Dostawa mięsa i wędlin

» Notice description

1
Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie minimum 90% surowego karczku)
35
kg
2
Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka minimum 73%)
20
kg
3
Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy minimum 79%)
25
kg
4
Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy minimum 85% )
150
kg
5
Boczek surowy bez żeberek
180
kg
6
Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie minimum 85% boczku wieprzowego)
25
kg
7
Ćwiartka z kurczaka
600
kg
8
Filet z kurczaka surowy (vacum)
240
kg
9
Filet z indyka surowy (vacum)
60
kg
10
Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, mający w składzie minimum 66% mięsa z fileta drobiowego surowego)
80
kg
11
Filet z indyka wędzony (mająca w składzie minimum 70% surowego fileta z indyka )
80
kg
12
Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż)
260
kg
13
Galareta z mięsem wieprzowym (minimum 50% mięsa)
150
kg
14
Galareta z mięsem drobiowym (minimum 50% mięsa)
150
kg
15
Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa wieprzowego)
30
kg
16
Kabanos wieprzowo-drobiowy o średnicy 1cm i małym stopniu wysuszenia (mający w skłądzie na 100g gotowego produktu minimum 60g mięsa wieprzowego i 50g mięsa drobiowego)
70
kg
17
Karczek wieprzowy b/k (vacum)
130
kg
18
Kaszanka pieczona (mająca w składzie minimum 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy )
105
kg
19
Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa)
150
kg
20
Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa)
90
kg
21
Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie minimum 87% mięsa)
150
kg
22
Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie minimum 60% mięsa)
100
kg
23
Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa)
90
kg
24
Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa)
100
kg
25
Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie minimum 87% mięsa)
50
kg
26
Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie minimum 35% mięsa wieprzowego)
100
kg
27
Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie minimum 64% mięsa wieprzowego)
20
kg
28
Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie minimum 53% mięsa)
100
kg
29
Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego)
90
kg
30
Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 93% mięsa z piersi kurczaka)
160
kg
31
Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy)
130
kg
32
Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie minimum 85% mięsa)
50
szt
33
Kości karkowe
160
kg
34
Kości schabowe
200
kg
35
Kurczak cały świeży
220
kg
36
Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie minimum 87% mięsa z piersi kurczaka)
30
kg
37
Łopatka wieprzowa b/k (vacum)
630
kg
38
Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem
50
kg
39
Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa)
50
kg
40
Mięso drobne indycze (vacum)
30
kg
41
Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie minimum 80% mięsa wieprzowego)
60
kg
42
Ozory wieprzowe
120
kg
43
Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo-drobiowo-cielęcy (mający w składzie minimum 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%)
100
kg
44
Parówki z szynki (mająca w składzie minimum 90% szynki wieprzowej)
130
kg
45
Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie minimum 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%)
80
kg
46
Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie minimum 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%)
80
kg
47
Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa)
45
kg
48
Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa)
45
kg
49
Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g)
300
szt
50
Podgardle surowe bez skóry
50
kg
51
Podudzie z kurczaka surowe
180
kg
52
Podudzie wędzone z kurczaka (vacum)
280
kg
53
Porcje rosołowe
750
kg
54
Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa)
170
kg
55
Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa)
70
kg
56
Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego))
50
kg
57
Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa)
80
kg
58
Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego)
30
kg
59
Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%)
60
kg
60
Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu)
100
kg
61
Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie minimum 60% surowego schabu)
100
kg
62
Schab wp surowy b/k (vacum)
300
kg
63
Schab wędzony wysokogatunkowy (mająca w składzie minimum 90% mięsa)
100
kg
64
Serdelki wieprzowe
50
kg
65
Słonina surowa bez skóry
80
kg
66
Szynka wieprzowa wędzona,parzona, pieczona (mająca w składzie minimum 99% mięsa)
90
kg
67
Szynka wieprzowa gotowana, wysokodajna (mająca w składzie minimum 65% mięsa)
60
kg
68
Szynka wieprzowa tradycyjna, wędzona, wysokodajna (mająca w składzie minimum 97% mięsa)
70
kg
69
Szynka drobiowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa)
40
kg
70
Szynka wieprzowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa)
50
kg
71
Szynka wp surowa b/k (vacum)
230
kg
72
Udziec z indyka surowy z/k i skórą (vacum)
80
kg
73
Udziec z kurczaka surowy
220
kg
74
Udziec wołowy b/k (vacum)
110
kg
75
Wątróbka drobiowa
90
kg
76
Wieprzowa II-mięso drobne klasy A
130
kg
77
Żołądki z indyka (vacum)
120
kg

Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

27.02.2019 | 09:00


» Location

ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska


» Category assortment

  • Forestry products
  • Hunting products
  • Fish and other fishing products
  • Forestry, hunting and fishing equipment
  • Fishing-related services
  • Forestry-related services
  • Hunting-related services
  • Crops
  • Plants
  • Agricultural, horticultural and livestock breeding equipment
  • Agricultural, horticultural and livestock breeding services
  • Livestock

» Buyer data

Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska


» Contact details

Available after sign in

Sign in

Stay up to date with the news from the market
 

Requests from Forestry, hunting and fishing category published on OnePlace in last 10 days.