Usługa całodziennego kompleksowego żywienia pacjentów Zakładu Opiekuńczo- Leczniczego
» Opis zapytania
1. Przedmiotem zamówienia jest usługa całodziennego kompleksowego żywienia pacjentów Zakładu Opiekuńczo – Leczniczego DOM POLSKIEGO CZERWONEGO KRZYŻA , ul. Olszańska 5. 2. Usługa, o której mowa w ust. 1, zawiera przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla pacjentów ZOL wraz z dostawą produktów żywnościowych (dodatków białkowych i depozytów) niezbędnych do całodziennego kompleksowego żywienia pacjentów ZOL. 3. Powyższa usługa obejmuje dostarczanie posiłków w czystych pojemnikach zbiorczych (posiłki nie porcjowane) do Kuchni ZOL w ilościach wynikających z liczby hospitalizowanych pacjentów z uwzględnieniem wymogów Zamawiającego i zaleceń dietetycznych Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie. 4. Zamawiający dokonuje czynności porcjowania posiłków, dystrybucji do pacjenta, odbioru naczyń, usuwania resztek posiłków i pakowania naczyń do pojemników zbiorczych. 5. Wykonawca zobowiązany jest do świadczenia usługi zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa, w szczególności z Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz. U. z 2010r. Nr 136 poz. 914 ze zm.).
Złóż ofertę
» Termin składania ofert
29.03.2018 | 08:30
» Lokalizacja
ul. Studencka 1
Kraków 31-116
Województwo: małopolskie
Polska
» Kategoria asortymentowa
- Usługi gastronomiczne
» Dane nabywcy
Małopolski Oddział Okręgowy Polskiego Czerwonego Krzyża
ul. Studencka 1
Kraków 31-116
Województwo: małopolskie
Polska
» Dane kontaktowe
Dostępne po zalogowaniu
Zaloguj sięBądź na bieżąco z zapytaniami ze swojej branży
Zapytania ofertowe z kategorii Gastronomia, catering, hotelarstwo z ostatnich 10 dni.