Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
» Notice description
1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja sukcesywnej usługi cateringowej dla uczestników konferencji/spotkań/seminariów o charakterze naukowym oraz innych wydarzeń organizowanych na terenie obiektów Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach.
2. Przez świadczenie sukcesywnych usług cateringowych zamawiający rozumie usługę przygotowywania, dostarczania do miejsca wydania i podawania gotowych posiłków oraz napojów z wykorzystaniem przez wykonawcę własnych urządzeń, sprzętu, naczyń, produktów w czasie konferencji/spotkań/seminariów o charakterze naukowym oraz innych wydarzeń organizowanych na terenie obiektów Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach, w terminach i ilościach wskazanych przez zamawiającego.
3. Świadczenie usług cateringowych w ramach organizowanych przez zamawiającego wydarzeń będzie odbywało się sukcesywnie, w oparciu o odrębne zlecenia zamawiającego przesłane w formie elektronicznej.
4. Każde zlecenie będzie obejmować usługi cateringowe dla minimum 15 osób i maksymalnie 100 osób, w zależności od charakteru wydarzenia, którego dotyczy usługa cateringowa, co będzie określał każdorazowo zamawiający
w zleceniu.
5. Zamawiający dopuszcza organizację nie więcej niż 2 spotkań połączonych ze świadczeniem usług cateringowych tego samego dnia, maksymalnie dla 100 osób.
6. Zamawiający udostępni pomieszczenia, w których będą odbywać się wydarzenia
w terminie uzgodnionym z wykonawcą, jednak minimalnie 2 godziny przed rozpoczęciem wydarzenia. Zamawiający zapewni również dostęp do mediów
tj. do prądu i wody.
7. W sytuacji zgłoszenia zapotrzebowania przez zamawiającego, wykonawca zapewnia stoły bufetowe pokryte czarnym materiałem typu stretch (nakładki elastyczne), stoliki koktajlowe w czarnych pokrowcach typu klepsydra (każdy stolik koktajlowy na maksimum 6 osób), krzesła oraz stoły (stabilne, dostosowane swoim wyglądem i rozmiarem do rodzaju wydarzenia).
8. Podane przez zamawiającego w Formularzu nr 1 do SWZ ( Formularz oferty) ilości zestawów cateringowych służą jedynie do oceny i porównania ofert i oparte są na wielkościach szacowanych. Faktyczne ilości zestawów cateringowych będą wynikały z bieżących, rzeczywistych potrzeb zamawiającego.
9. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz opis sposobu wykonania zamówienia oraz obowiązki wykonawcy określają:
9.1. Projektowane postanowienia umowy zwane dalej ,,PPU’’ stanowiące Formularz nr 4 do SWZ.
9.2. Opis przedmiotu zamówienia zwany dalej: ,,OPZ’’ stanowiący Formularz nr 5 do SWZ.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
08.05.2024 | 09:00
» Location
40-287 Katowice
» Category assortment
- Catering services
» Buyer data
Biuro Zamówień Publicznych
ul. 1 Maja 50
40-287 Katowice
telefon: null
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.