Dostawa mięsa i wędlin

» Notice description

1. Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie minimum 90% surowego karczku) 35 kg 2. Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka minimum 73%) 20 kg 3. Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy minimum 79%) 25 kg 4. Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy minimum 85% ) 150 kg 5. Boczek surowy bez żeberek 150 kg 6. Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie minimum 85% boczku wieprzowego) 25 kg 7. Ćwiartka z kurczaka 600 kg 8. Filet z kurczaka surowy (vacum) 240 kg 9. Filet z indyka surowy (vacum) 60 kg 10. Filet drobiowy, parzony (grubo
rozdrobniony, mający w składzie minimum 66% mięsa z fileta drobiowego surowego) 80 kg 11. Filet z indyka wędzony (mająca w składzie minimum 70% surowego fileta z indyka ) 80 kg 12. Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż) 260 kg 13. Galareta z mięsem wieprzowym (minimum 50% mięsa) 150 kg 14. Galareta z mięsem drobiowym (minimum 50% mięsa) 150 kg 15. Golonka wieprzowa tylnia surowa z/k 60 kg, 16. Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa wieprzowego) 30 kg,17. Karczek wieprzowy b/k (vacum) 130 kg 18. Kaszanka pieczona (mająca w składzie minimum 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy ) 80 kg 19. Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa) 150 kg 20. Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 80 kg 21. Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 150 kg 22. Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 100 kg 23. Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 80 kg 24. Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 80 kg 25. Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 50 kg 26. Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie minimum 35% mięsa wieprzowego) 100 kg 27. Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie minimum 64% mięsa wieprzowego) 20 kg 28. Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie minimum 53% mięsa) 100 kg 29. Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego) 90 kg 30. Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 93% mięsa z piersi kurczaka) 160 kg 31. Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy) 130 kg 32. Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie minimum 85% mięsa) 500 szt 33. Kości karkowe 160 kg 34. Kości schabowe 200 kg 35. Kurczak cały świeży 180 kg 36. Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie minimum 87% mięsa z piersi kurczaka) 30 kg 37. Łopatka wieprzowa b/k (vacum) 630 kg 38. Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem 50 kg 39. Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 50 kg 40. Mięso drobne indycze (vacum) 30 kg
41. Nogi wieprzowe 180 kg, 42. Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie minimum 80% mięsa wieprzowego) 60 kg 43. Ozory wieprzowe 120 kg 44. Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo- drobiowo-cielęcy (mający w składzie minimum 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%) 100 kg 45. Parówki z szynki (mająca w składzie minimum 90% szynki wieprzowej) 150 kg 46. Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie minimum 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%) 40 kg 47. Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie minimum 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%) 40 kg 48. Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa) 30 kg 49. Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 30 kg 50. Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g) 500 szt 51. Podgardle surowe bez skóry 40 kg 52. Podudzie z kurczaka surowe 180 kg 53. Podudzie wędzone z kurczaka (vacum) 220 kg 54. Porcje rosołowe 750 kg 55. Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa) 170 kg 56. Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa) 70 kg 57. Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego)) 25 kg 58. Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa) 80 kg 59. Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego) 30 kg 60. Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%) 60 kg 61. Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu) 100 kg 62. Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie minimum 60% surowego schabu) 100 kg 63. Schab wp surowy b/k (vacum) 350 kg 64. Schab wędzony wysokogatunkowy (mająca w składzie minimum 90% mięsa) 100 kg 65. Serdelki wieprzowe 50 kg 66. Słonina surowa bez skóry 65 kg 67. Szynka wieprzowa ędzona,parzona, pieczona (mająca w składzie minimum 99% mięsa) 90 kg 68. Szynka wieprzowa gotowana, wysokodajna (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 60 kg 69. Szynka wieprzowa tradycyjna, wędzona, wysokodajna (mająca w składzie minimum 97% mięsa) 70 kg 70. Szynka drobiowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 40 kg 71. Szynka wieprzowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 50 kg 72. Szynka wp surowa b/k (vacum) 230 kg 73. Udziec z indyka surowy z/k i skórą (vacum) 80 kg 74. Udziec z kurczaka surowy 220 kg 75. Udziec wołowy b/k (vacum) 110 kg 76. Wątróbka z indyka 90 kg 77. Wieprzowa II-mięso drobne klasy A 130 kg, 78. Żoładki z indyka (vacum) 120 kg.

Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

07.09.2018 | 09:00


» Location

ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska


» Category assortment

  • Forestry products
  • Hunting products
  • Fish and other fishing products
  • Forestry, hunting and fishing equipment
  • Fishing-related services
  • Forestry-related services
  • Hunting-related services
  • Crops
  • Plants
  • Agricultural, horticultural and livestock breeding equipment
  • Agricultural, horticultural and livestock breeding services
  • Livestock

» Buyer data

Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska


» Contact details

Available after sign in

Sign in

Stay up to date with the news from the market
 

Requests from Forestry, hunting and fishing category published on OnePlace in last 10 days.