„Dobry posiłek w szpitalach na okres do 31.12.2024”

» Opis zapytania

Dostarczenie gotowych posiłków obejmujących drugie śniadanie i podwieczorek zgodnie z poniższym zestawieniem dań w ujęciu 3 dekadowym -powtarzalnym ( średnia ilość posiłków na dzień: 144)
lp. I dekada Określenie posiłku
1 II śniadanie budyń z owocami z granolą
Podwieczorek hamburger razowy z pieczoną karkówką, warzywami i sosem
2 II śniadanie leniwe kopytka z masłem i kruszonym twarogiem
Podwieczorek hot-dog z pieczoną kiełbasą, warzywami, sosem i prażoną cebulką
3 II śniadanie owsianka z owocami
Podwieczorek kanapka z pastą rybną, piklami i sałatą
4 II śniadanie papryka faszerowana mięsem drobiowym, ryżem i warzywami zapiekana z serem, pieczywo
Podwieczorek kisiel z owocami
5 II śniadanie bułki na parze z sosem truskawkowym
Podwieczorek tortilla z szynką, serem i warzywami
6 II śniadanie babka z kaszy gryczanej z twarożkiem i warzywami
Podwieczorek koktajl warzywno-owocowy
7 II śniadanie chia na mleku kokosowym z brzoskwinią
Podwieczorek pizza domowa na grubym cieście
8 II śniadanie galaretka z truskawkami i bitą śmietaną
Podwieczorek sałatka ryżowa z jajkiem, piklami i tuńczykiem
9 II śniadanie ciasto marchewkowe
Podwieczorek pajda chleba wiejskiego z pastą z fasoli i ogórkiem kiszonym
10 XII śniadanie orientalny ryż smażony z warzywami i kurczakiem
Podwieczorek ciasto kruche ze śliwkami i bezą
lp. II dekada Określenie posiłku
1 II śniadanie kopytka gnocchi z pesto, szpinakiem i gorgonzolą
Podwieczorek kanapka z chleba tostowego z jajkiem sadzonym i bekonem
2 II śniadanie jogurt z granolą, ananasem, mango i kiwi
Podwieczorek sałatka z pieczonym kurczakiem, warzywami i fetą, bagietka czosnkowa
3 II śniadanie sałatka brokułowa z pomidorem, sos jogurtowy ze szczypiorkiem i czosnkiem
Podwieczorek bułka z szynką, serem i warzywami
4 II śniadanie dal z soczewicy, chlebek naan
Podwieczorek niemiecka kanapka z mortadelą, serem, ogórkiem kiszonym i musztardą
5 II śniadanie naleśnik zapiekany po meksykańsku
Podwieczorek budyń czekoladowy
6 II śniadanie galaretka drobiowo-warzywna
Podwieczorek pudding czekoladowy
7 II śniadanie sałatka tabule
Podwieczorek pita z pastą mięsną, sałatą i piklami
8 II śniadanie tortellini z pieczarkami, szpinakiem i szynką
Podwieczorek ciasto czekoladowe
9 II śniadanie tagiatelle z sosem truskawkowym
Podwieczorek ryba po grecku z warzywami, pieczywo
10 II śniadanie makaron zapiekany z kurczakiem, szpinakiem i cukinią
Podwieczorek koktajl kakaowo-bananowy
lp. III dekada Określenie posiłku
1 II śniadanie ryż z jabłkami
Podwieczorek tortilla z kurczakiem i warzywami
2 II śniadanie mleczny koktajl truskawkowy
Podwieczorek sałatka makr piklami i wędzonym kurczakiem, bułka
3 II śniadanie ciasto bananowe
Podwieczorek kanapka wiejskiego chleba z jajkiem, tuńczykiem i warzywami
4 II śniadanie zapiekanka xxl z wędliną, serem i warzywami
Podwieczorek koktajl witaminowy, zielony
5 II śniadanie tortilla ziemniaczana z warzywami
Podwieczorek chałka drożdżówka z serkiem waniliowym z brzoskwinią
6 II śniadanie placki "rosti", jogurt z ogórkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem
Podwieczorek ciasto jogurtowo-truskawkowe
7 II śniadanie kasza manna z owocami
Podwieczorek bułka razowa z szarpaną wieprzowiną z warzywami
8 II śniadanie makaron w sosie serowym
Podwieczorek deser jogurtowy z bananami, toffi i granolą
9 II śniadanie szakszuka z jajkiem, pieczywo
Podwieczorek drożdżówka z serem i śliwką
10 II śniadanie burrito z warzywami i mięsem, krążki cebulowe
Podwieczorek jabłecznik
Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć posiłki 7 dni w tygodniu, w godzinach 9.30-10.15, w pojemnikach zbiorczych, które pozostawi do dyspozycji Zamawiającego do dnia następnego, chyba że konsystencja posiłków wymagać będzie osobnego opakowania. Wykonawca zobowiązuje się , składając ofertę, do podania informacji zawartych w załączniku numer 5 tj. skład, wartość energetyczna (kaloryczność), ilość białka, węglowodanów, (w tym cukrów), tłuszczu, w

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

16.01.2025 | 10:30


» Lokalizacja

66-200 Świebodzin


» Kategoria asortymentowa

  • Usługi cateringowe
  • Usługi gastronomiczne
  • Dania gotowe i specjalne produkty odżywcze

» Dane nabywcy

Ośrodek dla Osób Uzależnionych SPZOZ Nowy Dworek
Nowy Dworek 46
66-200 Świebodzin
telefon: null
email: r.kalota@nowydworek.com
nip: 9271028363


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się