Usługa hotelowo-gastronomiczna na potrzeby organizacji obozu sportowego dla zawodników Akademii Piłkarskiej Klubu Sportowego Sokół Serock

» Opis zapytania

1) Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi hotelowo-gastronomicznej na potrzeby organizacji obozu sportowego dla zawodników Akademii Piłkarskiej Klubu Sportowego Sokół Serock.
2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zamieszczony w treści załącznika nr 4 do SWZ „Opis przedmiotu zamówienia” oraz załącznika nr 5 „Projekt umowy”.
3) Usługa hotelarska wraz z usługą gastronomiczną dla dwóch turnusów młodzieży wraz z opiekunami na terenie m. Lidzbark (123-230, woj. WARMIŃSKO-MAZURSKIE, pow. działdowski, gm. Lidzbark), w terminach:
a) 3-10 sierpnia 2024 r. – I turnus,
b) 10-17 sierpnia 2024 r. – II turnus.
na potrzeby obozów sportowych organizowanych przez Zamawiającego.
4) Z uwagi na założenie korzystania przez uczestników obozu z obiektu sportowego – boisko piłkarskie na Stadionie w Lidzbarku, Zamawiający oczekuje, że obiekt, w którym będzie realizowana usługa zlokalizowany był na terenie miasta
Lidzbark z zastrzeżeniem, że jeżeli hotel oddalony jest od boiska o więcej niż 0,5 km Zamawiający oczekuje w ramach ceny wykonania zamówienia również zapewnienia przez Wykonawcę codziennego dowozu i odwozu uczestników na obiekt.
5) Zamawiający zastrzega, że wszyscy uczestnicy wyjazdu wraz z trenerami muszą być zakwaterowani w jednym budynku.
6) Zamawiający oczekuje zapewnienia miejsc noclegowych w jednym budynku w ośrodku/ hotelu dla:
a) turnus I: do 80 uczestników,
b) turnus II: do 80 uczestników.
7) Zamawiający oczekuje zakwaterowania uczestników w pokojach 2 lub 3 lub 4 osobowych z pełnym węzłem sanitarnym.
8) Wyżywienie uczestników obozu w dniach rozpoczynających turnusy tj. 3.08.2024r. i 10.08.2024r. nie obejmuje śniadań - wyżywienie rozpoczyna się od obiadu.
9) Wyżywienie uczestników obozu w dniach kończących turnusy tj. 10.08.2024r. i 17.08.2024r. obejmuje jedynie śniadanie – w tym dniu po śniadaniu nastąpi wykwaterowanie uczestników i odjazd do domu.
10) Wykonawca musi zapewnić:
a) całodzienne wyżywienie: śniadania w formie bufetu, obiady serwowane, podwieczorek, kolacje w formie bufetu.
b) możliwość spożywania przez uczestników posiłków na terenie budynku, w którym realizowana jest usługa hotelowa – sala restauracyjna/stołówka;
c) spożywanie wszystkich posiłków w pozycji siedzącej przy stołach,
d) napoje ciepłe i zimne do każdego posiłku;
e) Wykonawca zapewni możliwość wyboru wersji wegetariańskiej w zakresie wszystkich posiłków.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

03.06.2024 | 14:30


» Lokalizacja

05-140 Serock


» Kategoria asortymentowa

  • Usługi gastronomiczne
  • Usługi hotelarskie

» Dane nabywcy

Serockie Inwestycje Samorządowe Sp. z o.o.
ul. Rynek 21
05-140 Serock
telefon: null


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się