Dostawa drobnego sprzętu kuchenno-stołowego oraz wyposażenia i urządzeń dla stołówek i restauracji Wojskowej Akademii Technicznej

» Opis zapytania

1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobnego sprzętu kuchenno-stołowego oraz wyposażenia i urządzeń dla stołówek i restauracji Wojskowej Akademii Technicznej.
Zadanie Nr 1: Dostawa drobnego sprzętu stołowo-kuchennego dla potrzeb nowotworzonej stołówki:
Bulionówek, cedzaków, chochli, desek, dystrybutorów grzewczych, dzbanków, ekspozytorów, filiżanek, frytownicy, garnków różnego rodzaju, kieliszków, koszy, kubków, listew, łopatek, łyżeczek i łyżek różnego rodzaju, maszynki do mielenia mięsa, mieszadeł, mikserów ręcznych, misek, młynków, nadstawek, noży różnego rodzaju, obieraczek, otwieraczy, ostrzałek, patelni, pater, pędzli silikonowych płyt kloca masarskiego, podstaw pod garnki, pojemników różnego typu, pokryw, półmisków, rękawic, rózg stalowych, sit, skrobaczek, stojaków, szatkownicy, szczypców, szklanek, szufelek, tac różnego rodzaju, talerzy różnego rodzaju, tarek, tasaków, termometrów, tłuczków, ubijaków, wanien, wiader, widelców różnego rodzaju, worków do wyciskania, zestawów do przypraw.
Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3 do SIWZ.
Zadanie Nr 2: Dostawa wyposażenia kuchennego dla potrzeb nowotworzonej stołówki:
Drabin aluminiowych, palet magazynowych, regałów z polipropylenu i ze stali chromowanej, stolików barowych, szafek bhp, taboretów, wiader na kółkach, różnego rodzaju wózków
Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3A do SIWZ.
Zadanie Nr 3:Dostawa maszyn kuchennych dla potrzeb nowotworzonej stołówki:
Maszyny tunelowej do mycia naczyń, zmywarki, stanowiska roboczego do szatkowania warzyw.
Szczegóły techniczne i ilości opisano w załącznikach: 3B oraz 3B1,3B2,3B3 do SIWZ.
Zadanie Nr 4: Dostawa pieców konwekcyjno-parowych i zmywarki:
Pieców konwekcyjno-parowych i zmywarki.
Szczegóły techniczne i ilości opisano w załącznikach: 3C oraz 3C1,3C2,3C3,3C4 do SIWZ.
Zadanie Nr 5: Dostawa wyposażenia restauracji w Centrum Szkoleniowo-Konferencyjnym:
Krajalnicy żywności, taboretów gazowych, kostkarki do lodu, szaf chłodniczej.
Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3D do SIWZ.
Zadanie Nr 6: Dostawa drobnego sprzętu stołowo-kuchennego dla restauracji w Centrum Szkoleniowo-Konferencyjnym:
Bulionówek, chochel, cukiernic, dzbanków, filiżanek, garnków, koszyków, łopatek, nożyc, patelni, pieprzniczek, pojemników różnego rodzaju, porcjonerów, półmisków, salaterek różnego rodzaju, serwetników, solniczek, sosjerek, stojaków, szczypiec, sztućców stołówkowych (łyżeczek, łyżek, widelców i noży), świeczników, tac różnego rodzaju, talerzy różnego rodzaju, termosów, tłuczków, waz, widelców, witryn, wózków i wyciskaczy.
Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3E do SIWZ.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

12.12.2018 | 09:00


» Lokalizacja

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Kategoria asortymentowa

  • AGD Małe
  • Akcesoria kuchenne
  • Meble
  • Pozostałe elementy wyposażenia pomieszczeń

» Dane nabywcy

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

Bądź na bieżąco z zapytaniami ze swojej branży
 

Zapytania ofertowe z kategorii AGD z ostatnich 10 dni.