,,Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach’’

» Opis zapytania

1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja sukcesywnej usługi cateringowej na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach.
2. Przedmiot zamówienia został podzielony na 2 moduły (gdzie za moduł rozumie się część). Oznacza to, że zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych zgodnie z poniższym zestawieniem. Zamawiający nie ogranicza liczby części, na którą wykonawca może złożyć ofertę, ani nie wskazuje maksymalnej liczby części, na które zamówienie może zostać udzielone temu samemu wykonawcy.
2.1. MODUŁ I
Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie sukcesywnych usług cateringowych dla uczestników studiów podyplomowych organizowanych na terenie obiektów Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach położonych
w Katowicach przy ul. Bogucickiej 3, 3a, 5 oraz przy ul. Adamskiego 7.
2.2. MODUŁ II
Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie sukcesywnych usług cateringowych dla uczestników studiów podyplomowych organizowanych na terenie obiektu Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach Filia w Rybniku położonego w Rybniku przy ul. Rudzkiej 13c.
3. Przez świadczenie sukcesywnych usług cateringowych zamawiający rozumie usługę przygotowywania posiłków i napojów oraz ich dowóz/dostarczenie i podanie w terminach i ilościach każdorazowo wskazanych przez zamawiającego w zleceniu, z wykorzystaniem przez wykonawcę własnych urządzeń, sprzętu, naczyń, produktów.
4. W ramach Modułu I każdorazowe zlecenie obejmować będzie usługi cateringowe dla min. 25 osób i nie więcej niż 40 osób co będzie określał każdorazowo zamawiający.
5. W ramach Modułu II każdorazowe zlecenie obejmować będzie usługi cateringowe dla min. 25 osób i nie więcej niż 70 osób, co będzie określał każdorazowo zamawiający.
6.Świadczenie usług cateringowych będzie odbywało się sukcesywnie, w oparciu o odrębne zlecenia zamawiającego przesłane w formie elektronicznej.
7. Zamawiający udostępni pomieszczenia, w których będą odbywać się wydarzenia
w terminie uzgodnionym z wykonawcą, jednak minimalnie 2 godziny przed rozpoczęciem wydarzenia. Zamawiający zapewni również dostęp do mediów tj. do prądu i wody.
8. W sytuacji zgłoszenia zapotrzebowania przez zamawiającego, wykonawca zapewnia stoły bufetowe pokryte czarnym materiałem typu stretch (nakładki elastyczne), stoliki koktajlowe w czarnych pokrowcach typu klepsydra (każdy stolik koktajlowy na maksimum 6 osób), krzesła oraz stoły (stabilne, dostosowane swoim wyglądem i rozmiarem do rodzaju wydarzenia).
9. Zarówno dla modułu I jak i modułu II podane przez zamawiającego w Formularzu nr 1 do SWZ ( Formularz oferty) ilości zestawów cateringowych służą jedynie do oceny i porównania ofert i oparte są na wielkościach szacowanych. Faktyczne ilości zestawów cateringowych będą wynikały z bieżących, rzeczywistych potrzeb zamawiającego.
10. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz opis sposobu wykonania zamówienia oraz obowiązki wykonawcy określają:
10.1. Projektowane postanowienia umowy zwane dalej ,,PPU’’ stanowiące Załącznik nr 1A i nr 1B do SWZ.
10.2. Opis przedmiotu zamówienia zwany dalej: ,,OPZ’’ stanowiący Załącznik nr 2 do SWZ.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

18.04.2024 | 09:00


» Lokalizacja

40-287 Katowice


» Kategoria asortymentowa

  • Usługi cateringowe

» Dane nabywcy

Biuro Zamówień Publicznych
ul. 1 Maja 50
40-287 Katowice
telefon: null


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się