Dostawa przetworów mleczarskich dla potrzeb kuchni szpitalnej

» Opis zapytania

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa przetworów mleczarskich do kuchni szpitalnej.
2. Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 2 do SWZ –Formularz Cenowy
3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 3 do SWZ –Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia
4. Oferowany przedmiot zamówienia musi spełniać wymagania Zamawiającego wymienione w Formularzu cenowym – załącznik nr 2 do SWZ oraz Szczegółowy opis zamówienia – załącznik numer 3.
5. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości zamawianego towaru w okresie realizacji umowy, w zależności od jego rzeczywistych potrzeb, przy czym wzrost i zmniejszenie zapotrzebowania może wynosić maksymalnie 10% wartości umowy. Wykonawca zobowiązuje się do elastycznego reagowania na zwiększone lub zmniejszone ilościowo zamówienia składane przez Zamawiającego na dany towar.
6. Dostarczane produkty, wyprodukowane i dostarczone zgodnie z wymogami systemu HACCP. Każdy dostarczony asortyment (produkt) musi być opatrzony datą przydatności do spożycia.

Tryb przetargu: Podstawowy art. 275 pkt 1

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

23.10.2024 | 10:00


» Lokalizacja

ul. Kościuszki 18


» Kategoria asortymentowa

  • Nabiał

» Dane nabywcy

Podkarpackie Centrum Medyczne w Rzeszowie SPZOZ


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

Bądź na bieżąco z zapytaniami ze swojej branży
 

Zapytania ofertowe z kategorii Produkty spożywcze z ostatnich 10 dni.