Zakup posiłków profilaktycznych 25.07-31.12.2019r.

» Notice description

Zakup posiłków profilaktycznych, dla pracowników Sekcji Utrzymania Obiektów Inżynieryjnych i Lini Kolejowych w Kędzierzynie - Koźlu w terminie 25.07-31.12.2019 r. w punkcie gastronomicznym w Raciborzu.

Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych, sporządzonych ze świeżych produktów lub półproduktów, o wartości ok. 1000 kcal, o temperaturze min.75°C dla gorących zup i min.63°C dla gorących drugich dań zgodnie z HACCP. Wymagana wartość odżywcza: ok. 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek. Podstawa prawna: Rozporządzenie RM z dnia 28.05.1996 r., poz. 279 Dz. U. Nr 60 z 1996r.

Posiłki profilaktyczne dla 12 pracowników dziennie w formie jednego dania gorącego o wartości 1000kcal z pieczywem o wadze 10 dag w łącznej ilości 1300 szt. w punkcie gastronomicznym w Raciborzu w ilościach i porach każdorazowo uzgadnianych telefonicznie przez Zamawiającego w ramach złożonego zamówienia.

Zamawiający zastrzega sobie prawo do niewykorzystania wskazanych ilości posiłków w czasie trwania Zamówienia, a Wykonawca nie będzie miał prawa do wnoszenia roszczeń z tego tytułu.

Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

19.07.2019 | 12:00


» Location

/PKP Polskie Linie Kolejowe S.A./Zarząd/Pion ds. utrzymania infrastruktury/IM Zakład Maszyn Torowych/IM Biuro Zakładu Maszyn Torowych/IME Z-ca dyr. ds. ekon - finans/IM Dział zamówień i gospodarki materiał, Brak danych, Brak danych


» Category assortment

  • Employee benefits

» Buyer data

/PKP Polskie Linie Kolejowe S.A./Zarząd/Pion ds. utrzymania infrastruktury/IM Zakład Maszyn Torowych/IM Biuro Zakładu Maszyn Torowych/IME Z-ca dyr. ds. ekon - finans/IM Dział zamówień i gospodarki materiał


» Contact details

Available after sign in

Sign in

Stay up to date with the news from the market
 

Requests from Employee benefits category published on OnePlace in last 10 days.