJ Spółka z o.o. w Gdyni zaprasza do złożenia oferty na sukcesywne dostawy posiłków regeneracyjnych w formie cateringu dla pracowników OPEC Sp. z o.o. w Gdyni.

I. Warunki realizacji określone zostały w SIWZ dołączonym do postępowania:
1. Przedmiotem zamówienia jest zakup gotowych posiłków dla pracowników Zamawiającego.

2. Posiłki winny być dostarczane na miejsce prowadzonych prac remontowych na terenie miast: Gdynia, Rumia oraz Wejherowo (miejsce dostawy określane będzie w trakcie składania zamówień).

3. Dzienna szacunkowa liczba posiłków, które winny być dostarczone w godzinach 10:00 –11:30 w dni powszednie od poniedziałku do piątku wynosi:

a) na terenie miast: Gdynia i Rumia – 55 sztuk;

b) na terenie miasta Wejherowa – 8 sztuk.

Zamawiający codziennie (w dni powszednie od poniedziałku do piątku), w godzinach 7:00 - 7:30, zgłosi telefonicznie ilość posiłków oraz rodzaj posiłków koniecznych do przygotowania i dowiezienia na miejsce wskazane przez Zamawiającego.

4. Dzienna szacunkowa liczba posiłków, które winny być dostarczone w godzinach 18:00 –19:30 w dni powszednie od poniedziałku do piątku wynosi:

a) na terenie miast: Gdynia i Rumia – 5 sztuk,

b) na terenie miasta Wejherowa – 3 sztuki.

Zamawiający codziennie (w dni powszednie od poniedziałku do piątku), w godzinach 12:00 - 13:30, zgłosi telefonicznie ilość posiłków oraz rodzaj posiłków koniecznych do przygotowania i dowiezienia na miejsce wskazane przez Zamawiającego.

5. Dzienna szacunkowa liczba posiłków, które winny być dostarczone w godzinach 10:00 – 11:30 w sobotę wynosi:

a) na terenie miast: Gdynia i Rumia – 5 sztuk;

b) na terenie miasta Wejherowa – 3 sztuki.

W każdą sobotę Zamawiający w godzinach 07:00 - 07:30, zgłosi telefonicznie ilość posiłków oraz rodzaj posiłków koniecznych do przygotowania i dowiezienia na miejsce wskazane przez Zamawiającego.

6. Dzienna szacunkowa liczba posiłków, które winny być dostarczone w godzinach 18:00 –19:30 w sobotę wynosi:

a) na terenie miast: Gdynia i Rumia – 5 sztuk;

b) na terenie miasta Wejherowa – 3 sztuki.

W każdą sobotę Zamawiający w godzinach 12:00 - 13:30, zgłosi telefonicznie ilość posiłków oraz rodzaj posiłków koniecznych do przygotowania i dowiezienia na miejsce wskazane przez Zamawiającego o ile Strony zawartej umowy nie uzgodnią inaczej (w przypadku posiłków dostarczanych w soboty dla pracowników na godziny wieczorne, Zamawiający dopuszcza możliwość dostarczenia ich wraz z posiłkami dostarczanymi w soboty w godzinach 10:00 – 11:30).

7. Szacunkowe ilości posiłków wskazane w powyższych punktach mogą ulec zmianie w zależności od m.in. absencji pracowników lub potrzeby przeprowadzenia dodatkowych, nieplanowych prac remontowych o charakterze awaryjnym.

8. Szacunkowe ilości nie są zobowiązaniem Zamawiającego, a zmiana ilości zamawianych posiłków nie wpłynie na ich cenę jednostkową.

9. W sytuacjach awaryjnych dopuszcza się możliwość zamawiania posiłków w niedziele oraz w dni świąteczne. Posiłki zamawiane w niedziele lub w dni świąteczne winny mieć formę i skład w miarę możliwości jak najbardziej zbliżony do posiłków dostarczanych w pozostałe dni tygodnia.

10. Posiłki muszą być przygotowywane ze świeżych produktów i podawane na ciepło w jednorazowych opakowaniach termoizolacyjnych oraz posiadać plastikowe sztućce i serwetkę – każdy z posiłków winien być zapakowany osobno.

11. Wskazane wagi poszczególnych składników dań są gramaturą sprzed obróbki.

12. Koszt jednorazowych opakowań (osobnych dla każdego z posiłków), sztućców i serwetek oraz koszt transportu na miejsce wskazane przez Zamawiającego na terenie miast: Gdynia, Rumia oraz Wejherowo winien być wliczony w cenę posiłku.

13. Termin realizacji zamówienia: od dnia 02.11.2019r. do dnia 31.01.2020r. z możliwością przedłużenia umowy do dnia 31.03.2020r. przy zachowaniu niezmienności cen zaoferowanych pierwotnie przez Wykonawcę.

14. W razie braku możliwości wywiązania się przez Wykonawcę z obowiązku przygotowania posiłków, Wykonawca zobowiązany będzie na swój koszt dostarczyć w wymaganym terminie zamówione posiłki przez osobę trzecią, bez ponoszenia dodatkowych kosztów przez Zamawiającego.

15. Zamawiający zastrzega sobie prawo niezapowiedzianej kontroli rodzaju, jakości i gramatury posiłków dostarczanych pracownikom.

II. Opis sposobu przygotowania ofert

1. Oferta winna być sporządzona zgodnie z wzorem Zamawiającego.

2. Oferta musi być podpisana przez osobę/osoby uprawnione do reprezentowania i składania oświadczeń woli w imieniu Wykonawcy - zgodnie z wpisem do właściwego rejestru. Jeżeli upoważnienie do podpisywania oferty, reprezentowania Wykonawcy w postępowaniu i zaciągania zobowiązań w wysokości odpowiadającej cenie oferty wynika z pełnomocnictwa - winno być ono udzielone (podpisane) przez osobę /osoby uprawnione zgodnie z wpisem do właściwego rejestru, oraz dołączone do oferty (w oryginale lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez notariusza).

3. Ofertę należy złożyć w zaklejonym, nienaruszonym opakowaniu z napisem „Zakup posiłków regeneracyjnych w formie cateringu dla pracowników OPEC Sp. z o.o. w Gdyni” oraz nazwą i adresem Wykonawcy (dopuszcza się odcisk pieczęci).

4. Uwzględnione zostaną wyłącznie oferty dostarczone w terminie, odpowiadające przedmiotowi zamówienia oraz warunkom i wymogom podanym w niniejszej siwz.

W przypadku pytań:
- merytorycznych, proszę o kontakt za pośrednictwem przycisku w prawym, dolnym rogu formularza "Wyślij wiadomość" lub pod nr tel. (058) 627 38 18 - Ewa Nosowska-Wichert.

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus pod nr 22 101 02 02, czynnym od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00 do 17:00.
Oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest podpisanie umowy lub porozumienia handlowego.
Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.




Złóż ofertę


» Termin składania ofert

24.10.2019 | 09:00


» Lokalizacja



» Kategoria asortymentowa

  • Usługi cateringowe

» Dane nabywcy

Okręgowe Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej Spółka z o.o.


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się