Usługa żywienia pacjentów Szpitala w Pyskowicach

» Opis zapytania

Świadczenie usługi w zakresie przygotowania i dostawy całodziennych posiłków dla pacjentów Szpitala w Pyskowicach spółki z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Szpitalna 2 /catering/ w okresie 12 miesięcy, licząc od daty podpisania umowy, polegającej na wytwarzaniu i dostarczaniu całodziennych posiłków pacjentom szpitala na n/w oddziały:Wewnętrzny, Ginekologiczno -Położniczy, Chirurgii Ogólnej. Posiłki należy przygotowywać z uwzględnieniem diet stosowanych w Szpitalu. W podanych dietach należy uwzględniać zalecane produkty i techniki kulinarne (np. zawarte w publikacjach: „System dietetyczny dla zakładów służby zdrowia”, H. Szczygłowa, wyd. IŻŻ, Warszawa 1992; „Podstawy naukowe żywienia w szpitalach”, Wyd. Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa 2001r. „Zasady prawidłowego żywienia chorych w szpitalach” Wyd. Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa 2011).

Szacunkowa ilość posiłków na rok:

Śniadania: 25000
Obiady: 24000
Kolacje: 25000

Kleik ryżowy w ilości 100 opakowań o 400 gram w okresie 12 miesięcy.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

03.02.2017 | 12:00


» Lokalizacja

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Kategoria asortymentowa

  • Usługi gastronomiczne
  • Dania gotowe i specjalne produkty odżywcze

» Dane nabywcy

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się