Posiłki profilaktyczne dla pracowników Sekcji IMR5 w okresie 04.03 - 28.06.2019 r. w Elblągu
» Opis zapytania
Posiłki profilaktyczne dla pracowników Sekcji IMR5 w okresie 04.03 - 28.06.2019 r. w formie jednego dania gorącego, w punkcie gastronomicznym w Elblągu.
Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych, sporządzonych ze świeżych produktów lub półproduktów, o wartości ok. 1000 kcal,
o temperaturze min.75°C dla gorących zup i min.63°C dla gorących drugich dań zgodnie z HACCP. Wymagana wartość odżywcza: ok. 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek. Podstawa prawna: Rozporządzenie RM z dnia 28.05.1996 r., poz. 279 Dz. U. Nr 60 z 1996r.
Posiłki profilaktyczne dla 7 pracowników dziennie w punkcie gastronomicznym w Elblągu, w ilościach i porach każdorazowo uzgadnianych telefonicznie przez Zamawiającego w ramach złożonego zamówienia.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do niewykorzystania wskazanych ilości posiłków w czasie trwania Zamówienia, a Wykonawca nie będzie miał prawa do wnoszenia roszczeń z tego tytułu.
Złóż ofertę
» Termin składania ofert
27.02.2019 | 13:00
» Lokalizacja
/PKP Polskie Linie Kolejowe S.A./Zarząd/Pion ds. utrzymania infrastruktury/IM Zakład Maszyn Torowych/IM Biuro Zakładu Maszyn Torowych/IME Z-ca dyr. ds. ekon - finans/IM Dział zamówień i gospodarki materiał, Brak danych, Brak danych
» Kategoria asortymentowa
- Świadczenia na rzecz pracowników
» Dane nabywcy
/PKP Polskie Linie Kolejowe S.A./Zarząd/Pion ds. utrzymania infrastruktury/IM Zakład Maszyn Torowych/IM Biuro Zakładu Maszyn Torowych/IME Z-ca dyr. ds. ekon - finans/IM Dział zamówień i gospodarki materiał
» Dane kontaktowe
Dostępne po zalogowaniu
Zaloguj sięBądź na bieżąco z zapytaniami ze swojej branży
Zapytania ofertowe z kategorii Świadczenia na rzecz pracowników z ostatnich 10 dni.