,,Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach’’

» Notice description

1. Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie sukcesywnych usług cateringowych dla uczestników studiów podyplomowych organizowanych na terenie obiektu Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach Filia w Rybniku położonego w Rybniku przy ul. Rudzkiej 13c.
2. Przez świadczenie sukcesywnych usług cateringowych zamawiający rozumie usługę przygotowywania posiłków i napojów oraz ich dowóz/dostarczenie i podanie w terminach i ilościach każdorazowo wskazanych przez zamawiającego w zleceniu, z wykorzystaniem przez wykonawcę własnych urządzeń, sprzętu, stołów bufetowych przykrytych jednolitym obrusem, naczyń, produktów. Wykonawca dostarczy i rozłoży posiłki w miejscu wskazanym przez zamawiającego.
3. Każdorazowe zlecenie obejmować będzie usługi cateringowe dla min. 25 osób i nie więcej niż 40 osób, co będzie określał każdorazowo zamawiający.
4. Świadczenie usług cateringowych będzie odbywało się sukcesywnie, w oparciu o odrębne zlecenia zamawiającego przesłane w formie elektronicznej.
5. Wykonawca musi zapewnić wyposażenie odpowiednio dostosowane do podawania gorących napojów tj. woda do przygotowania herbaty, kawy powinna być podawana w warnikach. W przypadku zgłoszenia braków wody w warnikach lub w dzbankach wykonawca zapewnia uzupełnienie ich w ciągu 20 minut od zgłoszenia telefonicznego przez zamawiającego.
6. Zamawiający udostępni pomieszczenia, w których będą odbywać się wydarzenia w terminie uzgodnionym z wykonawcą, jednak minimalnie 2 godziny przed rozpoczęciem wydarzenia. Zamawiający zapewni również dostęp do mediów tj. do prądu i wody.
7. Do obowiązków wykonawcy należy również odbiór naczyń i sprzętu po zakończeniu usługi cateringowej – w tym samym dniu po godz. 17.00.
8. Podane przez zamawiającego w Formularzu nr 1 do SWZ ( Formularz oferty) ilości zestawów cateringowych służą jedynie do oceny i porównania ofert i oparte są na wielkościach szacowanych. Faktyczne ilości zestawów cateringowych będą wynikały z bieżących, rzeczywistych potrzeb zamawiającego.
9. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz opis sposobu wykonania zamówienia oraz obowiązki wykonawcy określają:
9.1. Projektowane postanowienia umowy zwane dalej ,,PPU’’ stanowiące Formularz nr 4 do SWZ.
9.2. Opis przedmiotu zamówienia zwany dalej: ,,OPZ’’ stanowiący Formularz nr 5 do SWZ.

Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

20.05.2024 | 09:00


» Location

40-287 Katowice


» Category assortment

  • Catering services

» Buyer data

Biuro Zamówień Publicznych
ul. 1 Maja 50
40-287 Katowice
telefon: null


» Contact details

Available after sign in

Sign in