Usługa cateringowa w trakcie Konferencji UDT

» Opis zapytania

Urząd Dozoru Technicznego zwraca się z prośbą o przedstawienie oferty na usługę cateringową, która będzie świadczona w dniu 22 marca 2017 r. podczas Konferencji „Bezpieczeństwo jako czynnik stymulacji rozwoju gospodarczego”.
Konferencja odbędzie się w Szkole Głównej Handlowej, Al. Niepodległości 128, 02 – 554 Warszawa, Aula I, budynek C.
W konferencji będzie brało udział maksymalnie 140 osób. Organizator zastrzega sobie prawo zmniejszenia ilości osób do 50% najpóźniej na 3 dni przed Konferencją.
Istotne warunki realizacji zamówienia:
1.zlecenie realizowane będzie na podstawie pisemnej umowy,
2.usługa potwierdzona zostanie protokołem odbioru, stanowiącym podstawę do wystawienia faktury,
3.termin płatności: 21 dni od daty wystawionej prawidłowo pod względem formalno-rachunkowym faktury,
4.Lunch - do oferty należy dołączyć 3 propozycje menu (serwowane w bemarach w godz. 14.15-15.15) w skład którego powinny wchodzić:
a)przystawki - co najmniej 3 rodzaje w ilości około 150g na osobę,
b)2 różne zupy do wyboru,
c)3 dania gorące główne (1 mięsne, 1 wegetariańskie oraz 1 rybne, z wykluczeniem ryby panga),
d)dodatki skrobiowe pasujące do dania głównego (2 rodzaje do wyboru, np. ryż, ziemniaki pieczone, kluski, kasze itp.) i warzywne (warzywa z grilla bądź z wody lub blanszowane itp.),
e)napoje zimne i gorące (kawa, herbata, soki owocowe - przynajmniej 2 rodzaje).
5.Przerwa kawowa ciągła w godzinach 9.00 – 13.00 powinna zawierać:
•kawę z ekspersu,
•herbatę (zestaw herbat w saszetkach różne smaki),
•dodatki do kawy i herbaty,
•ciasta domowe 200g w przeliczeniu na osobę (minimum 3 rodzaje),
•ciastka 200g w przeliczeniu na osobę (minimum 3 rodzaje),
•rogaliki kruche 200g w przeliczeniu na osobę,
•owoce 200 g w przeliczeniu na osobę,
•soki owocowe 200 ml w przeliczeniu na osobę minimum 2 rodzaje,
•woda butelkowana gazowana i niegazowana 500 ml w przeliczeniu na osobę (po jednej z każdego rodzaju)
6.W ofercie proszę wycenić swoje propozycje menu wg powyższej specyfikacji.
7. Proszę do oferty załączyć 3 propozycje menu wg specyfikacji z pkt 4 (w formie dokumentu zapisanego w pliku PDF)

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

01.03.2017 | 22:00


» Lokalizacja

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Kategoria asortymentowa

  • Gastronomia, catering, hotelarstwo

» Dane nabywcy

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się