Dostawa mięsa i wędlin
» Notice description
1 Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie min. 90% surowego karczku) 35 kg
2 Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka min. 73%) 20 kg
3 Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy min. 79%) 10 kg
4 Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy min.85% ) 150 kg
5 Boczek surowy bez żeberek 100 kg
6 Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie min. 85% boczku wieprzowego) 25 kg
7 Ćwiartka z kurczaka 600 kg
8 Filet z kurczaka surowy (vacum) 200 kg
9 Filet z indyka surowy (vacum) 40 kg
10 Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, mający w składzie min. 66% mięsa z fileta drobiowego surowego) 40 kg
11 Filet z indyka wędzony (mająca w składzie min. 70% surowego fileta z indyka ) 40 kg
12 Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż) 130 kg
13 Galareta z mięsem wieprzowym (min. 50% mięsa) 10 kg
14 Galareta z mięsem drobiowym (min. 50% mięsa) 10 kg
15 Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie min. 60% mięsa wieprzowego) 30 kg
16 Golonka wieprzowa surowa z/k tylnia 45 kg
17 Indyk w galarecie 120 kg
18 Kurczak w galarecie 120 kg
19 Kabanos wieprzowo-drobiowy o średnicy 1cm i małym stopniu wysuszenia (mający w skłądzie na 100g gotowego produktu min. 60g mięsa wieprzowego i 50g mięsa drobiowego) 70 kg
20 Karczek wieprzowy b/k (vacum) 250 kg
21 Kaszanka pieczona (mająca w składzie min. 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy ) 105 kg
22 Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa) 150 kg
23 Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie min. 80% mięsa) 90 kg
24 Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie min. 87% mięsa) 150 kg
25 Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie min. 60% mięsa) 100 kg
26 Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie min. 80% mięsa) 90 kg
27 Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie min. 80% mięsa) 100 kg
28 Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie min. 87% mięsa) 50 kg
29 Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie min. 35% mięsa wieprzowego) 120 kg
30 Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie min. 64% mięsa wieprzowego) 20 kg
31 Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie min. 53% mięsa) 100 kg
32 Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego) 90 kg
33 Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie min. 93% mięsa z piersi kurczaka) 100 kg
34 Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy) 130 kg
35 Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie min. 85% mięsa) 500 szt
36 Kości karkowe 160 kg
37 Kości schabowe 200 kg
38 Kurczak cały świeży 220 kg
39 Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie min. 87% mięsa z piersi kurczaka) 50 kg
40 Łopatka wieprzowa b/k (vacum) 620 kg
41 Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem 50 kg
42 Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie min. 60% mięsa) 50 kg
43 Mięso drobne indycze (vacum) 30 kg
44 Nogi wieprzowe 120 kg
45 Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie min. 80% mięsa wieprzowego) 60 kg
46 Ozory wieprzowe 60 kg
47 Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo-drobiowo-cielęcy (mający w składzie min. 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%) 100 kg
48 Parówki z szynki (mająca w składzie min. 90% szynki wieprzowej) 130 kg
49 Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie min. 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%) 80 kg
50 Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie min. 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%) 80 kg
51 Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie min. 45% mięsa) 45 kg
52 Pasztetowa we flaku (mająca w składzie min. 60% mięsa) 80 kg
53 Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g) 500 szt
54 Podgardle surowe bez skóry 70 kg
55 Podudzie z kurczaka surowe 220 kg
56 Podudzie wędzone z kurczaka (vacum) 280 kg
57 Porcje rosołowe 885 kg
58 Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie min. 64% mięsa) 120 kg
59 Polędwica drobiowa (mająca w składzie min. 43% mięsa) 70 kg
60 Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie min. 62% mięsa wieprzowego) 50 kg
61 Rolada z kurczaka (mająca w składzie min. 40% mięsa) 80 kg
62 Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto min. 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego) 30 kg
63 Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych min. 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone min. 10%) 60 kg
64 Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie min. 65% surowego schabu) 100 kg
65 Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie min. 60% surowego schabu) 70 kg
66 Schab wp surowy b/k (vacum) 270 kg
67 Schab wędzony wysokogatunkowy (mająca w składzie min. 90% mięsa) 100 kg
68 Serdelki wieprzowe 130 kg
69 Słonina surowa bez skóry 60 kg
70 Szynka wieprzowa wędzona,parzona, pieczona (mająca w składzie min. 99% mięsa) 90 kg
71 Szynka wieprzowa gotowana, wysokodajna (mająca w składzie min. 65% mięsa) 60 kg
72 Szynka wieprzowa tradycyjna, wędzona, wysokodajna (mająca w składzie min. 97% mięsa) 70 kg
73 Szynka drobiowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie min. 65% mięsa) 40 kg
74 Szynka wieprzowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie min. 65% mięsa) 50 kg
75 Szynka wp surowa b/k (vacum) 300 kg
76 Udziec z indyka surowy z/k i skórą (vacum) 80 kg
77 Udziec z kurczaka surowy 250 kg
78 Udziec wołowy b/k (vacum) 110 kg
79 Wątróbka drobiowa 105 kg
80 Żołądki z indyka (vacum) 120 kg
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
19.08.2020 | 09:00
» Location
ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska
» Category assortment
- Forestry products
- Hunting products
- Fish and other fishing products
- Forestry, hunting and fishing equipment
- Fishing-related services
- Forestry-related services
- Hunting-related services
- Crops
- Plants
- Agricultural, horticultural and livestock breeding equipment
- Agricultural, horticultural and livestock breeding services
- Livestock
» Buyer data
Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Forestry, hunting and fishing category published on OnePlace in last 10 days.