Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych dla 42. Bazy Lotnictwa Szkolnego w Radomiu oraz jednostek będących na jej zaopatrzeniu w 2024 r.

» Opis zapytania

1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych dla 42. Bazy Lotnictwa Szkolnego w Radomiu oraz jednostek będących na jej zaopatrzeniu w 2024 r. 2.Nazwa i kod zamówienia według Wspólnego Słownika Zamówień: 15110000-2 Mięso 15130000-8 Produkty mięsne 15131100-6 Produkty mięsno-wędliniarskie 15131230-6 Salami 15131210-0 Szynka wędzona 15131600-1 Produkty wołowe i cielęce 3.Przedmiot zamówienia został podzielony na 4 części: 1)Część I: Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych dla 42 BLSz w Radomiu. 2)Część II: Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych dla JW. Grójec 3)Część III: Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych dla JW. Sochaczew 4)Część IV: Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych dla JW. Olszewnica 4. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik 1, 1a, 1b, 1c i 2 do SWZ i umowy. 5.Projekt umowy stanowi również uzupełnienie opisu przedmiotu zamówienia w zakresie postanowień nie uregulowanych zapisami w załączniku nr 1, 1a, 1b, 1c i 2 do SWZ.
Tryb przetargu: Przetarg nieograniczony

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

08.04.2024 | 09:45


» Lokalizacja

Radom, Grójec, Sochaczew, Olszewnica


» Kategoria asortymentowa

  • Mięso, drób, ryby i owoce morza

» Dane nabywcy

42. Baza Lotnictwa Szkolnego


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się