Usługę bufetową na potrzeby Programu MBA (V edycja) realizowanego na Wydziale Inżynierii Zarządzania

» Opis zapytania

Usługa bufetowa dotyczy grupy ok. 30 osób
Łączna szacowana liczba obiadów w I i II semestrze: 1140 obiadów; Zamawiający zastrzega możliwość zwiększenia ilości osób objętych usługa bufetową.
Wymagania dotyczące usługi bufetowej
Obiad:
a) obiad składający się z zupy (min. 250 g) i drugiego dania,
b) drugie danie składające się z porcji mięsa/ryba (100-15 0g) +ziemniaki/kasza/ryż/makaron (min. 200 g) + 2 rodzaje surówek (min. 150 g),
c) soki, woda mineralna – po 200 ml na osobę,
d) obiady powinny być dostarczone w hermetycznie zamkniętych pojemnikach,
e) wykonawca zapewni sztućce jednorazowego użytku,
Wykonawca zapewni spełnienie wymagań Głównego Inspektora Sanitarnego w zakresie serwowania posiłków w związku z sytuacją COVID-19.
Dodatkowe wymagania:
a) Serwowanie dwóch różnych zup do wyboru podczas spotkania/zjazdu.
b) Serwowanie dwóch różnych potraw mięsnych do wyboru podczas spotkania/zjazdu.
c) Serwowanie dwóch różnych dodatków skrobiowych do dania mięsnego (lub bezmięsnego) podczas zjazdu (np. do wyboru: ziemniaki lub ryż; ziemniaki lub kasza; itp.)
Do oferty należy dołączyć trzy przykładowe oferty obiadowe (z podaną gramaturą), w tym jeden bezmięsny (wegetariański).
Termin realizacji: 23.10.2021r. - 30.07.2022r.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

19.10.2021 | 08:45


» Lokalizacja

15-351 Białystok


» Kategoria asortymentowa

  • Usługi gastronomiczne

» Dane nabywcy

Politechnika Białostocka
ul. Wiejska 45A
15-351 Białystok
telefon: Brak
fax: Brak
email: Brak
nip: Brak
regon: Brak


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się