,,Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach’’
» Notice description
1. Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie sukcesywnych usług cateringowych dla uczestników studiów podyplomowych organizowanych na terenie obiektu Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach Filia w Rybniku położonego w Rybniku przy ul. Rudzkiej 13c.
2. Przez świadczenie sukcesywnych usług cateringowych zamawiający rozumie usługę przygotowywania posiłków i napojów oraz ich dowóz/dostarczenie i podanie w terminach i ilościach każdorazowo wskazanych przez zamawiającego w zleceniu, z wykorzystaniem przez wykonawcę własnych urządzeń, sprzętu, stołów bufetowych przykrytych jednolitym obrusem, naczyń, produktów. Wykonawca dostarczy i rozłoży posiłki w miejscu wskazanym przez zamawiającego.
3. Każdorazowe zlecenie obejmować będzie usługi cateringowe dla min. 25 osób i nie więcej niż 40 osób, co będzie określał każdorazowo zamawiający.
4. Świadczenie usług cateringowych będzie odbywało się sukcesywnie, w oparciu o odrębne zlecenia zamawiającego przesłane w formie elektronicznej.
5. Wykonawca musi zapewnić wyposażenie odpowiednio dostosowane do podawania gorących napojów tj. woda do przygotowania herbaty, kawy powinna być podawana w warnikach. W przypadku zgłoszenia braków wody w warnikach lub w dzbankach wykonawca zapewnia uzupełnienie ich w ciągu 20 minut od zgłoszenia telefonicznego przez zamawiającego.
6. Zamawiający udostępni pomieszczenia, w których będą odbywać się wydarzenia w terminie uzgodnionym z wykonawcą, jednak minimalnie 2 godziny przed rozpoczęciem wydarzenia. Zamawiający zapewni również dostęp do mediów tj. do prądu i wody.
7. Do obowiązków wykonawcy należy również odbiór naczyń i sprzętu po zakończeniu usługi cateringowej – w tym samym dniu po godz. 17.00.
8. Podane przez zamawiającego w Formularzu nr 1 do SWZ ( Formularz oferty) ilości zestawów cateringowych służą jedynie do oceny i porównania ofert i oparte są na wielkościach szacowanych. Faktyczne ilości zestawów cateringowych będą wynikały z bieżących, rzeczywistych potrzeb zamawiającego.
9. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz opis sposobu wykonania zamówienia oraz obowiązki wykonawcy określają:
9.1. Projektowane postanowienia umowy zwane dalej ,,PPU’’ stanowiące Formularz nr 4 do SWZ.
9.2. Opis przedmiotu zamówienia zwany dalej: ,,OPZ’’ stanowiący Formularz nr 5 do SWZ.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
20.05.2024 | 09:00
» Location
40-287 Katowice
» Category assortment
- Catering services
» Buyer data
Biuro Zamówień Publicznych
ul. 1 Maja 50
40-287 Katowice
telefon: null
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.