Posiłki profilaktyczne dla pracowników Sekcji IMP w terminie 24.10 - 05.11.2019 r. z dowozem do Stacji PKP Małogoszcz

» Notice description

Posiłki profilaktyczne dla pracowników Sekcji IMP w terminie 24.10-05.11.2019 r. w formie jednego dania gorącego w odpowiednim opakowaniu jednorazowym z kompletem sztućców jednorazowych wraz z dowozem do Stacji PKP Małogoszcz.

Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych, sporządzonych ze świeżych produktów lub półproduktów, o wartości ok. 1000 kcal,
o temperaturze min.75°C dla gorących zup i min.63°C dla gorących drugich dań zgodnie z HACCP. Wymagana wartość odżywcza: ok. 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek. Podstawa prawna: Rozporządzenie RM z dnia 28.05.1996 r., poz. 279 Dz. U. Nr 60 z 1996r.

Posiłki profilaktyczne dla pracowników wraz z dowozem do Stacji PKP Małogoszcz (ok. godz. 13:00), w ilościach i porach każdorazowo uzgadnianych telefonicznie przez Zamawiającego w ramach złożonego zamówienia.

Zamawiający zastrzega sobie prawo do niewykorzystania wskazanych ilości posiłków w czasie trwania Zamówienia, a Wykonawca nie będzie miał prawa do wnoszenia roszczeń z tego tytułu.

Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

22.10.2019 | 09:00


» Location

/PKP Polskie Linie Kolejowe S.A./Zarząd/Pion ds. utrzymania infrastruktury/IM Zakład Maszyn Torowych/IM Biuro Zakładu Maszyn Torowych/IME Z-ca dyr. ds. ekon - finans/IM Dział zamówień i gospodarki materiał, Brak danych, Brak danych


» Category assortment

  • Employee benefits

» Buyer data

/PKP Polskie Linie Kolejowe S.A./Zarząd/Pion ds. utrzymania infrastruktury/IM Zakład Maszyn Torowych/IM Biuro Zakładu Maszyn Torowych/IME Z-ca dyr. ds. ekon - finans/IM Dział zamówień i gospodarki materiał


» Contact details

Available after sign in

Sign in