Posiłki profilaktyczne dla pracowników Sekcji IMR5 w okresie 04.03 - 28.06.2019 r. w Chojnicach

» Notice description

Posiłki profilaktyczne dla pracowników Sekcji IMR5 w okresie 04.03 - 28.06.2019 r. w formie jednego dania gorącego, w punkcie gastronomicznym w Chojnicach.

Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych, sporządzonych ze świeżych produktów lub półproduktów, o wartości ok. 1000 kcal,
o temperaturze min.75°C dla gorących zup i min.63°C dla gorących drugich dań zgodnie z HACCP. Wymagana wartość odżywcza: ok. 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek. Podstawa prawna: Rozporządzenie RM z dnia 28.05.1996 r., poz. 279 Dz. U. Nr 60 z 1996r.

Posiłki profilaktyczne dla 11 pracowników dziennie w punkcie gastronomicznym w Chojnicach, w ilościach i porach każdorazowo uzgadnianych telefonicznie przez Zamawiającego w ramach złożonego zamówienia.

Zamawiający zastrzega sobie prawo do niewykorzystania wskazanych ilości posiłków w czasie trwania Zamówienia, a Wykonawca nie będzie miał prawa do wnoszenia roszczeń z tego tytułu.

Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

27.02.2019 | 13:30


» Location

/PKP Polskie Linie Kolejowe S.A./Zarząd/Pion ds. utrzymania infrastruktury/IM Zakład Maszyn Torowych/IM Biuro Zakładu Maszyn Torowych/IME Z-ca dyr. ds. ekon - finans/IM Dział zamówień i gospodarki materiał, Brak danych, Brak danych


» Category assortment

  • Employee benefits

» Buyer data

/PKP Polskie Linie Kolejowe S.A./Zarząd/Pion ds. utrzymania infrastruktury/IM Zakład Maszyn Torowych/IM Biuro Zakładu Maszyn Torowych/IME Z-ca dyr. ds. ekon - finans/IM Dział zamówień i gospodarki materiał


» Contact details

Available after sign in

Sign in