Dostawa owoców i warzyw w systemie zaopatrywania jesienno-zimowego

» Opis zapytania

Część I
Bakłażany kg 100, Brokuły kg 350, Brzoskwinie kg 100, Buraki ćwikłowe kg 3 000, Cebula kg 1 100, Cykoria kg 20, Czarna rzepa kg 250, Czosnek świeży kg 40, Gruszki kg 500, Jabłka kg 5 500, Kalafiory kg 550, Kapusta biała kg 3 800, Kapusta brukselska kg 250, Kapusta czerwona kg 1 800, Kapusta kiszona kg 2 600, Kapusta pekińska kg 1 800, Kapusta włoska kg 300, Koperek zielony kg 70, Marchew kg 4 000, Natka kolendry kg 20, Natka pietruszki kg 60, Ogórki kiszone kg 1 600, Ogórki świeże kg 1 200, Papryka słodka kg 350, Pieczarki kg 550, Pietruszka korzeniowa kg 800, Pomidory kg 3 000, Por kg 800, Rzodkiewka kg 250, Sałata kg 1 750,
Sałata lodowa kg 800, Seler korzeniowy kg 1 500, Seler naciowy kg 20, Szczypiorek kg 140, Szpinak świeży kg 40, Śliwki kg 200, Winogrona kg 400.
Część II
Ziemniaki jadalne kg 40 000.
Część III
Banany kg 4 000, Cytryny kg 80, Kiwi kg 600, Mandarynki kg 2 000, Melony kg 600, Pomarańcze kg 1 000.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

12.10.2020 | 09:00


» Lokalizacja

ul. Śmidowicza 69
Gdynia 81-127
Województwo: pomorskie
Polska


» Kategoria asortymentowa

  • Płody rolne
  • Rośliny

» Dane nabywcy

Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte
ul. Śmidowicza 69
Gdynia 81-127
Województwo: pomorskie
Polska


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się